Съвет за смартфон

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Re: Съвет за смартфон

Мнение от acer » 17 Ное 2010, 11:22

аз също се чудих тая седмица, бая телефони разгледах и тва ми е оценката

- тъч скриий телефоните, сега са на мода, но не са особено практички, поради най-вече слабата батерия, почти си бях купил htc hd2, ама то нема таква тухла мога да убия някой с нея :mhihi: а батерията я издържи ден, иначе, ако те кефи да бъркаш манджи (тъч скриий) вземи си htc, мн качествени телефони!
-samsung, тва да си купиш телефон от фирма, която произвежда бяла техника не е оферта, първият ми телефон беше такъв, всеки самсунг, който съм разгледал ме е отвратил от всяка гледна точка..!
- nokia, практични телефони! визирам най-вече Е-серията, с много качествена сглобка, ама софтуера е дървен, на предишния ми е55 така и не успях да подкарам voice dialing през блоотлут, а програмите бяха само за windows mobile и аndroid, но иначе работи безпогрешно..!
-SonyErricsson, имам един тринитрон още работи като пушка, винаги съм бил очарован от марката, за телефоните нищо не мога да кажа щот не ми допадат като визия, но знам че сони квото пипне не си остаря ръцете..!
- Iphone, повече за комп маниаци ми се струва, геймъри и т.н, не е просто за ало ало иии ебати размерите :mhihi:

И понеже съм от хората, който обичат да пробват нови неща се спрях на BlackBerry 9700 bold и искам да кажа, че ако хамериканците правят всичко както тоя телефон само американско ше си купувам :lol:
Първото е много стилен и компактен, има доста силна батерия 1500 mAh, има някъв сензорен бутон с който телефона се управлява много бързо и лесно, също така и евентуалното браузване е като за деца, поддържа до 10 мейл клиента, които си ги изкарваш на екрана и като ти дойде майл чекваш безплатно Безплатното идва от тва че съм стар клиент на мтел и при покупката на телефона получих, неограничен мейл трафик + 10мб нет + 6 месеца безплатна навигация на български, която е доста подробна. На майка ми взех е71 и сега като си взех тоя иска да ми го отракдне :lol: изобщо няма база за сравнение и по-лек и по-бърз е, а интерфейса е много опростен, функционален и лек, нямах си и напредстава, че къпините прават толкова добри телефони :dunno:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 17 Ное 2010, 12:51

Ако искаш смартфон. Тук виждам само HTC Desire.
Нокиата е прекалено затворена, iPhone-a е супер, но заради славата и дизайна не ме кефи (обаче признавам, че всичко върви перфектно и Apple Store-a е най-богат).

Нокиа - отпада.
iPhone - не си жена.
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 17 Ное 2010, 16:00

acer написа:аз също се чудих тая седмица, бая телефони разгледах и тва ми е оценката

- тъч скриий телефоните, сега са на мода, но не са особено практички, поради най-вече слабата батерия, почти си бях купил htc hd2, ама то нема таква тухла мога да убия някой с нея :mhihi: а батерията я издържи ден, иначе, ако те кефи да бъркаш манджи (тъч скриий) вземи си htc, мн качествени телефони!
-samsung, тва да си купиш телефон от фирма, която произвежда бяла техника не е оферта, първият ми телефон беше такъв, всеки самсунг, който съм разгледал ме е отвратил от всяка гледна точка..!
- nokia, практични телефони! визирам най-вече Е-серията, с много качествена сглобка, ама софтуера е дървен, на предишния ми е55 така и не успях да подкарам voice dialing през блоотлут, а програмите бяха само за windows mobile и аndroid, но иначе работи безпогрешно..!
-SonyErricsson, имам един тринитрон още работи като пушка, винаги съм бил очарован от марката, за телефоните нищо не мога да кажа щот не ми допадат като визия, но знам че сони квото пипне не си остаря ръцете..!
- Iphone, повече за комп маниаци ми се струва, геймъри и т.н, не е просто за ало ало иии ебати размерите :mhihi:

:kuku: Много ги усещаш нещата, не'ам думи :mhihi:

По темата - DesireHD :yes:
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 17 Ное 2010, 16:06

Моя съвет е да е с нисък SAR

ХТЦ дезире ХД = SAR US 0.63 W/kg (head) 0.73 W/kg (body)
Последна промяна deyan-enchev на 17 Ное 2010, 16:24, променена общо 2 пъти
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 17 Ное 2010, 16:22

Ако не го ползваш за работа по добре iPhone доста по елементарен е за ползавне

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 17 Ное 2010, 17:11

NeoPrint написа:Аз нещо съм се загледал във Блекбери Торч, но с ясното съзнание, че ще съжалявам. Просто не съм имал такъв телефон и искам да опитам как са RIM OS6.

Еми за РИМ-а забрави за безплатен софт, няколко месеца бях с Блекбери Болд 9700 и безплатни програми почти няма, както и кракнати почти не намерих. Другото, което е че без блекбери плана някой приложения не работят ;)
Но пък ако имаш доста приятели с блекбери особено в чужбина, доста писане пада с блекбери месенджър
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 17 Ное 2010, 23:09

истината е, че в момента има 2 платформи телефони на пазара...

iphone с iOS и всичките производители с android.
другите са извън картината и няма да влязат скоро. евентуално windows phone 7.

iphone е по-лесен за употреба и просто get the things done и не виждам проблем да се ползва за работа (exchange интеграцията примерно е перфектна), а точно android e за компютърни маниаци, които обичат да се базикат с глупости. един от минусите е, че там има безумна фрагментация мехду отделните хардуери. java write once run everywhere... MY ASS :)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 18 Ное 2010, 0:04

Аз съм с HD 2 и за това ще ти препоръчам Desire HD от тези, но щом е другия месец, може и да е излязал HD7 който вече ше е съвсем машинка...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 18 Ное 2010, 0:47

steeN написа:истината е, че в момента има 2 платформи телефони на пазара...

iphone с iOS и всичките производители с android.
другите са извън картината и няма да влязат скоро. евентуално windows phone 7.

iphone е по-лесен за употреба и просто get the things done и не виждам проблем да се ползва за работа (exchange интеграцията примерно е перфектна), а точно android e за компютърни маниаци, които обичат да се базикат с глупости. един от минусите е, че там има безумна фрагментация мехду отделните хардуери. java write once run everywhere... MY ASS :)

Точно така. Аз може би минавам за компютърен манияк, но най-мразя да се занимавам с пипкави тъпотии от сорта как да си пуснеш еди кое си приложение, но точно еди коя си версия за определения модел и версия на телефона . С iphone-a се родих - от една страна за работата ми е просто перфектен - exchange интеграция + browse + евентуално ако се наложи vpn/rdp/ssh и от друга никога не ми се е налагало да влагам повече от 2 минути да се занимавам да подкарам нещо. Вече дизайн и организация на работата са въпрос на вкус, поне на мен iphone-a ми дойде адски "отръки" и интуитивно.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Мнение от sappa » 19 Ное 2010, 13:36

каквото и да избереш само гледай да е с линукс базиран ОС. дали ще е apple или htc вече, е въпрос на вкус. забрави за WinMo и Symbian!!!!!!!!!
"Две неща са безгранични на този свят - вселената и човешката глупост, като за вселената не съм много сигурен..."

'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 20 Ное 2010, 0:51

Без съмнение N8, няма такава камера, няма телефон толкова неща в него :bowdown:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 20 Ное 2010, 10:31

Немога да им хвана смисъла на тея телефони.Не е ли по добре да си земеш едно лаптопче 7" и да си свиркаш.
На размери са почти ени и същи :mhihi: и батерийте им почти държат еднакво.
Немога да разбера как ще дадете такава сума за телефон който дори и нестава за разговори,а с тия същите пари ще може да си купите преносим компютър :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 20 Ное 2010, 11:40

:) е аз съм с Toshiba TG01 :) и е чудно телефонче, всичко е въпрос на вкус според мен избора ти трябва да клони или към Desire или към HD2
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 20 Ное 2010, 13:52

eraziel написа:
:kuku: Много ги усещаш нещата, не'ам думи :mhihi:

По темата - DesireHD :yes:

е телефона да ти държи половин/ 1 ден батерия, няма как да не го Усетиш, трябва да си закача една фотоволтаична система на главата за да го използвам, става въпрос за htc hd2
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 20 Ное 2010, 15:06

'Ми ако цял ден ти е в ръцете и играеш игри и/или браузиш през WiFi/UMTS колко време смяташ, че би трябвало да изкара?
In Ban We Trust!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата