за триене
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Re: Пak ми счупиха стъклото!
Платен паркинг ти решава проблема. Адски неприятно е така. Предполагам нямаш каско?
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
нямам каско
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Главно за това ти я разбиват колега така без да се притесняват. Не че ако имаше нямаше пак да ти я разбият ако искат, ама щеше да е само 1 път или 2-рия намаше да е след 2 седмици ... Знаят просто, че полицията нищо няма да направи, те дори и отпечатъци не взимат и никой няма да ги търси и си разбиват спокойно. Те полицаите в този случай нищо не правят ти вече знаеш добре, защото 2 пъти си го имал този проблем. Полицая първо като дойде и пита имаш ли каско и се радва като кажеш не, щото няма да се занимава повече с този случай.
абе не е баш така, важен е подхода.
на мен пък тая нощ са ми срязали двете десни гуми, както и на цял паркинг коли, а и по-натам в квартала
имало май нова гумаджийница.. добре че некой не е огледал, че видях съм си забравил панела на радиото и така седи цяла седмица..
иначе и при мене го имаше тва, чупене стъкло и отворена жабка без да са взели нищо.. или панел са търсили или са видели къде си бех лепил стойката за камерата на челното и те така
ама пък каско да нямаш..
на мен пък тая нощ са ми срязали двете десни гуми, както и на цял паркинг коли, а и по-натам в квартала
имало май нова гумаджийница.. добре че некой не е огледал, че видях съм си забравил панела на радиото и така седи цяла седмица..
иначе и при мене го имаше тва, чупене стъкло и отворена жабка без да са взели нищо.. или панел са търсили или са видели къде си бех лепил стойката за камерата на челното и те така
ама пък каско да нямаш..
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Колега, какво значи "ама па каско да нямаш"?
Това е абсурдно. Какво значи Каско? Какъв е този рекет?
При катастрофа - имаш си гражданска.
Ебати мафията и све.
Това е абсурдно. Какво значи Каско? Какъв е този рекет?
При катастрофа - имаш си гражданска.
Ебати мафията и све.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- Ba4oIlia
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30&E36
Аларма няма ли поне ?!
И кво ако има аларма...беше то преди 10-15г. когато беше рядкост и правеше впечатление. Сега през 10 мин. пищи аларма и никой не обръща внимание. Едно каско, макар и за ниска сума е хубаво нещо, ако не друго, ще си една идея по-спокоен, не само като я оставяш, ами и докато шофираш, а спокойствието в доста случаи е по-важно от парите.
За кой квартал става въпрос, ако не е тайна?
В последно време много са започнали да посягат, което не е хубаво.
Гараж или охраняем паркинг - това е спасението.
В последно време много са започнали да посягат, което не е хубаво.

Гараж или охраняем паркинг - това е спасението.
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Ти явно си некъв късметлия. На мен ми отвориха задната врата без и драскотинка да оставят, претарашили(цд...за 3 години, единствения път в който го оставих в кората на врата), а на излизане, даже си и заключили.
Най-тъпото обаче, беше, че ги видях от офиса докато го правеха, ама докато изтичам и се бяха изпарили
Иначе хората преди мен са ти казали какво да направиш
Най-тъпото обаче, беше, че ги видях от офиса докато го правеха, ама докато изтичам и се бяха изпарили

Иначе хората преди мен са ти казали какво да направиш

- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
платен паркинг/гараж... друго спасение няма.
на мен ми поломиха колата, само за да влезнат вътре и да окалят всичко... какво са търсили не се знае... цедето си беше на място, жабката,... всичко беше на място всъщност... само че бяха изкривили колонката около стъклото, него го бяха надрали и счупили дясното, и сичко в кал... чудо!
на мен ми поломиха колата, само за да влезнат вътре и да окалят всичко... какво са търсили не се знае... цедето си беше на място, жабката,... всичко беше на място всъщност... само че бяха изкривили колонката около стъклото, него го бяха надрали и счупили дясното, и сичко в кал... чудо!

- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
Квартала е Сухата река,чуда се дали да не пускам някаква жалба до 5-то ,поне да кажат на една патрулка да се върти из целия квартал а не само по ботевградско 

- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
да бе! и един мармот ще почне да завива шоколада в станиол...
няма да си мръднат пръста! дай им да цедат кафета по цяла нощ и да те спират да се заяждат, че бинта в аптечката нямал 3 метра...
няма да си мръднат пръста! дай им да цедат кафета по цяла нощ и да те спират да се заяждат, че бинта в аптечката нямал 3 метра...
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Верно в Софията е джунгла 

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2