"БРАВО" на нещастника с пазарджишката Е46-ца!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: към мантинелата

"БРАВО" на нещастника с пазарджишката Е46-ца!!!!

Мнение от BalBosA » 20 Ное 2010, 17:09

Вчера майка ми и баща ми пътуват по магистрала тракия,зад тях не много близо има друга кола пак в лявата лента.И тука се появява въпрсния идиот.Е 46-ца тъмно синя или нещо подобно с пазарджишка регистрация(само това са видели от номера му) каран от гъз с бръсната тиква задминава задната кола и колата на наще от дясно с диганат среден пръст (причината не е ясна на никой) после сече пътя на баща ми и набива разко спирачки(само за да направи мръсно).Баща ми за да не го блъсне и той скача на спирачките и свива настрани,колата излиза в банкета,а там има бабуна от чакъл или пръст,която действа като рампа.Колата излита и пада в полето,като започва да се търкаля.На майка ми и на баща ми им няма нищо освен натъртвания,спасило ги е това,че колата беше чисто нова.А нещастника който им е сякал пътя дори не е намалил :shock: :bang:

Надявам се въпросния селски бек,да чете форума и да има късмета да се похвали тука колко голям гъзар е.
Изображение

master of the force
Аватар

Re: "БРАВО" на нещастника с пазарджишката Е46-ца!!!!

Мнение от alx » 20 Ное 2010, 17:37

тази тема мисля да не се заключва за да се види от повече хора и ... може и случайно да се разбере кой е основното действащо лице.

освен написаното- някакви белези по бмв-то?

другата кола спряла ли е? те видяли ли са нещо повече? готови ли са да свидетелстват?

може да се отиде контролно до пз и да се попитат хора дето са "в нещата" (бармани, охранители по дискотеки и тн) кой кара такава кола... давам ти само посока някаква... провинцията като цяло е малка...

също така нещата са достатъчно сериозни за да се потърси помощ в кат и да се видят колко са е46 в този цвят с пз регистрация и веднъж като се разбере къде са- пак да се пита в местната околия.

погледни и колите за продан онлайн за всеки случай...

важното е че хората са здрави (предполагам са били с колани)....
алекс
трабант 601с
разни други возила

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 20 Ное 2010, 17:44

И при нас има олигофрени... лошото е, че стават все повече :bang:
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 20 Ное 2010, 17:54

то няма гаранция, че като е с пазарджишка регистрация е на някой от Пазарджик, ама ще се радвам ако го разкрият кой е киселяка
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 20 Ное 2010, 17:54

Колега, задължително го намери този КРЕТЕН и....го прави каквото намериш за добре (идеи няма да давам, че само като ти чета поста ме избива на садизъм, ако бях в твоята ситуация ;) ). alx ти даде доста добри насоки - Пазарджик не е толкова голям град - едва ли има много тъмно сини Е46-ци карани от бръснати кратуни. Аз дори бих си взел 3-4 дни отпуск да се поразходя из града доста обстоятелствено... :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 20 Ное 2010, 17:58

това не е поредната селска изцепка,това си е криминална проява и като такава следва да се отнесете по сериозно!предполагам има полицейски протоколи от птп-то и тн.изискаите записи от камерите на ихтиман може да излезе нещо и да го намерите ,после съд до дупка и накрая да си продаде е46-цата за да си покрие малко поне разходите по делото,да има пари за москвич само да видим тогава изобщо дали и по магистралата ще кара :mrgreen:

Lulin Boys Cska Sofia
Аватар
Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG

Мнение от HeBePeH » 20 Ное 2010, 18:05

Да напоследак доста хора с бмв-та , правят куб глупости , вече хората като спирам на пешеходна се очудват в първия момент и после преминават :kuku:
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП
.

Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 20 Ное 2010, 18:10

тоя нема начин да не се е похвалил в пазарджик! ако тръгнеш да го търсиш - ще го намериш. зависи кво си решил...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 20 Ное 2010, 18:12

поредния комплексар, жалко че никой не му е запомнил номера, welcome to BG, нищо не става от тая държава, TooCool е прав да я оплюва :!:
www.bmwпрофесори-bg.net

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BalBosA » 20 Ное 2010, 18:26

Ми незнам дали ще го търсим кой е,по-добре да не го търсим,че ако го намерим няма да го съдим(т.е най-ного да си навлечем неприятности с властите задето е ял боя).
Колата отзад е спряла,човека е бил супер свестен,прибирал се е към Пловдив.Изчакал е там пътна помощ и после е докарал наще до Бургас :bowdown: Работата е там,че нищо друго не са видели.

ПП.ясно ми е,че всяко стадо си има черни овци,искам да видя дали е достатъчно мъж да си признае,ако чете форума.
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 20 Ное 2010, 18:34

да,да....от умрел писмо ще чакаш! пални свещ, че не е станала по-голяма беля. свирено! през властите нищо не можеш да направиш ,щото нито има удар,нито са го видели ,демек няма свидетели,така че не раздадеш ли сам правосъдие не се надявай на друго. нито може да се докаже от къде ги е задминал, кво е направил и как го е направил. за съжаление.....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BalBosA » 20 Ное 2010, 18:40

Ми незнам,ако зависище от мен заминаваме още сега,обаче както реши баща ми.

Едит:Да с колани са били и като цяло колата се оказа доста сигурна.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 20 Ное 2010, 19:50

Голямо лайно! Че ще го намериш, ще го намериш, само да решиш. Радвай се, че не е станало непоправимото, ламарини се купуват, по-хубава да си купят родителите ти, колега :) .

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 20 Ное 2010, 20:04

Вече да бях в Пазарджик с един отбор "сурвакари", какво му мислите толкова?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 20 Ное 2010, 20:10

kronos написа:Вече да бях в Пазарджик с един отбор "сурвакари", какво му мислите толкова?

Е откаде ще си сигурен ,че като ще го намериш, или че ще го отнесе точно виновника?

Но темата е удобна да разискаме следния казус:

При положение ,че някой е предизвикал ПТП като в случая, но колата му не е ДОКОСНАЛА останалите участници в произшествието, как се третира от закона. И как се третира това ,че е "избягал"
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

Следваща

Назад към Извън Темата