...
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Re: Garmin за E72?
Потърси в ipmart-bg.com там има описано кое и как се слага 

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Треаше направо да си купиш телефон-навигация GarminAsus М10 

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Garmin си върви прекрасно на symbian базирани устройства.
Аз го ползвам на Нокиа Е71 и няма никакви ядове.
Колегите горе са ти дали линкове от къде да видиш как се качва на телефона, но
без четене няма да стане. Прегледай цялата тема, има и доста пояснения назад в нея
Аз го ползвам на Нокиа Е71 и няма никакви ядове.
Колегите горе са ти дали линкове от къде да видиш как се качва на телефона, но
без четене няма да стане. Прегледай цялата тема, има и доста пояснения назад в нея
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Абе телефона като нема стойка за кола хем е неудобно хем е и опасно....
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Аз от запунда качвах на Е71 ето http://zamunda.net/details.php?id=149571&hit=1
ак нестане линка пиши Garmin Mapsource City Navigator Europe NT 2009 + Garmin Mobile XT 5.00.10 for Symbian S60 3rd Edition
Има описание.
ак нестане линка пиши Garmin Mapsource City Navigator Europe NT 2009 + Garmin Mobile XT 5.00.10 for Symbian S60 3rd Edition
Има описание.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Некст .. тая карта е толко стара, че ....
Има нова Европейска ако ти трябва 2011.30 от 2 дена
И за гармина има нова версия 5.00.50.
Бях дал линк .. ама ми изчезна мнението някъде.
Дали имам проблем с форума
Има нова Европейска ако ти трябва 2011.30 от 2 дена

И за гармина има нова версия 5.00.50.
Бях дал линк .. ама ми изчезна мнението някъде.
Дали имам проблем с форума

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
На мен не ми трябва отдавна съм се отказал от symbian. Само исках до помогно с работеща карта.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Ясно.
Аз исках да помогна с по-нови неща.
Иначе после ще каже, а по-нова има ли.
А тоя Гармин нещо не е как трябва
Аз исках да помогна с по-нови неща.
Иначе после ще каже, а по-нова има ли.
А тоя Гармин нещо не е как трябва

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Колега има доста писано за такъв "проблем".Поогледай offroad foruma за допълнително инфо но:
1. За да изтеглите последната версия 5.00.10 посетете този линк: http://www8.garmin.com/support/downl...ls.jsp?id=3939
2. Освен програмата трябва задължително да свалите и допълнителните файлове - гласова навигация, базова карта на гармин и др. от тези линкове:
Базова карта за Mobile XT: https://buy.garmin.com/shop/store/do...=138&pID=11413
Допълнителни файлове за MobileXT: https://buy.garmin.com/shop/store/do...=138&pID=11413
3. Свържете мобилния си телефон към компютъра посредством USB КАБЕЛ !! В настройки за USB свързване на телефона задължително отбележете, че телефона трябва да работи като Mass Storage, а не за връзка с PC Suite! Имайте предвид, че не инсталацията НЕ МОЖЕ да стане посредством Bluetooth ! Цялата идея е, мемори картата на телефона да се появи като дисково устройство на вашия компютър.
4. Стартирайте и инсталирайте Garmin Mobile XT и след него и двата допълнителни софтуера. Много е важно и трите да се инсталират на мемори картата на телефона ви, за това бъдете внимателни при избиране на устройството за инсталация.
5. След като се инсталират и трите софтуера, трябва да инсталирате Garmin Mobile XT и на апарата си. Отидете в Menu - Instalations - App. mgr. (Application manager). Намерете Garmin Mobile XT, който трябва да е със статус Uninstalled и го инсталирайте.
6. След това отворете вече инсталирания Garmin Mobile XT от Menu - Instalations - Garmin Mobile XT. След като стартирате програмата отидете в Settings и отменете всички Bluetooth и GPS опции, тъй като няма да ползваме външен GPS приемник, а вградения такъв.
7. След като ги отмените отидете в меню: About, което също се намира в Settings. Под IMEI и IMSI номерата, ще намерите Device ID (Card ID). Препишете целия код или го копирайте в Notepad. След това затворете програмата!
8. Копирания вече код, използвайте с генератора на ключове, като в генератора не забравяйте да посочите, че искате ключ за Garmin Mobile XT ! Копирайте получения 25 цифров код в Notepad. Запаметете файла и след това го преименувайте на: SW.UNL. Готовия файл копирайте в папка Garmin, която се намира на мемори картата на телефона.
9. Стартирайте отново Garmin Mobile XT. В Settings променете опцията от "remote GPS" на "built-in/attached".
Вече имате инсталирана и работеща последната версия на Garmin Mobile XT с базова карта на апарата си. За да си качвате допълнителни карти, процедурата не се различава по нищо от качването на карти в нормален GPS.
Закачате отново телефона си посредством USB кабела за компютъра и го пускате в режим Mass storage. Задавате на Мапсорс да качи карти на мемори картата на телефона. Посредством генератора за ключове , правите *.unl файл в който да се съдържа ключа за желаната от вас карта и го слагате в директорията заедно с картата и готово
Дано свърши работа
1. За да изтеглите последната версия 5.00.10 посетете този линк: http://www8.garmin.com/support/downl...ls.jsp?id=3939
2. Освен програмата трябва задължително да свалите и допълнителните файлове - гласова навигация, базова карта на гармин и др. от тези линкове:
Базова карта за Mobile XT: https://buy.garmin.com/shop/store/do...=138&pID=11413
Допълнителни файлове за MobileXT: https://buy.garmin.com/shop/store/do...=138&pID=11413
3. Свържете мобилния си телефон към компютъра посредством USB КАБЕЛ !! В настройки за USB свързване на телефона задължително отбележете, че телефона трябва да работи като Mass Storage, а не за връзка с PC Suite! Имайте предвид, че не инсталацията НЕ МОЖЕ да стане посредством Bluetooth ! Цялата идея е, мемори картата на телефона да се появи като дисково устройство на вашия компютър.
4. Стартирайте и инсталирайте Garmin Mobile XT и след него и двата допълнителни софтуера. Много е важно и трите да се инсталират на мемори картата на телефона ви, за това бъдете внимателни при избиране на устройството за инсталация.
5. След като се инсталират и трите софтуера, трябва да инсталирате Garmin Mobile XT и на апарата си. Отидете в Menu - Instalations - App. mgr. (Application manager). Намерете Garmin Mobile XT, който трябва да е със статус Uninstalled и го инсталирайте.
6. След това отворете вече инсталирания Garmin Mobile XT от Menu - Instalations - Garmin Mobile XT. След като стартирате програмата отидете в Settings и отменете всички Bluetooth и GPS опции, тъй като няма да ползваме външен GPS приемник, а вградения такъв.
7. След като ги отмените отидете в меню: About, което също се намира в Settings. Под IMEI и IMSI номерата, ще намерите Device ID (Card ID). Препишете целия код или го копирайте в Notepad. След това затворете програмата!
8. Копирания вече код, използвайте с генератора на ключове, като в генератора не забравяйте да посочите, че искате ключ за Garmin Mobile XT ! Копирайте получения 25 цифров код в Notepad. Запаметете файла и след това го преименувайте на: SW.UNL. Готовия файл копирайте в папка Garmin, която се намира на мемори картата на телефона.
9. Стартирайте отново Garmin Mobile XT. В Settings променете опцията от "remote GPS" на "built-in/attached".
Вече имате инсталирана и работеща последната версия на Garmin Mobile XT с базова карта на апарата си. За да си качвате допълнителни карти, процедурата не се различава по нищо от качването на карти в нормален GPS.
Закачате отново телефона си посредством USB кабела за компютъра и го пускате в режим Mass storage. Задавате на Мапсорс да качи карти на мемори картата на телефона. Посредством генератора за ключове , правите *.unl файл в който да се съдържа ключа за желаната от вас карта и го слагате в директорията заедно с картата и готово
Дано свърши работа

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Според мен не е етично да правиш копи/пейст на информацията без да цитираш източника.
А и последната версия за симбиан е хххххх.50

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
kriso85 написа:Според мен не е етично да правиш копи/пейст на информацията без да цитираш източника.
Прав си ,не се съобразих.
Това е от оffroad-bulgaria форума (което съм написал ,но не помня user-a )
Моя грешка

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
13 мнения
• Страница 1 от 1