БМВ и фейсбук

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: БМВ и фейсбук

Мнение от Nikolay86 » 21 Ное 2010, 21:37

То много ясно,че БМВ,ще е на 1во място според мен :yes: Като се загледаш по-илиците само Баварки..Да не кажа голяма приказка,но около нас всяка 5-6 кола си е БМВ и то бая новички Х-сове,3ки последните на лизинг повечето,но доста "ларж" :mhihi:
Обаче прави впечатление,че М-power/и рядко се виждат,а AMG са доста на мода :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
Мечтае да кара: F10

Мнение от R_Lakov » 22 Ное 2010, 12:40

По темата малко. Абе хора не ви ли писна от тоя фацебук? Аз си изтрих акаунта и сега ми е супер спокоино на пощата :mhihi: Fuck Facebook!

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 22 Ное 2010, 17:56

R_Lakov написа:По темата малко. Абе хора не ви ли писна от тоя фацебук? Аз си изтрих акаунта и сега ми е супер спокоино на пощата :mhihi: Fuck Facebook!

Аз за кво нямам акаунт... :smoke: Който има нужда от мен - имам телефон и скайп. Няма такава мегаклюкарска жълта световна мрежа като Facebook.... :ranting:
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G05 xdrive 40i
Мечтае да кара: трезвен

Мнение от S7 » 22 Ное 2010, 19:54

акаунт имаме там само малките "дупета" биг чайлд :lalala: след като я наместиха тази тема тука да разбирам ли че става тема за фаце маниаците :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата