Който учи - той ще сполучи ;)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Re: Който учи - той ще сполучи ;)

Мнение от magareto_yori » 25 Ное 2010, 23:56

:mhihi: :bowdown:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 26 Ное 2010, 0:43

е тая фирма джет файнънс,да не е джет кредит нещо си :roll:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 26 Ное 2010, 1:02

Тук за квото и за който и да стане въпрос винаги се намират поне 2-ма 3-ма дето знаят и най-мръсните ризи и страшните тайни за човека все едно са едновременно брат му, адвоката му и ДАНС и спокойно ни просветляват и нас :) А особено ако е за успял човек всъщност се оказва зверски боклук. Всичко разказано от първо лице като пряк наблюдател и вътрешен човек :mhihi: Толкова е смешно че нямам думи.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Ное 2010, 3:55

Хубаво де,да му е честито на човека,то едно бедено албанско козарче идва в нашата страхотна страна и става милионер у зелено за има нема 5-6 години,пък моята завис веднага го искара нек'в непочтен пройдоха,ма не е само до учене де,щото и други станаха милионери,ей на ,братя галеви,маргини и се умни глави,моля те фламе ,трябва да добавиш и тех в успелите българи,аз съм тъп и немам сърце за такива големи бизнеси,си кълцам на клавиатурата и ще продължавам да подържам на ората компютри и техника,си пиша програмчета и ше мразя ей такива успели българи,то е очевидно че съм нек'в мързеливец...

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 26 Ное 2010, 10:21

b2 написа:винаги се намират поне 2-ма 3-ма дето знаят и най-мръсните ризи и страшните тайни за човека все едно са едновременно брат му, адвоката му и ДАНС и спокойно ни просветляват и нас :) А особено ако е за успял човек всъщност се оказва зверски боклук. Всичко разказано от първо лице като пряк наблюдател и вътрешен човек :mhihi: Толкова е смешно че нямам думи.

:lol: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 26 Ное 2010, 11:13

Трия си мнението щото ме изби некакси на маршируване и възхвала!!!
Урааа,да живее българия,да живее всичкото успело по какъвто и да е начин защото то успеха е субективен и като цяло си е успех,независимо през какви неща (и хора)е минало и се е стигнало до успеха,вече ми е супер милно и драго като видя някой гении в неколко посоки,ама в секакви посоки,като да речем доган,този мъдър човек дето ръси акъл за милиони или пък цецо,дето за има нема 3-4 години има 6 къщурки в софия,браво ше кажа на тъквиз ора,а пък на цветелина направо -ашкосум моме,на некакви си 40 години възраст -милиардерка!!!
Ето такива българи (и албанци) трябва да разжда българия,да ни водат към светлото бъдеще и аз така да марширувам и да давам всичко от себе си за да може да има още по-богати ора в нашата мила държава...извинявам се че бех заслепен от ярост че вече 16 години работя,имам няк'в ценз и тапии,некакви 2 тъпи публикации в още по тъпи списания за иновации,ма тъп,тъп до безкрайност,а да не говорим пък сестра ми колко е тъпа,тая пък моя сестра да има нахалството да завърши СМГ със златен медал и после да земе,щото е тъпа,да завърши и ХТИ пак със стипендия и златен медал,ма не стига това,да земе да завърши и още едно место,ама тоя път без никакви злата,само с стипендиа,и после да земе да завърши и НАТФИЗ -режисура,па да земе и да напише неколко пиеси дето се играха в Лондон и да земе туй просто момиче да направи филм (Цялата анимация и доработки) който,предполагам че много малко знаят че беше номиниран за оскар за документален филм
http://kino.dir.bg/film.php?id=5291
http://www.imdb.com/video/screenplay/vi1787560217/
Ма понеже е тъпа и за това не е успяла все още,е ся се занимава с некакви още по-тъпи неща,освен с заснемане на реклами,ми зе че си зе нек'ва фурна и пече стъкла-тъпа работа-кой се интересува от изкуство бе моме,напраи неква инвестиционна къща-серем ти на математиката,картини ше ми рисува- :dummy: за баща ми,дето беше доктор а сега пенсионер-ми какво да говоря,то каквито децата-такива и родителите-тъпи...
Ето такива кат мен и сестра ми не требе да се раждат,а само такива като горепосочените,и като фламе-за да могат да ни радват на успехите на горепосочените и да сме щестливи...
Урааа
Благодаря за вниманието :mhihi: :bowdown: :bowdown:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 26 Ное 2010, 11:29

Щех да се пошегувам да смениш дилъра, ама нема, че като гледам нещо не си на кеф и да не земеш да се обидиш на майтапа :mhihi:
Иначе съвсем накратко - аз ЛИЧНО уважавам успелите хора във всички области, но не и тези, които се самоизтъкват - на тях очевидно им липсва нещо :)
А еталон за успял човек за мен ЛИЧНО е този, които нито се самовъзхвалява, нито плюе и се оплаква - а този, който е доволен и си живее щастливо живота :D
Щото може да си най-умният или най-богатият или най-едикакъв си - но животът ти да е пълна катастрофа... :confused:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 26 Ное 2010, 11:42

flame написа:Щех да се пошегувам да смениш дилъра, ама нема, че като гледам нещо не си на кеф и да не земеш да се обидиш на майтапа :mhihi:
Иначе съвсем накратко - аз ЛИЧНО уважавам успелите хора във всички области, но не и тези, които се самоизтъкват - на тях очевидно им липсва нещо :)
А еталон за успял човек за мен ЛИЧНО е този, които нито се самовъзхвалява, нито плюе и се оплаква - а този, който е доволен и си живее щастливо живота :D
Щото може да си най-умният или най-богатият или най-едикакъв си - но животът ти да е пълна катастрофа... :confused:

Може разбира се,аз съм много позитивен човек,но се стрема да не "възхвалявам" тоя или ония а само се радвам на хората дето са позитивни и не се впускат във възхваляване,истински успял човек за мен е Бил Гейтс,и знаеш ли защо,защото има и дава,за тази година даренията му надхвърлят,моля отбеле жи си-7 МИЛИАРДА долара...ето за мен това е успял човек,защото след като е забогатял е УСПЯЛ и да стане човек и да усмисли идеята на богатсвото си-това е успял а не некакви олигофрени,дето като умрът,даже и пепел няма да остане след тях...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Мнение от Benedetto » 26 Ное 2010, 11:54

flame написа:..
... :confused:

Оки бате, следващият път като пропаднеш у някой кратер в националната пътна мрежа или колата ти осъмне разбита, а милиционерите само се чешат дето не ги сърби, спомни си за хората - крадците и общинските съветнци, дето "си живеят щастливо живота" и им се радвай.
Никой не псува успелите хора - стига да имат някакъв продукт зад името си. Излез на пазара, имай клиенти, после ако искаш милионите ги раздавай на болници и университети, ако искаш ги гори. Твоя си работа.
А в случая с бедното албанче, въпросът с първоначалния капитал завинаги ще си стои открит :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 26 Ное 2010, 12:21

Ей, я се стегайте.
Момчето е завършило американския, бедно дете и разбираш ли - един ден му се усмихва съдбата и му разрешава да направи финансова институция - ей така с джобните пари дето е имал от стипендии :mhihi:
Тва имам чувството, че само flame може да го повярва :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 26 Ное 2010, 13:18

Завист.......

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 26 Ное 2010, 13:46

Benedetto написа:А в случая с бедното албанче, въпросът с първоначалния капитал завинаги ще си стои открит :mhihi:

///peter написа:Момчето е завършило американския, бедно дете и разбираш ли - един ден му се усмихва съдбата и му разрешава да направи финансова институция - ей така с джобните пари дето е имал от стипендии :mhihi:

Тва за първоначалния капитал (т.нар. "първи милион") е често срещано явление и то не само у нас, въпреки че не знам в настоящия случай как стои въпроса ;)
Обаче да ви кажа - струва ми се, че и за "първия милион" се иска акъл и най-вече инициативност :winky:
А тия дето имат само акъл, но не знаят как го използват - цял живот на стипендии карат :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 26 Ное 2010, 15:35

Не завиждайте де :mhihi:
Може да е изтеглил кредитет човека, за да започне бизнеса :D Провървяло му, върнал кредита, направил милионите...и реших да дари на АУ 1 мил :lol:

Що пък да не е успее, въпреки че е албанец?

http://www.youtube.com/watch?v=Y6hz_s2X ... re=related

Те също са били никои, имали са своите падания, но са успяли.....

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 26 Ное 2010, 15:44

((:BuKcu:)) написа:Не завиждайте де :mhihi:
Може да е изтеглил кредитет човека, за да започне бизнеса :D Провървяло му, върнал кредита, направил милионите...и реших да дари на АУ 1 мил :lol:

Ох, дете златно, какво знаеш ти?! У БГ сички успели са от мръсници нагоре, един честен нема! Или може би още вярваш в дядо Коледа? :lol:
Ай да не продължавам, че се сетих защо до БГ казана в ада нема никви дяволи (щото 1 българин да се опита да се изкачи и избяга - и другите го дърпат обратно в казана) :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Мнение от Benedetto » 26 Ное 2010, 15:47

((:BuKcu:)) написа:Не завиждайте де :mhihi:
....

Никой не завижда. Дивим се на глупостите на flame - важно е да успееш, независимо как...
В България също има немалко младежи милионери или т. нар "бушони". Та не разбрахме - албанеца сам ли е създал фирмата си, съдружници ли е имал, с какво точно се занимава...

В посочения по-горе клип странно защо албанци нема :mrgreen: :mrgreen:
Иначе в общия случай, ако беше дори теоретически възможно тоз албанец да е натрупал състояние заради лично своя идея или продукт, нали се сещате, че щеше да има лотарии за българско гражданство, не за зелени карти.
Такива ми ти работи.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата