Клаузи за даване под наем...
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: Клаузи за даване под наем...
а ако кълват 6 агенции и влачат за огледи секи ден висока ли е цената!? според мен не е ! и няма висока или ниска - има търсене и нетърсене. ако дойдат пет човека да се натискат за двустаен на 1000лв наем -начи тва е цената. ако не идва никой да го гледа ,начи не е тва. а ако некой иска за 50лв да влезе наистина може да иде ,да си купи и да си живее с кеф в него....
не е важно колко идват да го гледат, щото от зяпачи наем не взимаш
ако в момента, в който ти се освободи апартамента веднага го наеме друг начи наема е добър...ако седи дълго време обявата у подписа ти начи не е толкова добър
п.с. а агенциите си кълват-на тех тва им е работата...и колкото по-висок наема, толкова по-голяма комисионата им

ако в момента, в който ти се освободи апартамента веднага го наеме друг начи наема е добър...ако седи дълго време обявата у подписа ти начи не е толкова добър

п.с. а агенциите си кълват-на тех тва им е работата...и колкото по-висок наема, толкова по-голяма комисионата им

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
zazomazo написа:не е важно колко идват да го гледат, щото от зяпачи наем не взимаш![]()
ако в момента, в който ти се освободи апартамента веднага го наеме друг начи наема е добър...ако седи дълго време обявата у подписа ти начи не е толкова добър![]()
те щом идват, начи ги интересува! никой нема да хукне да гледа ако не му е изгодно. и обявата седи у подписа ,че не мога да смогна да я сменяма от единия на другия-то едни идват,други си отиват....! не е останало да не е...! а за агенциите е вярно - даже ми се е случвало те да ми казват ,че дават по-висок наем.
та за у подписа ми е добър. засега... просто ме дразнят тъпаците,които се опитват да не спазват условията по договорката.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Какво те притеснява, не знам?
Кажи им чао и точка.
Депозит? Ми няма не сте ми дали.
Има едно правило - По-добре по-малко, но редовно и за дълго.
На мен ми искаха обратно едно капаро....-Ми ние не знаехме ...
Ми нищо, сега ще знаете ...
Кажи им чао и точка.
Депозит? Ми няма не сте ми дали.
Има едно правило - По-добре по-малко, но редовно и за дълго.
На мен ми искаха обратно едно капаро....-Ми ние не знаехме ...
Ми нищо, сега ще знаете ...
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4