нерационална омраза? всеки си има поне една

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: нерационална омраза? всеки си има поне една

Мнение от steeN » 20 Ное 2010, 1:29

като за автомобилен форум...
коли с предно предаване. направо като отворя предния капак и ми идват едни псувни. особено френски. като цяло... некадърно направени неща или без никакъв стил.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 20 Ное 2010, 1:48

Най-мразя като ида на мач да чакам 30 минути, за да вляза на стадиона. Ама това си е традиция в България - където и да идеш, да чакаш на опашка.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Blue&White » 20 Ное 2010, 2:10

Сондьора написа:Как да ти кажа, да речем, че блока си има паркинг, но няма бариера..от съседния блок сички навлеци спират на нашия..понеже нямат Акт 16 и нямат път до техния..и се разбрахме да не спират на мойто си място /смятай още 30 човека/, ма те не ше си спирам...ми бариера следва и ограда...нека жените им кретат количките в калта....сорка ма е дразнещо, ти подаваш пръст те апат до лакът...та така.

Ако паркинга е само за блока - да, дразнещо е и си правите бариера и тия които не разбират от дума да се оправят. Но ако е общински и вие сте решили, че е на блока и си го заграждате, сори ама не си прав. Щото тия, които са решили, че някое място пред блока е тяхно, понеже живеели от не-знам-си-колко-си-години там и са си го заплюли, пък земята е общинска и на всички - е те тия са най-дразнещи.

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 20 Ное 2010, 2:37

Мразя :roll: :kuku: :mrgreen: - дроб-са/Ъ/рма, грис-халва, бездомни кучета, тъпи въпроси, нощни пеперуди, паяци, комплексирани мъже, още повече ограничени ревниви жени, некоректни отношения, песимисти, неблагодарни приятели, вдигнат капак на тоалетната чиния /класика/, безотговорност, материализъм, да се скапва техниката, да закъснявам, да не си намирам ключовете в чантата, никога да не знам къде ми е телефона, да не ми пишат в Скайп някои хора, завист... да ми пада капачето на тока, лака ми да не е в тон с останалите неща, да не си влизам в дрехите, ихааааааа колко неща мразяяя....
И мразя да мразяяяя :twisted: !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 20 Ное 2010, 2:38

Да питат от любопитство колко пари БМВ-то ва :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 20 Ное 2010, 2:53

Apassionata написа:Мразя :roll: :kuku: :mrgreen: - дроб-са/Ъ/рма, грис-халва, бездомни кучета, тъпи въпроси, нощни пеперуди, паяци, комплексирани мъже, още повече ограничени ревниви жени, некоректни отношения, песимисти, неблагодарни приятели, вдигнат капак на тоалетната чиния /класика/, безотговорност, материализъм, да се скапва техниката, да закъснявам, да не си намирам ключовете в чантата, никога да не знам къде ми е телефона, да не ми пишат в Скайп някои хора, завист... да ми пада капачето на тока, лака ми да не е в тон с останалите неща, да не си влизам в дрехите, ихааааааа колко неща мразяяя....
И мразя да мразяяяя :twisted: !

жена един път - гледам аз възхитено :mrgreen:
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 20 Ное 2010, 3:33

Мене ме избива нервата при повече от 5 минути разговор по телефона. Загрява ми мидата на ухото, хвърлям на другата, обаче и тя като загрее още първата не се е охладила :ranting: :banghead: :censored: :bang: и освен тва мразя като ми се обади някой дето ми звъни безпредметно ("да та чуя кво правиш" примерно) :kuku:

Всъщност мразя хората, дето ми висят на главата и дават акъли, дрънкат много, повтарят нещо по 20 пъти, обясняват до най-малката подробност, или пък като цяло ме задържат без основателна причина. :conf:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 97", E46 320d 05"
Мечтае да кара: ново БМВ
Детайли за колата: изтъркани задни гуми, тук-таме за изчукване и боя :D

Мнение от e39 FEN » 20 Ное 2010, 4:56

Така, ше раздела нещата на раздели че аз много неща мразим нерационално :mhihi:

Като автомобилист:
1. Коли който нямат кардан и диференциял на заден мост!
2. Ауди ( незнайно защо адски ги мразя)
3. 2-ра скорост в 1000-1500 оборота ме вкарва в нервна криза докато се развърти, просто откачам!
4. Автомобили движещи се с 40-50км/ч в София по бул.Сливница или друг голям булевард, иде ми да ги ударя :ranting:
5. Неблагодарни шофьори т.е. не махат, не пускат аварийки
Има и още ма са не стоплям :mhihi:

Като човек си :mhihi:

1. Ранното ставане!
2. Търсенето на чорапи след ранно ставане! :mhihi:
3. Звъненето на телефона по което и да е време ме изнервя, за тва чат пат си перкам без тел, еи чувствам се жив направо :mhihi:
4. Включването на лаптопа ми вади нервичките (HP Pavilion dv5) тези който са ползвали знаят за какво говоря!
5. Реденето на опашки
6. Рекламата по радио фреш на асоциацията на българските незнам си какви съкратено АБРО, гасим радиото като я чуем :mrgreen:
7. Пишман моторджий (тва като моторист, ама нема да правя друг раздел са) :mhihi:
8. Адски мразя да чакам на срещи, може би защото аз винаги цепя секундата
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 20 Ное 2010, 10:01

Аз за закъснението на срещи съм си направил система.Е зависи от човека с който имам среща.Примерно имам един приятел който ама винаги закъснява с по 15мин задължително.
И ако примерно имаме среща в 22:00ч аз си правя сметката да съм на мястото в 22:20ч :mhihi:
Но от известно време,той ме научи и копелето си прави сметката да дойде 30мин след уговорения час :banghead:
Много мразя и хора които ми се пазарят на ЛС да купуват нещо.Примерно за един фар.
Пита ме разпитва,ама къф бил ама Хела ли е ама,дай ми снимка от долна страна ама незнам си кво.
И след разманята на 5 6 лични съобщения,търчене до мазето да правя снимки,да качвам снимки в сайта и да са занимаам с тъпотий,пича ми вика - "Ами много ти благодаря колега,като ми дотрябва ще звънна първо на тебе" :kuku: :bang:
Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 20 Ное 2010, 10:10

Аз направо избеснявам, когато не намеря нещо на мястото, на което съм го оставил!!! Това се случва само и единствено ако някой ми е пипал нещата - аз съм адски подреден и винаги знам кое къде ми е и къде съм го оставил.... затова когато някой ми обърка фъншуя става апокалипсис... особено ако ми потрябва и ОСОБЕНО за инструменти :angel:

Хич не обичам и да ми закъсняват... ама хич...

Също така адски се нервирам, когато видя как някой хвърля нещо от колата в движение - в много случаи го гоня известно време и го храня зверската. Ако видите сивосиня Е46-ца печка да се е засвиткала нанякъде все едно НСО са й по петите - гоня някой катил, дето ползва улиците за кошче :oops:
Si non confectus, non reficiat.

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 20 Ное 2010, 13:00

Мразя когато форума зависне/зацикли/запецне :lol:
Иначе самата дума мразя ми е малко силна и избягвам да е използвам
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i '99г.

Мнение от yellowsubmarine » 20 Ное 2010, 16:49

гоУф :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 20 Ное 2010, 16:54

мразя много хора на едно място и блъсканици, тия дето се возят на градски транспорт винаги съм им се чудел как издържат :mhihi:
www.bmwпрофесори-bg.net

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 20 Ное 2010, 17:01

Мразя да ме разпитват.
Мразя да ме навиват да правя нещо/ходя някъде и да не приемат отрицателния ми отговор.
Мразя да гледам как едни работят, а други през това време гледат как първите работят и да не правят нищо.
Мразя да говоря по телефона празни приказки.
Мразя да вися в кафенета.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 20 Ное 2010, 17:03

err0r написа:Мразя да говоря по телефона празни приказки.

винаги съм се чудил на тия които го правят, имам колеги които говорят по час - два по гсм-а, неща от рода на "ама днес е много топло" "кво дават по телевизията има ли нещо интересно?" :kuku: :mhihi:
www.bmwпрофесори-bg.net

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата