Старта на ЛИДЛ в 10 града - в един и същи ден?
Модератор: Общи модератори
- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
Re: Старта на ЛИДЛ в 10 града - в един и същи ден?
acho.rs написа:seven-eight написа:Демирев написа:Мизерен имаш предвид че е като МЕТРО вътре всичката стока на палети и огромни стелажи сякаш се намираш в склад и вътре в магазина сред клиентите щъкат нон стоп мотокари?
Не, няма нищо общо с Метро. Lidl-a е малък и като влезеш в магазина и прилича на ........ абе грозна работа. Вървиш по някакъв бетон вместо плочки. И изглежда сякаш е хигиена нулеваОт тогава не съм ходил там. Алди пак е нещо подобно, та и там не ходя.
Явно в различните страни магазините доста се различават . В Ирландия АЛДИта бяха с огромни паркинги вътре плочки , които се лъскат постоянно и стоки от най-евтини до средно скъпи . Имаха договор с МЕДИОН и продаваха тази техника с значителни отстъпки . Лаптопа ми е Медион и 4та година кара без нито един дефект , а ял бой , заливан с кола , ракия и бира и тнТа не съм съгласен , че АЛДИ е мизерно , а повечето храни бяха доста добри на вкус... Лидл ми направи лошо впечатление със хигиената , нахвърляните зеленчуци навсякъде и тн ...Теско - 20% нагоре с цените , че дори и повече ...
Да, за Алди не е същото. Но този магазин, в който съм ходил е доста беден от към стоки, а цените хич не бяха евтини. Общо взето аз гледам каталозите в пощата и ходя до съответния магазин, като лидл, алди и нетто ги пропускам. Дано в БГ е различно с лидл. Пък и е вярно, че ще се открият работни места.

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Гарантирам ви, че на 25-ти когато е откриването в Сливен, ще има бой на негри т.е. на мангали в няколко действия-за влизане, за вземане за стоката и най-важната битка,.... за открадване в търпаната! Ще бъде мама си джейнс с привкус на мангасарянска арома-терапия! Като гледам какви цени са подготвили Лидъл-те за откриването, направо ще е войната на клонингите! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Bum Bumer
- Потребител
-
- Кара: E36 320i M50B20
- Мечтае да кара: колелото с 200

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Та примирете се , че на откриването ще бъде като в кошара - много чифтокопитни и тук-таме грозен дивеч

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Във Франция Лидл е свестен магазин...евтинджос и с хубави неща
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
seven-eight написа: вярно, че ще се открият работни места.
Колко евро месечно вземат работниците редящи щанда в ЛИДЛ Дания?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ти познай колко ще взимат редящите щанда тука......! като за квартира с още 4 човека в стая и да има за еднократно ядене ,ма па в големия град.....
- Демирев
- ентусиаст
-
В Кауфланд Варна вземат 480 лева на месец при минимум от 220 раб.часа...иначе по-малко. Та викам да сравня в другия край на ЕС колко вземат и по 11-`12 часа на ден ли работят при 6 дневна раб.седмица?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
В Ирландия 2008ма беше към 8,50-9 евро на час , овъртайм +50% , съндей - дабъл
Почти като тук ... Билла Търново , чух за титанични 270 лева на месец

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Влизал съм в Лидл в Испания, Италия и Германия и е еднакво. По-точно за мен е най-ниското ниво, много по-зле са от Метро или Кауфланд в България. Асортимента е повече от беден, а повечето артикули са с минимално качество, рядко има и нещо свястно.
Заплатите са от най-ниските разбира се. В испанските лидл взимат 650-700€, това е най-ниското за касиерки и общ. работници това е за 40 часов работна седмица.
Заплатите са от най-ниските разбира се. В испанските лидл взимат 650-700€, това е най-ниското за касиерки и общ. работници това е за 40 часов работна седмица.
Последна промяна alekangg на 22 Ное 2010, 22:44, променена общо 1 път
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
днеска влизам във фантастико и чета "картофи от германия" после имах път през една била там чета "френски картофи" после в този новия на владимир вазов имаше чешки
български не срещнах
кои знае какви ще са картофите в тоя лидл 

bedrock city racing
- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
Демирев написа:seven-eight написа: вярно, че ще се открият работни места.
Колко евро месечно вземат работниците редящи щанда в ЛИДЛ Дания?
Нямам представа колко, но като се има предвид, че минималната заплата на час е около 100-110дкк, което са около 30лв. Значи там някъде.
- Демирев
- ентусиаст
-
acho.rs написа:В Ирландия 2008ма беше към 8,50-9 евро на час , овъртайм +50% , съндей - дабъл![]()
Е 2008-ма - Да. Сега обаче сигурно и 4 евро не им дават. Ирландия фалира - два дена Новините гърмят че ще получат 90 млрд. евро помощ. Имали 32 % год.дефицит

севън-ейт - В Дания чисто ли е минимума 15 евро на час?
- trance4life
- Потребител
-
Сехашните магазини PLUSS май ще станат LIDL 
Аз се радвах,че ще има конкуренция а то чорбаджията един и същ бил

Аз се радвах,че ще има конкуренция а то чорбаджията един и същ бил

:)
- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
Демирев написа:acho.rs написа:В Ирландия 2008ма беше към 8,50-9 евро на час , овъртайм +50% , съндей - дабъл![]()
Е 2008-ма - Да. Сега обаче сигурно и 4 евро не им дават. Ирландия фалира - два дена Новините гърмят че ще получат 90 млрд. евро помощ. Имали 32 % год.дефицитпри положение че на България е 5 % и бяхме на косъм от санкции.
севън-ейт - В Дания чисто ли е минимума 15 евро на час?
Не, отдържат се данъци след това. Ама там става сложно със сметките,в зависимост от това какъв ти е годишния доход. Също така има разлика, ако имаш 2 работи.
Иначе имам 2ма колеги от Исландия и те казват, че и там положението е много зле. Единият от тях е имал собствена фирма, та за да се премести...