Съвет за смартфон

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Re: Съвет за смартфон

Мнение от acer » 20 Ное 2010, 16:52

точно това имах предвид и аз, представи си че си хванал пътя за някъде с рейса и имаш 8 часа път и въпреки тва трябва да отговаряш на и-мейл клиенти да водиш коренспондеция с клиенти и служитили, на 5-тия ти пада батерията, а нямаш къде да включиш зарядно, просто не мога да разбера смисъла на тези устройства като не стават нито за работа, нито за филми, нз ква е логиката, по скоро мода или маркетингов трик като пуснат със силните батерии да са в пъти по-скъпи
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 20 Ное 2010, 17:29

Няма кво да си представям, не ме карай да тествам колко имейла мога да напиша преди да ми падне батерията... Със сигурност няма да са 5...
In Ban We Trust!

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 20 Ное 2010, 17:37

E-31 написа:Малко офф - колега, Неопринт, с каква навигация си на Херо-то и как се справя ?

Със Сиджик съм и съм впечатлен. Доста подробни карти и приятен интерфейс. Обаче аз си имам в колата Асус Р600 с АйГо 8,3 и Амиго, а тази на телефона ми е само за всеки случай ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 20 Ное 2010, 18:10

нищо не те карам, върнах един htc в мтел, почети малко или пробвай модела и пак ще си говорим, но факта че на пазара се продават афтърмаркет батерии за самият модел говори предостатъчно ;)
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Предишна

Назад към Извън Темата