Алонсо и Фетел... и малко Витали Петров

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Re: Алонсо и Фетел... и малко Витали Петров

Мнение от Feanor » 15 Ное 2010, 15:38

JOGI написа:се пак излизането на петров от пита си беше... затвориха си очите там
иначе да кажеш, че уебър не е заслужавал, па тва малко мрънкало с глупостите си през сезона... не знам

За излизането Кубица говориш, струва ми се. Да, затвориха си очите, но нямаше да е справедливо да го накажат с drive-through на този етап според мен. Нито пък щеше да промени нещо в борбата за титлата, Алонсо пак щеше да има Петров и Розберг пред себе си.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от majstorapetkov » 15 Ное 2010, 15:46

Много "ако" това, "ако" онова. Фетел до последните няколко завоя не беше сигурен че става световен шампион, защото всичко можеше да се очаква от другите зад него. Вярно, че правеше глупости през сезона, но беше най- бързия пилот с най- бързата кола. Нека му е честита титлата. Алонсо май беше прекалено сигурен, че ще завърши трети или четвърти, но като видя как се развиват нещата не издържа и не можа да направи нищо повече от това. А и от бокса объркаха нещата. Уебър се предаде без бой, защото нямаше подкрепа от бокса. Петров и Кубица се представиха така, както се очаква от пилоти от Формула 1. Добри думи и за Хамилтън и Бътън, но с тази кола- толкова. Най- важното, че сезона беше интересен. Другият сезон нека бъде още по- интересен и непредсказуем до послено. Аз съм заклет макларенист...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 15 Ное 2010, 16:02

eraziel написа:'Начи ако храниме Петров или Фетел е ок, ма като каже някой лоша дума за Алонсо - много остри били мненията... :) Всъщност Алонсо и Фетел доста си приличат - арогантни, толерирани от отборите си "шампиони".

Човече искам да ми покажеш къде "храня" Фетел или Петров???

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 15 Ное 2010, 16:03

Feanor написа:...

така де, вярно

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 15 Ное 2010, 16:04

P1tbuL написа:нито на кубица нито на петров мястото им е пред алонсо... има си пилоти и пилоти... не може цяла година да си назад и да прайш ''хълкове'' на монца :mhihi: и в последното състезание да се перчиш на човека с най- голеи шансове за титлата... не ше изпуша ами и шамар ше му омаам да ходи да одари още 2 водки и да се замисли за коя година кара във F1 и дали е по добър от алонсо...
In Ban We Trust!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от P1tbuL » 15 Ное 2010, 16:09

eraziel написа:
P1tbuL написа:нито на кубица нито на петров мястото им е пред алонсо... има си пилоти и пилоти... не може цяла година да си назад и да прайш ''хълкове'' на монца :mhihi: и в последното състезание да се перчиш на човека с най- голеи шансове за титлата... не ше изпуша ами и шамар ше му омаам да ходи да одари още 2 водки и да се замисли за коя година кара във F1 и дали е по добър от алонсо...

не съм "хранил" никого. Казвах какво бих направил аз на негово място защото според мен е прав... обидил ли съм някого от пилотите с нещо? Това за водката ли... кой бългаин ще се обиди от израза ракиджия примерно? Сещаш ли се... да съм им изписал имената грешно?! Къде е проблема?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Feanor » 15 Ное 2010, 17:29

P1tbuL написа:
eraziel написа:

не съм "хранил" никого. Казвах какво бих направил аз на негово място защото според мен е прав... обидил ли съм някого от пилотите с нещо? Това за водката ли... кой бългаин ще се обиди от израза ракиджия примерно? Сещаш ли се... да съм им изписал имената грешно?! Къде е проблема?

И защо би "омаал" шамар на Петров? Те са в състезание - нито е длъжен да го пропуска, нито се е защитавал мръснишки, нито пък дължи нещо лично на Алонсо. Това, че на испанеца егото му е малко по-голямо от възможностите, си е негов проблем, мисля. :) Ако може да има претенции към някого, това са хората в бокса на Ферари, не пилотите на Рено и Мерцедес.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от P1tbuL » 15 Ное 2010, 23:41

Feanor написа:
P1tbuL написа:
eraziel написа:
P1tbuL написа:

Разликата между Петров и Кубица беше огромна... какво значи това че Петров бави Алонсо... а защо Алонсо не го изпревари защото видя че руснака се защитава бая стабилно да не кажа грубо... много ми напомни в ранните години на шуми... общо взето руснака нищо не губеше ама не е така да се заяде и да покаже че е велик. Не отричам забележителните му пилотски умения ама точно на решаващото състезание реши да кара.... защо преди това не караше така? Както и да е ... минало свършено :) Какво повече да кажа :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 15 Ное 2010, 23:51

алонсо и бУтон ме отказаха от формулата.няма такива безформени карачи.както преди години вилньов и хил
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 16 Ное 2010, 0:50

Аз от години не харесвам Алонсо, и Петров не му е виновен за нищо... Незнам дали Уебър е заслужавал повече от Фетел или обратното,но е факт,че Фетел заслужи титлата с карането си в последните две състезания. Кефя се на Хамилтън как кара много агресивно и безрасъдно понякога но дава всичко от себе си и просто е интересно да се гледа. Без атаки и изпреварвания Ф1 ще е скучна,и ще гледаме само квалификации.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 16 Ное 2010, 10:59

не ми е ясно защо се получи така с алонсо и уебър. по принцип алонсо е куче и хапе до последният метър, но то понекога може да скачаш и ако колата ти позволява. нещо просто не се получи в тоя старт. наистина бяха беззъби палета и той и уебър в тва състезание.
титлата се печели с всеки старт от сезона ,трябва да е постоянен ,а не в някое състезание да изригне пилота ,но при тая точкова система нещата стоят така. тва е положението. харесвам алонсо как кара,харесвам и настървението му , с което гони и атакува ,но просто в яз марина все едно не беше той. петров не му е виновен. то и маса скача половин обиколка ,че е шампион пред хамилтън ,ма не може да чакаш некой друг да ти завоюва титлата. заповеди от бокса във ферари винаги е имало и ще има. просто отбор така реагира в такива ситуации. е ми тия точки не му помогнаха. тва е факта.
хамилтън също е карач ,но не ми харесва статута му в макларън и за това и не съм му фен.
то изобщо във формулата едва ли има някой да не е карач,нещата опират вече и до психика,нагаждане,отбор,тактика и кола. много са факторите. фетел е шампиона и никой нема да пита как и с колко е станал след неколко години! просто ще пише-фетел шампион 2010!!! надявам се да обръгне по-нататък ,да стане по-мислещ и трезв пилот ,да се поочука още и може да стане и голям шампион. за мене все още не е най-големия.или сред най-големите. формулата не е само пистата,не е и само определен завой ,а много още условия и фактори ,които правят големите имена-големи! ако шумахер догодина успее да направи колата според себе си и започне да се бори за титлата ,щото то само с добро каране не става ,а той умее да прави колата и да сплотява отбора около себе си ще му сваля шапка!! ще гледаме и ще видим.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Feanor » 16 Ное 2010, 11:37

P1tbuL написа:Разликата между Петров и Кубица беше огромна... какво значи това че Петров бави Алонсо... а защо Алонсо не го изпревари защото видя че руснака се защитава бая стабилно да не кажа грубо... много ми напомни в ранните години на шуми... общо взето руснака нищо не губеше ама не е така да се заяде и да покаже че е велик. Не отричам забележителните му пилотски умения ама точно на решаващото състезание реши да кара.... защо преди това не караше така? Както и да е ... минало свършено :) Какво повече да кажа :)

Чакай сега... ти тръгваш с презумпцията, че Петров е можел спокойно да отстъпи място на Алонсо, защото нищо не губи. Струва ми се обаче, че пропускаш една дребна подробност. Хората са там на състезание, идеята е да завършиш ПРЕД другия, не да го пускаш пред себе си. :) Нали разбираш, той няма никакъв стимул да пропусне Алонсо, точно обратното - ако го задържи зад себе си ще покаже, че не е случаен пилот. Разбирам, че си фен на испанеца, но не забравяй, че колегите му не са. :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 16 Ное 2010, 12:46

Аз лично смятам в скоро време да викам за някой българин. Я вижте какво прави нащо момче, постига и най-висока скорост в тестовете от 250 км/ч. Втората най-висока скорост е с 5 км/ч по-бавна! Утре Владо Арабаджиев е на тестове на Лотус, а в други ден са вторите тестове на Шишев. Жалко, че Коко Върбицалиев не успя да се задържи във Фомула БМВ. Последно се беше съсредоточил да участва на състезания по ски-крос, докато събере пари за участие в някой шампионат.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330i

Мнение от sarbinoff » 16 Ное 2010, 13:32

някъде назад видях да се споменава хамилтън като най голяма карач,е къде го видехте тоя най голям карач,той е най сменшния карач,някой гледал ли е състезание меежду фетел и хамилтън в предишните класове,там фетел му съдираше г**а,ма буквално,ма у формулата хоп хамилтън влиза и веднага,в що годе най силния отбор е тфа ли му е карането?
Изображение
Oversteer scares passengers, understeer scares drivers.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 16 Ное 2010, 13:57

Не отричам забележителните му пилотски умения ама точно на решаващото състезание реши да кара.... защо преди това не караше така?

Защото това беше "звездния му момент" - какъв по-добър начин да се докаже като пилот (и да остане в отбора) от това да се опази от атаките на 2 кратния световен шампион , борещ се за 3та титла със зъби и нокти . Най-важното състезание за годината и именно тук Петров се доказа и именно заради това състезание , ще се говори още много за руснака . Алонсо , не предприе никакви по-интересни атаки , пък и да го бе минал , нямаше да стане шампион .
Егото му наистина е над възможностите на испанчето , повярва си че е шампион вече и това му изигра лоша шега . Няма психика този човек - изведнъж се оказа на задна позиция и се предаде . Един велик Шумахер в подобна ситуация,нямаше да се откаже до последния завой .
Помня преди години,още като следях формулата , как Шумахер стартира 17ти и стана първи - това е нещото което няма Алонсо и колкото и да се прави на велик НЕ Е .
Фетел е много млад , има много да учи и явно му предстои голяма кариера .

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата