Какъв е любимият ви алкохол?
Модератор: Общи модератори
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Какъв е любимият ви алкохол?
Бира - Само в топло време - Шуменско и Бавариа
Уиски не пия.Водка само РУСКА!Най-обичам Ром и коняк!
Уиски не пия.Водка само РУСКА!Най-обичам Ром и коняк!

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Аз съм класик-бира или Узо в топло време, уиски в заведения и ракия със салатка вкъщи! 

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Най обичам Загорка и на ///MILEN редката ракия . 

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- ivailoludia
- Потребител
-
Bushmills 

acho.rs написа:ilchev написа:Здравейте, за карам Е39 първо защото ме кефи, представям си че е М5 ...Явор написа:а аз си представям,че Мката ми е тдс
- ves_v8
- Потребител
-
- Кара: Виенското метро
- Мечтае да кара: BMW E46 coupe
Сливова ракия, двойна преварка!!!
Но трудно се намира и затова харесвам Тенеси-бърбън Jack Daniels и биричките
Но трудно се намира и затова харесвам Тенеси-бърбън Jack Daniels и биричките

BMW E39 530D... ein Flugzeug
- Станислав Попов
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30
- Мечтае да кара: е30

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Хубаво е човек като пребивава в някакъв район да уважава съответно регионално произвежданата пукница, в тази връзка давам своя глас за стралджанската мускатова и сливенската перлова 

Никой не мое ма връне на селу!
Забелязал съм, че в ресторант уиски почти не се пие - докато в баровете е точно обратното
И също ми прави впечатление, че напоследък е много фьешън измислената марка "Бушмилс" - не, че не го пия и не, че е лошо (
), но е по-кофти от повечето ирландски, а цената му същевременно е по-висока от повечето ирландски 

И също ми прави впечатление, че напоследък е много фьешън измислената марка "Бушмилс" - не, че не го пия и не, че е лошо (

- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
flame написа:
И също ми прави впечатление, че напоследък е много фьешън измислената марка "Бушмилс" - не, че не го пия и не, че е лошо (), но е по-кофти от повечето ирландски, а цената му същевременно е по-висока от повечето ирландски
Е тука каза голяма глупост!Bushmills е една от най-старите(ако не и най-стара)дистиларна в Ирландия.Тия хора там прават уиски от векове(1608г.) а ти да има кажеш ''измислената марка'' е лека казано смешно!Че пиенето е въпрос на вкус е ясно, ма както казва един приятел ''Не става само с пиене , требва и четене''

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Напоследък, напоследък.. колко да е напоследък. Последните 3-4 години
Бушмилс е марка от 17-ти век, колко по-стара искаш да е, че да не е "измислена"?

Бушмилс е марка от 17-ти век, колко по-стара искаш да е, че да не е "измислена"?
- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
По принцип зависи от много работи...
А за така зададения въпрос - Ballantines.
А за така зададения въпрос - Ballantines.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Фешън измислената марка са Джеймисън и 4те рози...понеже в повечето заведения са на примоция.
Няма по хубаво уиски от малцовото, дали ше е бушмилц, гленморанж и т.н. въпрос на години.
И Helix е прав, бушмилца е най-старото виски....
Няма по хубаво уиски от малцовото, дали ше е бушмилц, гленморанж и т.н. въпрос на години.
И Helix е прав, бушмилца е най-старото виски....
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
...всичко пия колеги , като преди наблягах на количеството за сметка на качеството , много водка с вермут /червен/ и всички останали алкохоли !
сега пия основно червено вино /за него гласувах/ хубави червени бургундски вина за обяд или вечеря с хубаво червено месо !!!!
пс лошото е , че сега ми остана само уикенда за пиене
сега пия основно червено вино /за него гласувах/ хубави червени бургундски вина за обяд или вечеря с хубаво червено месо !!!!
пс лошото е , че сега ми остана само уикенда за пиене

bum_bum написа:Напоследък, напоследък.. колко да е напоследък. Последните 3-4 години![]()

Helix написа:Е тука каза голяма глупост!Bushmills е една от най-старите(ако не и най-стара)дистиларна в Ирландия.Тия хора там прават уиски от векове(1608г.) а ти да има кажеш ''измислената марка'' е лека казано смешно!
Използвах "измислена", за да покажа пренебрежението си към тази марка НА ФОНА НА ОСТАНАЛИТЕ.

А според мен глупост е да съдиш за качеството на една марка, в случая уиски, по това от коя година е датира производството му

Колко е отлежало едно уиски например е съществен критерий, но това горното има значение само за рекламата

ПС И сигурно прадедите на бай Герчо кварталната мастика са произвеждали ракия още от преди падането ни под турско робство обаче това не означава нищо, нали?

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
Дали ще си купя бутилка Бушмилс за 34-39лв. или Чивас Регал за 44-50 ...
поне аз предпочитам по-тъмният цвят на шотландците и силният аромат на пушек и дърво, ирландеца е по-префинен с третата преварка но ми липсва "сблъсъка" с аромата и вкуса.
Все пак да не забравяме уискито е изобретение на ирландците а Бушмилс са хммм да кажем така: Ирландия е Бог и Бушмилс е неговият пророк
по този повод една страхотна реклама на старият приятел Джони:
http://www.youtube.com/watch?v=MnSIp76CvUI

поне аз предпочитам по-тъмният цвят на шотландците и силният аромат на пушек и дърво, ирландеца е по-префинен с третата преварка но ми липсва "сблъсъка" с аромата и вкуса.
Все пак да не забравяме уискито е изобретение на ирландците а Бушмилс са хммм да кажем така: Ирландия е Бог и Бушмилс е неговият пророк

по този повод една страхотна реклама на старият приятел Джони:
http://www.youtube.com/watch?v=MnSIp76CvUI