Нерационална обич :)
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Re: Нерационална обич :)
M-TEAM написа:да ям всякакви шантави работи със сладко
На скоро ядох шницел със сладко от червени боровинки, супер вкусно беше. Води се австрийско ястие.
Обичм много неща, както повечето нормални хора, но по различните мисля, че са това да съм на някое уютно местенце, а на вън да има силна буря и да пътувам в пролетен слънчев ден, когато всичко се е разеленило, по някое селско пътче и на около да има само природа.
Прави ми лошо впечатление, че темата за нещата, които не обичаме доста по бързо се развиви от колкото тази...Нима всички сме станали такива хейтъри и обръщаме повече внимание на лошото?

BMWALPINA написа:Нима всички сме станали такива хейтъри и обръщаме повече внимание на лошото?
Второто е колега, второто

Българинът вътре в себе си е оптимист и добър човек, но пред другите хора бълва предимно песимизъм

Дали манталитет, дали национална черта - но моите дългогодишни впечатления категорично потвърждават горния извод

- Avramov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ваноса да пее одата на радостта
Обичам мусака!
"...Всичко в крайна сметка опира до дължината на краката, броя на свирките
за единица време, съотношението на кайма и картоф в мусаката,
честотността на приготвянето на крем карамел и не на последно място –
способността да гледа мачове, без да мрънка..." (нейде из страниците на Мен.бг)
"...Всичко в крайна сметка опира до дължината на краката, броя на свирките
за единица време, съотношението на кайма и картоф в мусаката,
честотността на приготвянето на крем карамел и не на последно място –
способността да гледа мачове, без да мрънка..." (нейде из страниците на Мен.бг)
Aim to be the best, live with the rest!

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Абе не знам що ама много обичам бенджаминфранклинс.
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
Huku написа:Абе не знам що ама много обичам бенджаминфранклинс.
любимият ми цвят-доларово зелено

1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
BMWALPINA написа:да пътувам в пролетен слънчев ден, когато всичко се е разеленило, по някое селско пътче и на около да има само природа.
Те това същото,но може и из някои планински път под дебелата сянка на дърветата.Много обичам да съм на малък плаж с бистра и спокойна вода,и да няма други хора или почти да ги няма.Също и сутрините преди изгрева и малко след него,особено ако пътувам по това време.А и кефя се на ключодържатели имам по-малко ключове от колкото ключодържатели

Нерационално обичам да стана в пет часа в събота, за риба! Не е рационално да не се наспа, не е рационално, че не ми пука ще се хване ли нещо, обаче е несравнимо да станеш ей така, без да трябва да бързаш за някъде, да се возиш в старата и вярна Баварка, бе супер е. Замечтах се...
Няма нерационална обич! Всяка обич, колкото повече я има, толкова по-добре!
Щом обичаш нещо, значи задължително си заслужава и е рационално
( flame, ще помисля и ще отговоря по-късно кое от нещата, които обичам мога да сложа в тази категория)
Щом обичаш нещо, значи задължително си заслужава и е рационално

( flame, ще помисля и ще отговоря по-късно кое от нещата, които обичам мога да сложа в тази категория)

Много обичам да летя със самолет(като пътник де), не знам как обаче летищата и полетите ми действат енергизиращо
И махмурлука в неделя сутрин понякога ме кефи, идва ми като доказателство за добра събота вечер...

И махмурлука в неделя сутрин понякога ме кефи, идва ми като доказателство за добра събота вечер...

21/02/08...speechless
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
обичам по тъмно да запаля цигара сред природа, докато ме вали сняг и да няма никой наоколо (макс едно изключение от женски пол)
Мноооого обичам навън да вали дъжд, да има порой, да има буря, да има гръмотевици, еле' па' да вали сняг на парцали, а аз да съм си в къщи на топло и уютно... Или с колата по прясно навалелия сняг
И да видя стрелката на бензина, че сочи максимума... Следва "не моА' се запрА"
Същото, обаче пред камината в баща ми... Лелеее, колкото и да е часа, като ме облъчи тая камина, ми се доспива като на малко дете след топло мляко вечер
Обичам вечерта, в която си лягам и знам, че на следващия ден нямам задължения рано сутрин и мога да си спя до следобед (както е точно сегаааааа
Обичам чувството на леко ... напиване... Има един точно определен момент, в който се чувствам много готино... Едно весело ми е... Абе не мога да го опиша
Обичам да пътувам в колата САМ...
Много обичам да пътувам сам в колата извънградско вечерно време...
Много ми е кеф, когато се събудя през нощта, примерно до тоалетна и след това си погледна телефона, да видя колко е часа и да установя, че едва преди час съм заспал и имам още поне 12 часа за спане
Направо заспивам с усмивка
Обичам... Е30... Т'ва е нерационално, 'щото и аз незнам 'що го обичам тоя гаден дърт ръждив хладилник
Обичам... БМВ... Пак незнам 'що
Обичам като цяло колите със задно предаване... Тук е малко разбираемо...
Обичам, когато съм чакал нещо дълго време и накрая се получи точно така, както съм го планирал/очаквал
Обичам да става по моята...
Обичам всичко да минава по план... Няма такъв кеф да си планирал нещо и то да мине като по книга
Обичам, когато видя във Форума, че някой ми е писал
Обичам, когато вляза под душа и знам, че не бързам, да си се къпя до 'де свърши топлата вода
Това само през зимата...
За сега това, ако се сетя още, ще допълвам, че е време за едно от нещата, които съм написал
Да се спи до следобяяяяяд
Лека нооощ
И малко с поздравче, че сме малко още на вълна кръчма - "милионерчееее , не се подигравай...." 

Същото, обаче пред камината в баща ми... Лелеее, колкото и да е часа, като ме облъчи тая камина, ми се доспива като на малко дете след топло мляко вечер

Обичам вечерта, в която си лягам и знам, че на следващия ден нямам задължения рано сутрин и мога да си спя до следобед (както е точно сегаааааа

Обичам чувството на леко ... напиване... Има един точно определен момент, в който се чувствам много готино... Едно весело ми е... Абе не мога да го опиша

Обичам да пътувам в колата САМ...

Много обичам да пътувам сам в колата извънградско вечерно време...

Много ми е кеф, когато се събудя през нощта, примерно до тоалетна и след това си погледна телефона, да видя колко е часа и да установя, че едва преди час съм заспал и имам още поне 12 часа за спане

Обичам... Е30... Т'ва е нерационално, 'щото и аз незнам 'що го обичам тоя гаден дърт ръждив хладилник

Обичам... БМВ... Пак незнам 'що

Обичам, когато съм чакал нещо дълго време и накрая се получи точно така, както съм го планирал/очаквал
Обичам всичко да минава по план... Няма такъв кеф да си планирал нещо и то да мине като по книга

Обичам, когато видя във Форума, че някой ми е писал

Обичам, когато вляза под душа и знам, че не бързам, да си се къпя до 'де свърши топлата вода

За сега това, ако се сетя още, ще допълвам, че е време за едно от нещата, които съм написал

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
uCnaHeTcA написа:Мноооого обичам навън да вали дъжд, да има порой, да има буря, да има гръмотевици, еле' па' да вали сняг на парцали, а аз да съм си в къщи на топло и уютно... Или с колата по прясно навалелия сняг![]()
![]()
И да видя стрелката на бензина, че сочи максимума... Следва "не моА' се запрА"
![]()
![]()
Същото, обаче пред камината в баща ми... Лелеее, колкото и да е часа, като ме облъчи тая камина, ми се доспива като на малко дете след топло мляко вечер![]()
![]()
Обичам вечерта, в която си лягам и знам, че на следващия ден нямам задължения рано сутрин и мога да си спя до следобед (както е точно сегаааааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам чувството на леко ... напиване... Има един точно определен момент, в който се чувствам много готино... Едно весело ми е... Абе не мога да го опиша![]()
Обичам да пътувам в колата САМ...![]()
Много обичам да пътувам сам в колата извънградско вечерно време...![]()
Много ми е кеф, когато се събудя през нощта, примерно до тоалетна и след това си погледна телефона, да видя колко е часа и да установя, че едва преди час съм заспал и имам още поне 12 часа за спанеНаправо заспивам с усмивка
![]()
![]()
![]()
Обичам... Е30... Т'ва е нерационално, 'щото и аз незнам 'що го обичам тоя гаден дърт ръждив хладилник![]()
Обичам... БМВ... Пак незнам 'що![]()
Обичам всичко да минава по план... Няма такъв кеф да си планирал нещо и то да мине като по книга![]()
Обичам, когато видя във Форума, че някой ми е писал![]()
Обичам, когато вляза под душа и знам, че не бързам, да си се къпя до 'де свърши топлата водаТова само през зимата...
За сега това, ако се сетя още, ще допълвам, че е време за едно от нещата, които съм написалДа се спи до следобяяяяяд
Лека нооощ
![]()
И малко с поздравче, че сме малко още на вълна кръчма - "милионерчееее , не се подигравай...."
Колега, прави ми впечатление, че си малко като Христо Ботев - силно любиш и мразиш

- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Аз мнго обичам да съм император... еи така сутрин като стана и се чудя какви да ги върша да бутна кащурките на тея първите двама капиталисти
... Наслаждавам се на идеята да пусна няколко депутата из градината да ги гледам как припкат сред дивите прасета
та това обичам. Но все пак най-любимо ми е да съм начело на тази наша обична родина !
На всичко останало което се върти в главата ми бих намерил малко по рационално и логично обяснение

На всичко останало което се върти в главата ми бих намерил малко по рационално и логично обяснение

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
Миризмата от изгорял барут! Много ми е яко като помириша гилзата от току що изстрелян патрон. 

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Hack0 написа:Миризмата от изгорял барут! Много ми е яко като помириша гилзата от току що изстрелян патрон.
И аз така! Опияняващо е!

Иначе много ама адски много обичам да разглобявам и сглобявам разни неща...

Направо се надървям като видя хубав инструмент примерно, или хубав комплект инструменти...

Кеф ми е, като се засечем с форумна кола по улицата и си мигнем или свирнем

...има и още, ма ме мързи

Si non confectus, non reficiat.
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4