Клаузи за даване под наем...
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: Клаузи за даване под наем...
SKISA написа:айде са и ако ме светнеш как да направя подбора цена нема да имаш....!?!?
момче на 24г с приятелка ,работи в банка-пощенска ,тя работи в некъв офис, чисти ,спретнати,.....кое точно требваше да ми подскаже ,че са лайнари...!?!?
за ку.р.вите ,дето избягаха преди не говора-там имаше некви индикации....!!
Явно аз умея да преценявам хората бързо,и не съм бъркал досега,аз имах много изисквания към брокера,да не ми води секви изруди,и от тях избрах този дето ми се вижда най читав,обикновенно гледам и питам с какво се занимават,по добре е да работиш с хора които имат повече пари,от опит го казвам
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
SKISA написа:добре де! друго питане,щот вече ми иде да се гръмна....
има ли практика да се взима депозит повече от един наем!?!? .....
ми може и да има такава практика, ама наема ти трябва да е доста под цените нормални за района, та да ти върже някой

щото нали ти е ясно, че ако наема ти е 200 евро плюс 2 депозита по 200 евро плюс 1/2 комисиона за брокера 100 евро и сметката показва, че наемателя трябва да стартира със приблизително 1400 лева месеца ....
и при положение, че в същия район има наеми по 200 евро, които предлагат същия тип жилище и не искат два депозита ще трябва доста време да чакаш за наемател

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
е михайловски и на мене за пръв път ми се случва-до са немах яд! ма са тука за пет дена два пъти!
зазо,едните точно тва напраиха днес и няма яд!
проблема е ,че при напускане просто с един наем депозит няма как да се покрият всички разходи и наем за тва ,че няма предизвестие! щото иначе ще изреват като заклани ако им кажа утре да са си прибрали багажа и да ги нема ,ма те могат да кажат ,че утре си тръгват и сори......
проблема е ,че при напускане просто с един наем депозит няма как да се покрият всички разходи и наем за тва ,че няма предизвестие! щото иначе ще изреват като заклани ако им кажа утре да са си прибрали багажа и да ги нема ,ма те могат да кажат ,че утре си тръгват и сори......
SKISA написа:........
......
ама кажи на аудиторията, че си им се навел с 10 евро на месец от първоначалната обявена цифра де

- SKISA
-
-
zazomazo написа:SKISA написа:........
......
ама кажи на аудиторията, че си им се навел с 10 евро на месец от първоначалната обявена цифра де
е 10 евро много ли са бе!?!? абсолютно си струва за да имаш сигурност!
ма не са много бре...12 месеца по 10 евро си е половин наем

zazomazo написа:........
ми може и да има такава практика, ама наема ти трябва да е доста под цените нормални за района, та да ти върже някой![]()
..........

- SKISA
-
-
zazomazo написа:ма не са много бре...12 месеца по 10 евро си е половин наем
zazomazo написа:........
ми може и да има такава практика, ама наема ти трябва да е доста под цените нормални за района, та да ти върже някой![]()
..........
доста под за мене означава ако е средно 220 да го дадеш под 200! а като е средно 220 ,а го даваш за 250 и свалиш на 240 ич не ми идва доста под нормалните за района!!!

хуу де, ясно ми е, че последната дума в темата треа да е твоя
дано да успееш да намериш комплект пеперуди и за другия апартамент на тия условия

дано да успееш да намериш комплект пеперуди и за другия апартамент на тия условия

- SKISA
-
-
мерси за пожеланието ! н'ти се връща....
не се бора за последна ръка ,а да си изясня ситуацията....

не се бора за последна ръка ,а да си изясня ситуацията....
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
За 2 пеперудки и аз имам един апартамент за даване
с нисък наем 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
N.Mihaylovski написа:За 2 пеперудки и аз имам един апартамент за даванес нисък наем
бате, недей....
пеперудите са педали

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
zazomazo написа:N.Mihaylovski написа:За 2 пеперудки и аз имам един апартамент за даванес нисък наем
бате, недей....
пеперудите са педали
Аааа не не само от женски пол приемам

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
zazomazo написа:хуу де, ясно ми е, че последната дума в темата треа да е твоя![]()
Добре са си условията. Който не го кефи да извади 100К и да си купи апартамент ебаси.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
BMW_RIDER написа:zazomazo написа:хуу де, ясно ми е, че последната дума в темата треа да е твоя![]()
Добре са си условията. Който не го кефи да извади 100К и да си купи апартамент ебаси.
Не така колега,лошото е,че има много апартаменти и хора на зор с кредити и дават апартаментите си под наем веднага на всеки и подбиват цените,и в следствие на това страдаме и ние.
BMW_RIDER написа:zazomazo написа:хуу де, ясно ми е, че последната дума в темата треа да е твоя![]()
тц, който не го кефи отива и наема апартамент у съседния вход, блок....примерно

а въпросния апартамент с условията седи и си чака наемателя...стига да да не го бърка тва, че 2-3 месеца може да няма постъпления от него
в противен случай условията се налага да се променят

49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4