"БРАВО" на нещастника с пазарджишката Е46-ца!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: "БРАВО" на нещастника с пазарджишката Е46-ца!!!!

Мнение от benzin » 20 Ное 2010, 20:21

като прочетох пак темата, си обяснявам ситуацията и по друг начин, щом изпреварва от дясно значи може да се е ядосал от това че примерно бащати кара бавно в лявата лента и затова да е бил средния пръст и засичането, не го оправдавам дори да е така но и мен много ме изнервя когато някой се пльосне в най лявата на цариградско и кара с 50км/ч и нарочно не прави място на колите отзад, даже един като му светках е така ми правеше :nono: :mhihi:
www.bmwпрофесори-bg.net

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 20 Ное 2010, 20:26

Ако ще и с двайсе да е карал, от морална гледна точка не е приятно, 'ма кажи 'къв човек треа да си, че да го засечеш нарочно?!? Големо, миризливо, тъпо, кухо... комплексарче. Не че нещо, ма монетата има няколко страни(в повечето случаи - две). Ако примерно караш зад некоя жена на магистралата, която "се влачи" със 70, к'во, айде да я засечем, щото и понеже се е влачела? Не всеки може да кара, браво на тея, които си го признават!

А сега он-топика:Като те засече и предизвика катастрофата, тряя да имаш свидетели, които да пишат какво е станало и чак тогава можеш да се надяваш на нещо. Ако друг не е видял или не си спомняш номера, не става.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 20 Ное 2010, 21:15

Ryapoff написа:Ако ще и с двайсе да е карал, от морална гледна точка не е приятно, 'ма кажи 'къв човек треа да си, че да го засечеш нарочно?!? Големо, миризливо, тъпо, кухо... комплексарче. Не че нещо, ма монетата има няколко страни(в повечето случаи - две). Ако примерно караш зад некоя жена на магистралата, която "се влачи" със 70, к'во, айде да я засечем, щото и понеже се е влачела? Не всеки може да кара, браво на тея, които си го признават!

Не искам да защитавам оня, не е нужно да правиш такива селяний като се наложи да изпревариш отдясно, ама
който неможе да кара, ДА НЕ КАРА, а не да си го признава. Не казвам ,че случая е такъв просто попринцип.

А сега он-топика:Като те засече и предизвика катастрофата, тряя да имаш свидетели, които да пишат какво е станало и чак тогава можеш да се надяваш на нещо. Ако друг не е видял или не си спомняш номера, не става.

Така като гледам колегата едва ли го търси за а се разберат в КАТ.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

Потребител
Аватар
Кара: Виенското метро
Мечтае да кара: BMW E46 coupe

Мнение от ves_v8 » 20 Ное 2010, 21:53

Баси не е истина какво се случва по пътищата :shock:
Колега, ще разпитам няколко приятелчета от Пазарджик за такава кола. А иначе ако отидете в полицията за жалба и кажете за "тъмно синя Е46 с РА регистрация" ченгетата 100% ще го намерят, дори и да не е от Пазарджик, а само кара кола с РА регистрация! Добре че родителите са живи и здрави! В крайна сметка ограничението на магистралата е 130 км/ч, а според някои ако караме със 135 км/ч, а не със 190 км/ч значи сме идиоти ли? Това че татко ти кара нова кола със 120 км/ч не мисля че го прави виновен, за да заслужи това което е станало! Потърси го този, аз съм готов да съдействам! :ranting:
BMW E39 530D... ein Flugzeug

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 20 Ное 2010, 22:29

пробвал съм...! казвам на ченгетата вида на колата,марка,цвят и първите две букви и всички цифри-единствено не можах да запомня серията от номера и тъпанарите ми викат: не можем да я намерим така колата....!! все едно има педесе жълти фиата-типо, СА1234 примерно....!!! така че изобщо не разчитай на полиция....!! тва е кауза пердута!
дори и да го намерят ,което посмъртно няма да направят -като няма драскотина по колата му ще каже просто ,че не знае за кво става въпрос....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 20 Ное 2010, 22:56

Бе то и друго има не знам с кви сурвакари трябва да идеш в Пз - да не стане и бит и е*ан, че е келеш това ни е ясно на всички, според мен пиете по една ракия че сте живи и здрави и го забравяте тоя. А той :) е той милият все един ден ще попадне на неподходящият и ще отлети към вечните ловни полета природата винаги оправя грешките си, то вярно че грешката е била преди години когато баща му вместо да го хвърли на пода.... дълга история.

Важното е - вие сте живи и здрави, дай боже и психически травми да нямат родителите ти и всичко да е бързо забравено, а другото ще се нареди.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 21 Ное 2010, 1:22

Coulthard написа:....пиете по една ракия че сте живи и здрави и го забравяте тоя. ...

:OT: Малко да генерализирам нещата - то, щото всеки пие по една ракия в повечето случаи, когато трябва да се прави нещо, затова сме на тоя хал, дори и като държава, ако щете :winky: . Какво трябва да стане, за да се предприемат няк'ви действия - да има смърт ли, недай си Боже, в конкретната ситуация. Ами тоя кретен с е46-цата утре ако направи пак такава изцепка и утрепе някой...Аман от такова мислене - пийте по една ракия и си свиркайте :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: към мантинелата

Мнение от BalBosA » 21 Ное 2010, 3:07

benzin написа:като прочетох пак темата, си обяснявам ситуацията и по друг начин, щом изпреварва от дясно значи може да се е ядосал от това че примерно бащати кара бавно в лявата лента и затова да е бил средния пръст и засичането, не го оправдавам дори да е така но и мен много ме изнервя когато някой се пльосне в най лявата на цариградско и кара с 50км/ч и нарочно не прави място на колите отзад, даже един като му светках е така ми правеше :nono: :mhihi:

Крал е със 140 на автопилот.И понеже и аз се сетих за същото и ги питах.Тоя като е дошъл нито е святкал нито нищо,просто от дясно и...
А за намирането не зависи от мен.
По другия въпрос е ясно проблема е в доказването и общо взето полицията не може да направи кой знае какво май.
Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 21 Ное 2010, 3:09

Аман от говеда със селски манталитет.
Старите хора казват че на лошото да се отвръща с добро но аз не мисля такa,незнам защо трябва да се консултираш с баща ти за такова нещо а просто не се опиташ поне да потърсиш справедливост на своя глава,закона е нож с две остриета и в много от случайте добрата страна излиза лоша..Не се правя на мъж и да не дава господ да се случва нещо подобно но повярвай ми ще вдигна пазарджик във въздуха и ще плачат майки,баби и т.н. Радвайте се че е станало малката беля защото да се обърне така и да мине с натъртвания си е късмет! Призовавам всички колеги който мислят че по-тежката и хубава кола на пътя дава предимство и пренебрегва грубо закона да помислят че утре може в уж по-слабата страна когато засичат,удрят спирачки и т.н да са техни близки,приятели и т.н.. В семейството сме имали 2-много тежки катастрофи,едната моя другата на баща ми и в неговия случай беше напълно невинен и найстина е страшно когато отиде коня в реката.. Пътищата не трябва да са бойно поле на което да се мерят пишки,мусколи,лоши погледи и да се насажда напрежение и омраза но за съжеление в БЪЛГАРИЯ е така,никога не знаеш дали по-пътя няма да те изблъскат от пътя да те пребият псевдо "мутри" и да ти наритат колата защото си спрял не така както лайното иска.. Успех на всички и не ангажирам абсолютно никой с това,просто аз така мисля..
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е36
Мечтае да кара: Е46 М3

Мнение от baitun » 21 Ное 2010, 12:16

BalBosA написа:
benzin написа:като прочетох пак темата, си обяснявам ситуацията и по друг начин, щом изпреварва от дясно значи може да се е ядосал от това че примерно бащати кара бавно в лявата лента и затова да е бил средния пръст и засичането, не го оправдавам дори да е така но и мен много ме изнервя когато някой се пльосне в най лявата на цариградско и кара с 50км/ч и нарочно не прави място на колите отзад, даже един като му светках е така ми правеше :nono: :mhihi:

Крал е със 140 на автопилот.И понеже и аз се сетих за същото и ги питах.Тоя като е дошъл нито е святкал нито нищо,просто от дясно и...
А за намирането не зависи от мен.
По другия въпрос е ясно проблема е в доказването и общо взето полицията не може да направи кой знае какво май.

Трудно е доказването, особено като няма свидетели, дори и да имаш номера на БМВ-то онзи идиот ще каже, че няма такова нещо и си до тук ако няма някакви поражение по неговата кола за да се разследва както трябва. Най-важното в случая е, че родителите ти са добре, ламарини се оправят, но не мога да разбера какви кретени карат по улиците-за такива само б.. и е...е, деба нещастниците-и аз заради един такъв идиот се обърнах в полето със 120 след като влезе в насрещното и ми пресече пътя, добре, че отсякох дърво а не се натресох в бетонните стълбове, които бяха на р-е около 50м./жив късмет/ и с колегата останахме живи и здрави, спомням си само, че беше бял бус/при челен удар сигурно щяхме да сме лепенки/, говедото беше спряло, но след като видя, че излизаме от колата, която след 3-4 преобръщания остана по таван в полето изчезна веднага/може би защото тогава бях в МО/армията/, прибирахме се от работа с колегата и бяхме униформени-и познай какво щеше да стане ако имаше друга кола наблизо и го бях стигнал-щеше да стане на мармалад, не толкова защото ми беше пресякъл пътя и от колата остана куп ламарина, а защото избяга долното прасе, въпреки, че беше спрял-поне да беше дошъл да се извини и да ми заплати щетите по колата/нямах и каско/. Но идиоти ще има винаги и понеже явно и бой не ги оправя, мястото им е в затвора, а там предполагам, че все ще се намери кой да ги "оправи"

Потребител
Аватар
Кара: ше E36 325i

Мнение от F*natic » 21 Ное 2010, 12:39

Maverick_VS написа:
Coulthard написа:....пиете по една ракия че сте живи и здрави и го забравяте тоя. ...

:OT: Малко да генерализирам нещата - то, щото всеки пие по една ракия в повечето случаи, когато трябва да се прави нещо, затова сме на тоя хал, дори и като държава, ако щете :winky: . Какво трябва да стане, за да се предприемат няк'ви действия - да има смърт ли, недай си Боже, в конкретната ситуация. Ами тоя кретен с е46-цата утре ако направи пак такава изцепка и утрепе някой...Аман от такова мислене - пийте по една ракия и си свиркайте :confused:

Точно така, проблема е, че на разни лекенца им се разминава и се мислят за безсмъртни и съответно продължават да правят такива простотии.

Преди няколко вечери се прибирах от театър заедно с майка ми (не бях с БМВ-то) и на кръстовището на бул. България с Т. Каблешков един такъв с С класа ми пресвятка от 40 метра да му освободя лентата, аз обаче съм на 10 метра от светофара, свети жълто и си спирам. След което тръгвам, след 20 метра минавам в дясно за да мине тоя, но той минава зад мен и ме изпреварва от дясно, майка ми казва: "тоя какво иска", поглеждам аз - оня размахва ръце, едвам се показва над вратата, 20-23 годишен шебек с мазно личице и с прическа тип Кристиано Роналдо, т.е. или на тати дитето разхожда С класата или е шофьорче на някой. Правя му знак да си кара и да не ме занимава с глупости, обаче тоя решава, че е време да ми покаже защо той кара С класа :mhihi: и ме изпреварва, застава пред мен и започва да намалява. Аз намалявам и давам един десен мигач - да слезнем малко от колите да си поговорим, но тъй като играча беше сам в колата и явно не е свикнал да си "говори" mano-a-mano, реши да ми покаже колко са му добри спирачките, обаче аз успях да спра без да се забия в него, след което тръгва с мръсна газ и минава на червено на следващия светофар :paranoid:

Проблема е, че на такива им се разминава, тъй като си плащат на катаджиите и изцепките по пътищата продължават, а държавата ни толерира подобно поведение, убийството на пътя дори не е криминализирано.
В момента единствения закон в България е закона на джунглата. И това е така, защото повечето хора са свикнали да ги тъпчат и да пият по една ракия и да забравят...

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 21 Ное 2010, 16:44

Скороста в лявата лента на магистралата е ограничена на 130 км/ч ако някой кара по бавно има причина за присветкане и т.н но не и причина да засичаш и изпреварваш от дясно и т.н. Дано утре тоя се нацепи челно в тир с скороста с която е карал по магистралата и да не се случват подобни неща....

Потребител
Аватар
Кара: Е28 М20Б20

Мнение от Pintev » 21 Ное 2010, 17:39

Аз снощи минах по магистралата към, 20 часа и невидях да имаше проишествия,но пък за сметка на това,една дама с Пежо 207-208 абе най-новото,както си караше в лявата лента,явно някой и е присветнал да се прибере в среданта,и тя наща веднага,бум пред нас веднага,а ние си караме 100-120,и набива рязко спирачки едвам спряхме и ние,та за малко и да нарпавиме белята.Тъче трябва да се кара разумно и отговорно.
А колкото до тези келеши,все повече стават гъзарите с Е36 и Е46 и други спортни модели,които са "господари" на пътя
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 e53 3.0d 218ps
Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
Детайли за колата: Зла печка :D

Мнение от An4oOo » 21 Ное 2010, 19:10

AcOrP написа: Дано утре тоя се нацепи челно в тир с скороста с която е карал по магистралата и да не се случват подобни неща....

:OT: Ама ТИР-А да е с ролбари от закалена стомана и шофьора му да е с 4точков колан. И той е човек все пак. :twisted: :twisted:

Писнало ми е и на мен от идиоти по тея пътища! Преди седмица се прибирам с наще от село и карам буса на бащата. Имаше един Ситроен пред мен караше с 110. Мене не ме устройваше и си дадох мигач и почнах да изпреварвам. Онзи на катил ли направи на къф неможах да разбера щото почна да ускорява и не ми даде да го изпреваря.. Мъчих го до 160 и го оставих... с тоз големия бус.. возя цялото си семейство.. място за грешки няма!... Дано онзи келеш който се е направил на герой на магистралата и е изложил на риск родителите ти и всички участници в движението да го линчуват! Такива хора нетрябва и на ролери да им дават да се качват :censored:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 22 Ное 2010, 11:14

^ Ако някой надминава в лява лента с по-малко от 130 няма никаква причина да присветкваш, защото като си извърши маневрата ще освободи лентата и ще си минеш и ти. Друг е въпроса ако те засече, но тук не става въпрос за това...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата