Що е то?
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Що е то?
Тоя продължава да твърди, че е анти фрийз система.
- Код: Избери целия код
антифриз системата е настроена на есенмо-зимен режим от началото на Ноември, затова и показанията и са били тези на снимката.
Взависимост от външната температура се настройва темп. режим.През нощата градусите са под и около нулата затова настройката е тази.
Колкото до констатациите Ви, имайте впредвид че работата ми е изключително и само оперативна .т.е. не очаквайте да стоя в офис и да отговарям на момента на всеки един мейл, но в рамките на 48 часа това се случва.
Както неведнъж съм Ви писал, на разположение съм на телефона по всяко време както и за среща на място, където веднъж завинаги да обясня нещата, които Ви вълнуват.
Уверявам Ви, че мивката на ОМВ Рожен работи нормално и съм готов по всяко време да Ви го демонстрирам.
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
bum_bum написа:Тоя продължава да твърди, че е анти фрийз система.
- Код: Избери целия код
Както неведнъж съм Ви писал, на разположение съм на телефона по всяко време както и за среща на място, където веднъж завинаги да обясня нещата, които Ви вълнуват.
Извинявай че ти спамя в темата, но на какво се дължи тази редовна кореспонденция ?

То бялото трябва да показва температурата на водата във въпросната антифрииз система, а оранжевото е терморегулатор който да включва и изключва някаква помпа.
Всеки луд си има номер ....Казал фичо и се фралил у копривите.............
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Дружки сме си с тях. Иначе бях писал първо на централата в Австрия ама те ме отебаха и ме прехвърлиха на някакъв тука льольо да отбива номера. Явно не им дреме.
- Blue&White
- кандидат ентусиаст
-
BMWALPINA написа:Аз лично ходя в Люлин. 6 лв ти струва, като я пръскат и с някъква вакса и колата става приятно лъщяща, но тъпото е, че не успява да свали цялата гняс от джантите и после трябва да си ги минеш с парцал. Там също има и прахусмукачка сам си я почиства вътре, и колата ти за около 8 лв става супер.
Къде се намира тази в Люлин? Днес ходих до "Маями" на Цариградско след OMV. Не можах да я огледам много, понеже вече беше тъмно, но ми се струва, че мие хубаво, а и си има четки за джантите. Тази в Люлин как е? Да не са стари четките и да прави мазало с боята?
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Добре де а на нормалните автомивки какво не ви харесва
, аз лично много обичам да си пия кафето с приятели и после да си оглеждам дали добре са я измили, ако не я връщам да я дооправят и така. 

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
докато не попаднеш на някой михлюзин с пръстен или часовник, тогава таман до кафе ще ти е
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Blue&White написа:Къде се намира тази в Люлин?
Намира се до блок 981, на ъгъла на улиците Крим и Ген. Асен Николов... аз от как ги видях, че ги има там и какво представлява... на OMV не съм стъпвал... четките им са ОК... пускал съм дори 1-цата...
vld написа:Добре де а на нормалните автомивки какво не ви харесва![]()
Когато си миеш колата ПОНЕ по два пъти седмично... не ти харесва цената... или поне на мен... не виждам как ще давам по 40-60лв на седмица да ми я мие някой.... за 20лв..... и после ще му намеря 10 забележки... ако я миеш веднъж месечно (като един мой приятел), тогава вероятно е ОК... аз поне нямам такива пари всяка седмица.
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Mollov написа:Blue&White написа:Къде се намира тази в Люлин?
Намира се до блок 981, на ъгъла на улиците Крим и Ген. Асен Николов... аз от как ги видях, че ги има там и какво представлява... на OMV не съм стъпвал... четките им са ОК... пускал съм дори 1-цата...

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
bum_bum написа:Добре ама закво дадох 800лв за препарати![]()
е още малко се напъни и си вземи пароструйка,намери й място и се наслаждавай като си чистиш сам.още по-кеф ще ти е
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
bum_bum написа:Дружки сме си с тях. Иначе бях писал първо на централата в Австрия ама те ме отебаха и ме прехвърлиха на някакъв тука льольо да отбива номера. Явно не им дреме.
ако те интересува кажи,на 5мин от омв-то на рожен кадето ходиш има нова автомивка пак на левчета и мисля че е доста по добра от тея на омв-тата
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
bum_bum написа:Къде е?
ако идваш от надлез надежда на светофара преди омв завиваш на ляво по бели дунав,само направо и след по голямия завой на северния парк първата в дясно,50м надолу в ляво един жълт нов блок(срещо него е т-маркет) та при блока на ляво и ще я видиш тя е зад него,мисля че за 2-3 лева резултата ще е в пъти по от омв
аз живея там ако решиш може да се видим,тамън ако имаш забележки от автомивакта имам маркучи препарати и тн.долу в гаражите има вода,ще оправим забележките

- bum_bum
- старши ентусиаст
-

61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5