нерационална омраза? всеки си има поне една
Модератор: Общи модератори
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Re: нерационална омраза? всеки си има поне една
SKISA написа:може и да е турбо нерационално ,но адски мразя да се бърка "и" с "й"!!! промоций , издействаи , някакви историй , помагаите.. , регистраций....!! демек мразя неграмотността!
Найстина?

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Много сте се намрази ли бре
Мразя да драскат с вилица в порцелан и метал...ебати скръцането
Мразя да гледам масло под ноктите на дами

Мразя да драскат с вилица в порцелан и метал...ебати скръцането
Мразя да гледам масло под ноктите на дами

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Понеже въпроса е зададен "многосмислено" да започнем :
- късане на хартия - няма как да опиша този звук
- светнати лампи в стаята , през деня - имам чувството че съм в психиатрия:help:
- комунисти ...
- да не ми вдигат телефона , безпричинно - откачам .
- късане на хартия - няма как да опиша този звук
- светнати лампи в стаята , през деня - имам чувството че съм в психиатрия:help:
- комунисти ...
- да не ми вдигат телефона , безпричинно - откачам .
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- Най-много мразя да ме лъжат, особено жени тогава полудявам
- Да звъня на желаната жена и да не вдига, откачам...
- мразя чакането по опашки
- чопленето на семки в домашна обстановка
- мляскането и системното издаване на премляскващи звучи с уста (докато бях ученик в трамвая всички пенсионери го правиха и съм слизал съм на предни спирки, за да не ги слушам)
-селските тарикати
-егоизма (до определени граници няма грижи)
-дразни ме и това, че пушачите никога не се съобразяват с непушчите, а не пушачите нон стоп се съобразяват...
-дразня се като ми се спори без да са нясно с всичко
-наглите хора
-агресията към животните
и куп други неща, но не се сещам в момента.
- Да звъня на желаната жена и да не вдига, откачам...
- мразя чакането по опашки
- чопленето на семки в домашна обстановка
- мляскането и системното издаване на премляскващи звучи с уста (докато бях ученик в трамвая всички пенсионери го правиха и съм слизал съм на предни спирки, за да не ги слушам)
-селските тарикати
-егоизма (до определени граници няма грижи)
-дразни ме и това, че пушачите никога не се съобразяват с непушчите, а не пушачите нон стоп се съобразяват...
-дразня се като ми се спори без да са нясно с всичко
-наглите хора
-агресията към животните
и куп други неща, но не се сещам в момента.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
alx написа:Apassionata написа:.............
жена един път - гледам аз възхитено
В тая връзка мразя след като се запозная с някой МЪЖ в Нета, да не ми праща снимка

и още: мразя да ми се сърдят като не вдигам телефона, а аз просто не го чувам, в Разбойника не е като да няма ВОЛЮМ и некви бум бум неща, мразя... да не мога да паркирам бързо и от първия път, мразя бачкаторски подвиквания след червените ми ботушки, мразя мръсни огледала и изобщо мръсно, мразя да ми увяхват цветята, мразя ЗИМАТА

Някой да пусне такава тема, плийз

А дааа, и за тоалетната чиния - Кво ви пречи бе, МЪже, като се изпишкате да я свалите пак, способна съм да вървя и да я тряскам всеки път, но... вече се примирих

- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
....много мрязя евтин парфюм,направо почва да ме боли корема и ми става лошо.И мразя да чакам независмо какво,просто чакането ме изнервя зверски.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Мразя да ми кажат, че ще звъннат и да не звъннат
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
най-мразя да ме будят от сън
....леле тоя човек мога да го убия в просъница още. Затова използвам технилогии за тая работа, че като ги счупя да си купя ново
Да не говорим ако пък случайно някой съсед реши да си пусне радио Хоризонт в 8 в събота така че да го чуват и в Обеля или да правят ремонт и да ме събуди дрекла, бормашина или коване на пирони, къртене, замазване и т.н

Да не говорим ако пък случайно някой съсед реши да си пусне радио Хоризонт в 8 в събота така че да го чуват и в Обеля или да правят ремонт и да ме събуди дрекла, бормашина или коване на пирони, къртене, замазване и т.н

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Мразим като си купим БМВ и да го гледаме как стои понеже от ремонти няма пари за бензин.. 

- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Много мразя несъобразителни хора!! Като седна в метрото (в края на вагона 3те местенца) и посредата е свободно да се набута някоя дебела лелка и да ме смачка без да се съобразява със собственото си тегло!! Като вървя на улицата и хората не се съобразяват, че съм там, блъскат се и се бутат като животни мамицата им мразя ги. Или някой като застане на вход/изход и стои като тъпа овца и не мърда. Мразя да чакам хора когато сме се разбрали да се видим в точен час и те дойдат 15 минути по късно. И можеби едно от нещата, които най много мразя когато някой преиграва/прави се на нещо друго/повече от това, което е. Криейки се зад някаква маска, опитвайки се да е център на вниманието, играейки роля се едно го снимат 15 камери и вселената се върти около неговия жалък живот.
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Простотията като цяло. Например излизаш 1 on 1 с някоя мадама и я питаш примерно...къде живееш и ми се отговори ама аз ли? Не ма дядо ти

Граматическите грешки и мен ме влудяват... особно четейки форумите, но май с годините претръпнах, до колкото е възможно това.
Но, няма по-влудяващо нещо от англо-българските реклами у нас!
Ето, няма и минути преди поредната, на "Българско от Своге" - Не безизвестната вече у нас марка шоколад - "Милка"
- Милка Чоко мини... И Чоко Джава... /то така си звучи на екран/... Та, какво е Чоко или /шоко/ Джава... "че се не сещам" Джава некъв превод няма ли? Сигурно няма!
Полудявам, и всеки път съм на ръба да намеря PR-а или на какъвто се оприличава същия, и да го убия, да не се мъчи и да не ни мъчи нас - потребителите на Милка и на хилядите други аналогични продукти, рекламирани по телевизията!
И няма да си кривя душата, но именно заради Чоко Джава... шоколад на Милка няма да си купя!
Та, ако ще, не Българско от Своге да е, в кварталната бакалия да го бъркат на живо, пред публика, все тая. Няма да го купя! Докато не го преведат на български, както би трябвало да се цитира на родния ми език!
Такива случаи има много, като почнем от прах за пране с мирис на парфюм "Добре де мамо, не е моя парфюм, а е... Lovely" и се цитира някакъв странен звук, и как е трудно да се преведе в ефир MEDIX Soft. Също така стоят нещата и с боя за коса, спирала за очи, памперси за бебета, автомобили... все едно не съм в България, първоизточника на славянската писменост и език, дала писменост и език на редица други европейски култури, а някакъв индианец, от далечния Запад, на който се промива мозъка систематично и целенасочено.
Майната им на опашки за хляб, сметки, градски задръствания и прочие... Това бих го приела, или може да се каже, че съм претръпнала. Но, смотани българо - англо тъпи реклами са в състояние да ме накарат да псувам мениджърите, които са ги подписали за пускане до девето коляно. И за жалост, това ми вгорчава денят, че и вечерта.
Но, няма по-влудяващо нещо от англо-българските реклами у нас!
Ето, няма и минути преди поредната, на "Българско от Своге" - Не безизвестната вече у нас марка шоколад - "Милка"
- Милка Чоко мини... И Чоко Джава... /то така си звучи на екран/... Та, какво е Чоко или /шоко/ Джава... "че се не сещам" Джава некъв превод няма ли? Сигурно няма!
Полудявам, и всеки път съм на ръба да намеря PR-а или на какъвто се оприличава същия, и да го убия, да не се мъчи и да не ни мъчи нас - потребителите на Милка и на хилядите други аналогични продукти, рекламирани по телевизията!
И няма да си кривя душата, но именно заради Чоко Джава... шоколад на Милка няма да си купя!
Та, ако ще, не Българско от Своге да е, в кварталната бакалия да го бъркат на живо, пред публика, все тая. Няма да го купя! Докато не го преведат на български, както би трябвало да се цитира на родния ми език!
Такива случаи има много, като почнем от прах за пране с мирис на парфюм "Добре де мамо, не е моя парфюм, а е... Lovely" и се цитира някакъв странен звук, и как е трудно да се преведе в ефир MEDIX Soft. Също така стоят нещата и с боя за коса, спирала за очи, памперси за бебета, автомобили... все едно не съм в България, първоизточника на славянската писменост и език, дала писменост и език на редица други европейски култури, а някакъв индианец, от далечния Запад, на който се промива мозъка систематично и целенасочено.
Майната им на опашки за хляб, сметки, градски задръствания и прочие... Това бих го приела, или може да се каже, че съм претръпнала. Но, смотани българо - англо тъпи реклами са в състояние да ме накарат да псувам мениджърите, които са ги подписали за пускане до девето коляно. И за жалост, това ми вгорчава денят, че и вечерта.
Да караш Peugeot е страст!
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
И мразим да ми се включва телефонен секретар.
Въпреки немалкия ми пост всеки ден се сещам за нови и нови...
Ето например от тази вечер...
Мразя тик-такането от тип "стенен часовник"
Лелееее, откачам
Т'ва ми е от малък (до 5ти клас)... Тъй като бях принуден да си уча уроците до късно през нощта в кухнята и на стената имаше тик-такащ часовник... Нищо друго не се чуваше освен хладилника и този часовник... Тия два звука като ги чуя и просто откачам
Най-мразех това време, в което трябваше да уча до късно вечер над учебниците... И тъй като хич не бях добър по разказвателните и много ги мразех, ми се е случвало и да заспивам над учебниците, под тик-тащия часовник
Поради простата причина, че не си ли науча, няма лягане
И през 90% от времето, си мислех как майка ми отатък гледа телевизия и спи, а аз съм над учебниците
Чак като се сетя и ми става едно... отвратително... (вече няма емотиконка, която да изрази чувствата ми...)
Ето например от тази вечер...
Мразя тик-такането от тип "стенен часовник"

Т'ва ми е от малък (до 5ти клас)... Тъй като бях принуден да си уча уроците до късно през нощта в кухнята и на стената имаше тик-такащ часовник... Нищо друго не се чуваше освен хладилника и този часовник... Тия два звука като ги чуя и просто откачам

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
1. Мразя някой около мен да Млящи направо полудявам
2. Мразя също, когато трявва да чакам някой а сме се разбрали да сме точни
3. Мразя звука на тракащите повдигачи на м40-то сутрин
4. А най-мразя да споря с глупаци а това ми се случва постоянно

2. Мразя също, когато трявва да чакам някой а сме се разбрали да сме точни

3. Мразя звука на тракащите повдигачи на м40-то сутрин

4. А най-мразя да споря с глупаци а това ми се случва постоянно

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!