До всички Плевенчани - промоция от БМВ Тийм Плевен и Мтел

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

До всички Плевенчани - промоция от БМВ Тийм Плевен и Мтел

Мнение от Ogi » 23 Ное 2010, 11:39

Беше ни подадена специална оферта от Мтел за карти LOOP абсолютно безплатни, освободени от такси и договори, можете да вземете картата абсолютно безплатно, без абсолютно никакво обвързване с мтел, единственото условие е да заплащата това което изговорите, т.е. изговорили сте 2 лв. плащате 2 лв. не сте изговорили нищо... не плащате нищо... дори и да неплатите изговореното просто ще ви спрът картата... а най-хубавото в цялото нещо е че можете да си вземете номер по ваш избор... ПРОМОЦИЯТА Е ВАЛИДНА ДО УТРЕ и е само за Плевенчани!!! Всички желаещи да се свържат с мен на л.с. тук или на 0883 44 54 04 за да им обесня каде да идат!

п.п. Извинявам се че пускам темата тук но искам да се види от всички и да се възползват максимален брой хора от тази промоция понеже си е на далавера :mhihi:
п.п2. Аз нямам никаква изгода от това ако си мислите обратното :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: До всички Плевенчани - промоция от БМВ Тийм Плевен и Мтел

Мнение от jordanov » 23 Ное 2010, 11:52

Само да те информирам, понеже съм в бранша, че това е маркетингов трик. Картите наистина са безплатни, наистина нямат месечна такса и наистина са без договор. Говорите на 1ст. първите 250 минути и то само към лууп 0883 всички други разговори са дърво(т.е. ако се вмествате в тия 250 минути 2,50 на месец) и не са само за БМВ фенове от Плевен, а са за всички от 18 до 29 години :) Сигурен съм, че са ти казали ела само тук, само при мен, само в нашия магазин. Ясно защо :) Оферта си е де. Не е промоция, такива се раздаваха и по университетите пак фрий. Важи за всички между 18 и 29 в цяла България. Иначе добре са те убедили :mhihi:

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар

Мнение от Ogi » 23 Ное 2010, 12:06

jordanov написа:Само да те информирам, понеже съм в бранша, че това е маркетингов трик. Картите наистина са безплатни, наистина нямат месечна такса и наистина са без договор. Говорите на 1ст. първите 250 минути и то само към лууп 0883 всички други разговори са дърво(т.е. ако се вмествате в тия 250 минути 2,50 на месец) и не са само за БМВ фенове от Плевен, а са за всички от 18 до 29 години :) Сигурен съм, че са ти казали ела само тук, само при мен, само в нашия магазин. Ясно защо :) Оферта си е де. Не е промоция, такива се раздаваха и по университетите пак фрий. Важи за всички между 18 и 29 в цяла България. Иначе добре са те убедили :mhihi:

Да така е... промоцията е за цяла България но в който и друг мтел да отидеш ще ти вземат 5.90 лв. такса включване... в нашия случай тази такса я избягваме! Освен това забравяш най-важното... номер по избор ;)
И повярвай никой в нищо не ме е обедил... достатъчно съм в час за кво става на въпрос :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 23 Ное 2010, 12:08

:OT: Не е вярно за тая такса 5.9 оня ден направихме 2 карти - Фрий :yes:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар

Мнение от Ogi » 23 Ное 2010, 12:16

deyan-enchev написа::OT: Не е вярно за тая такса 5.9 оня ден направихме 2 карти - Фрий :yes:

Вчера мой приятел отишъл в един от другите клонове на мтел и му взели 5.90 такса... аре обясни ми го

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 23 Ное 2010, 12:16

Батка тва е за всеки, голяма си риба. Няма такса 5,90 и номер по избор пак е за всеки ... Ела до София да ти уредя същото безплатно и номер по избор като не вярваш :) Нямам бмв и не съм от плевен ;)

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар

Мнение от Ogi » 23 Ное 2010, 12:27

jordanov написа:Батка тва е за всеки, голяма си риба. Няма такса 5,90 и номер по избор пак е за всеки ... Ела до София да ти уредя същото безплатно и номер по избор като не вярваш :) Нямам бмв и не съм от плевен ;)

Да де... то с връзки всеки може... хватката е че сега става без връзки... благодаря ви че се опитвате да очерните "далаверката" която успях да договоря за приятелите на БМВ тийм Плевен и ще Ви помоля ако нямате намерението да се възползвате да спрете да спамите в темата... няма нужда да ми обеснявате какво и що... както казах достатъчно съм в час за кво става на въпрос за да ми обеснявате кое и как е... факт е че не всеки може да си вземе номер по избор нали така??? факт е че не навсякаде ще избегнете таксата от 5.90... щом фактите говорят вие защо не мълчите?!?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 23 Ное 2010, 12:36

Tова е дискриминация,имам в предвид възрастовата граница и ако някой сезира КЗП ,ше отнесат дървото...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 23 Ное 2010, 12:43

Не искам да ти очерня "далаверката", а повече народ и не само от Плевен да се възползват хора, ако има нужда. Иначе те виждам колко си запознат и мен мразя да ме лъжат и трудно признавам затова те разбирам. След това съм бесен. И не става въпрос за връзки :) Не бъди толкова наивен.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 23 Ное 2010, 12:44

Е.Димитров написа:Tова е дискриминация,имам в предвид възрастовата граница и ако някой сезира КЗП ,ше отнесат дървото...

Едва ли вече и Глобул предлагат тарифни планове за лица между 14 и 24 години, мтел за лица между 18 и 29. Едва ли юристите им не са запознати :)

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар

Мнение от Ogi » 23 Ное 2010, 12:54

jordanov написа:Не искам да ти очерня "далаверката", а повече народ и не само от Плевен да се възползват хора, ако има нужда. Иначе те виждам колко си запознат и мен мразя да ме лъжат и трудно признавам затова те разбирам. След това съм бесен. И не става въпрос за връзки :) Не бъди толкова наивен.

Тези промоционални карти "без такса включване" ги има в момента в няколко региона само в отделни клонове... т.е. в Плевен е само в 1 клон, в други градове сигурно също я има но ще е в отделни клонове за които нямам представа и не искам и да имам кои точно са... обадиха ми се с офертата да се възползваме, като промоционалното в случая е че ще ни обръщат внимание на всеки един поотделно и ще ни дадат да си избираме номер според зададените ни критерии... т.е. номер на кола, щастливи дати, щастливи числа и т.н. ясно ми е че тази оферта не е изготвена специално заради нас, но самия "номер по избор" само по себе си е промоция която без връзки няма как да си осигуриш... не ми обеснявай че има как защото имам десетки примери за това че без връзки или без да си платиш неможеш да си вземеш номер по избор...
и да... служителя който се свърза с мен се бори за някакъв бонус... това че е поел самоинециатива да се свърже с мен, да ми предложи максимално внимание и "екстри" които се дават само на вътрешни хора прави ли го престъпник?
спора е абсолютно излишен и безмислен!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 23 Ное 2010, 13:09

Да баце, излишен е спора. Само че в момента е криза и всеки се бори за абсолютно всеки клиент. И който иде и каже ставам ваш абонат само трябва да ми намерите читав номер. К'во мислиш ще ти кажат "ооо ти нямаш връзки как ще ти избирам номер бегай от тук". Аре спирам да ти спамя в темата и да споря с теб. Труден си като жена не може да се излезе на глава с теб. Извинявам се за спама.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 23 Ное 2010, 13:34

Ей темата е много яка, типично по български :yes:
Човека иска да помогне и веднага се намират черногледи българи да изпсуват и да го изкарат колко бил смешен, риба и тн :banghead:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rado_e30m40b16 » 24 Ное 2010, 1:36

това не е промоция ... всеки от 18 до 29 години може да си вземе :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 24 Ное 2010, 1:40

rado_e30m40b16 написа:това не е промоция ... всеки от 18 до 29 години може да си вземе :mhihi:

В такъв случай малко "по-дъртичките" фенове на марката ще намажат :D

Следваща

Назад към Извън Темата