Алонсо и Фетел... и малко Витали Петров
Модератор: Общи модератори
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Re: Алонсо и Фетел... и малко Витали Петров
Не е заваляло в края на състезанието.Даже мисля,че си беше мокро още на старта.Не си спомням точно,но последните 3 4 обиколки дъждът се усили.Преди това си беше мокро и всички влизаха за да слагат интермедий.Само тойотите и Хайдфелд не влезе за гуми.
После всички си спомняме кво стана.Тогава бях за Маса.Мразех Хамчо щот всичко му идаше от горе.
От първия сезон е в един от най-добрите и големи отбори.И много късмет имаше тогава.Но сега след 2 3 години се вижда,че той си заслужава мястото.А Маса ако беше спечелил тогава сега на това си представяне какво щеше да е - Ебати шампиона!!!
Оня рядко влиза в зоната на точките.
Или сега Бътън - Бътън този сезон случайно да му личеше че беше действащ шампион!?
Същия като Уебър - Мека Мара за шампион не става.Трябва си корав!
Ша го видим Фетел колко е корав.Засега показва,че наистина си е корав!
После всички си спомняме кво стана.Тогава бях за Маса.Мразех Хамчо щот всичко му идаше от горе.
От първия сезон е в един от най-добрите и големи отбори.И много късмет имаше тогава.Но сега след 2 3 години се вижда,че той си заслужава мястото.А Маса ако беше спечелил тогава сега на това си представяне какво щеше да е - Ебати шампиона!!!
Оня рядко влиза в зоната на точките.
Или сега Бътън - Бътън този сезон случайно да му личеше че беше действащ шампион!?
Същия като Уебър - Мека Мара за шампион не става.Трябва си корав!
Ша го видим Фетел колко е корав.Засега показва,че наистина си е корав!

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Владо написа:не наизуст само... фетел глътна хамилтън тогава две обиколки преди финала, но накрая, поради това че дъждът СЕ ЗАСИЛИ, и двамата изпревариха глок... шанс, и малшанс, ръка за ръка...
ми аз наизуст не говоря...
http://www.youtube.com/watch?v=gSI5aX1CbrQ
те ти го те финала, къв дъжд кво чудо, направо се лее...то се вижда линията на сухия хасвалт

- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Сондьора написа:Владо написа:не наизуст само... фетел глътна хамилтън тогава две обиколки преди финала, но накрая, поради това че дъждът СЕ ЗАСИЛИ, и двамата изпревариха глок... шанс, и малшанс, ръка за ръка...
ми аз наизуст не говоря...
http://www.youtube.com/watch?v=gSI5aX1CbrQ
те ти го те финала, къв дъжд кво чудо, направо се лее...то се вижда линията на сухия хасвалт![]()
как да ти кажа... това точно състезание, и няколко други, ги имам свалени, и често си ги гледам... ма ти през тубата по-вярно ще ги видиш, със сигурност... успех...
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Ми свалени е едно, ма да си го гледал е друго

Като си сваляте записите на предавания и т.н., е тва нема как да го видите:
http://www.youtube.com/watch?v=mKLwyu_uurU
Е последните, два сектора както преди тва казах, последната обиколка, пада с 10 сек.....ма явно е от засиления порой, дето го немаше
...хехехе...успех
п.п. Тва сме го нищили още 2008ма, ма феновете на негрото /мелеза де/ са така....

Като си сваляте записите на предавания и т.н., е тва нема как да го видите:
http://www.youtube.com/watch?v=mKLwyu_uurU
Е последните, два сектора както преди тва казах, последната обиколка, пада с 10 сек.....ма явно е от засиления порой, дето го немаше

п.п. Тва сме го нищили още 2008ма, ма феновете на негрото /мелеза де/ са така....