БМВ проби в спортните модели

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Гост
Аватар

БМВ проби в спортните модели

Мнение от Гост » 15 Дек 2005, 3:57

Шестата серия вдига 320 км/ч с помощта на електронен модул

Дизайнерското ателие "Хартге" приготви за феновете на спортните модели специален новогодишен подарък. БМВ М6 вече може да спори с расовите машини. Той е снабден със специален електронен модул с чип, който позволява на автомобила да развие максимална скорост от 320 км/ч. Не всички колела обаче могат да издържат на такава висока скорост. Затова инженерите предлагат 21-инчови джанти, обути с гуми размер 255/30 ZR 21 отпред, а отзад - с 295/25 ZR 21 . В идеалното съотношение с колелата са спортните пружини, които намаляват просвета от пътя с 30 мм и допринасят за по-добрата динамика при високи скорости. Външният вид на "шестицата" се различава най-вече с големите фронтални въздухозаборници, които придават на колата по-агресивен характер. Отзад са поставени спортна ауспухна система с две крайни хромирани тръби. За интериора на модела дизайнерите са подготвили всевъзможни варианти на оборудване. Основните елементи са спортният волан с три спици от карбон, алуминиевите педали, скоростен лост и ръчна спирачка, а също и специалните велурени апликации с логото на ателието. Дизайнерите са готови да изпълнят всяко желание на купувача, но това допълнително качва цената, която може да достигне 150 хил. евро.

старши ентусиаст
Аватар

Re: БМВ проби в спортните модели

Мнение от SummonedToDIe » 15 Дек 2005, 10:42

bam-bam написа:[color=red]Дизайнерите са готови да изпълнят всяко желание на купувача, но това допълнително качва цената, която може да достигне 150 хил. евро.

Може и надхвърля... ;)
Някакъв снимков материал :?:

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 15 Дек 2005, 15:25

Като потърсих в гугъл ми излезна тоя сайт и инфо-то е същото http://www.babez.de/hartge/m6.php а външния вид къде има агресия не знам,но изглежда отвратително :puke: :puke:
Tux0 Ca !
Изображение

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 15 Дек 2005, 18:24

SpUd3r написа:Като потърсих в гугъл ми излезна ... а външния вид къде има агресия не знам, но изглежда отвратително
Еми да беше качил снимката!!!

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 15 Дек 2005, 20:00

ICE написа:Еми да беше качил снимката!!!

за тoва съм дал линка на сайта, който иска просто го отваря и вижда снимката ;)
Tux0 Ca !
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 19 Дек 2005, 19:33

http://clubf1.net/forums/index.php?showtopic=13888
Имаш да черпиш, а
http://clubf1.net/forums/index.php?showforum=4
има и за други баварци

Назад към Извън Темата