Който учи - той ще сполучи ;)
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Re: Който учи - той ще сполучи ;)
е тая фирма джет файнънс,да не е джет кредит нещо си 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Тук за квото и за който и да стане въпрос винаги се намират поне 2-ма 3-ма дето знаят и най-мръсните ризи и страшните тайни за човека все едно са едновременно брат му, адвоката му и ДАНС и спокойно ни просветляват и нас
А особено ако е за успял човек всъщност се оказва зверски боклук. Всичко разказано от първо лице като пряк наблюдател и вътрешен човек
Толкова е смешно че нямам думи.

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Хубаво де,да му е честито на човека,то едно бедено албанско козарче идва в нашата страхотна страна и става милионер у зелено за има нема 5-6 години,пък моята завис веднага го искара нек'в непочтен пройдоха,ма не е само до учене де,щото и други станаха милионери,ей на ,братя галеви,маргини и се умни глави,моля те фламе ,трябва да добавиш и тех в успелите българи,аз съм тъп и немам сърце за такива големи бизнеси,си кълцам на клавиатурата и ще продължавам да подържам на ората компютри и техника,си пиша програмчета и ше мразя ей такива успели българи,то е очевидно че съм нек'в мързеливец...
b2 написа:винаги се намират поне 2-ма 3-ма дето знаят и най-мръсните ризи и страшните тайни за човека все едно са едновременно брат му, адвоката му и ДАНС и спокойно ни просветляват и насА особено ако е за успял човек всъщност се оказва зверски боклук. Всичко разказано от първо лице като пряк наблюдател и вътрешен човек
Толкова е смешно че нямам думи.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Трия си мнението щото ме изби некакси на маршируване и възхвала!!!
Урааа,да живее българия,да живее всичкото успело по какъвто и да е начин защото то успеха е субективен и като цяло си е успех,независимо през какви неща (и хора)е минало и се е стигнало до успеха,вече ми е супер милно и драго като видя някой гении в неколко посоки,ама в секакви посоки,като да речем доган,този мъдър човек дето ръси акъл за милиони или пък цецо,дето за има нема 3-4 години има 6 къщурки в софия,браво ше кажа на тъквиз ора,а пък на цветелина направо -ашкосум моме,на некакви си 40 години възраст -милиардерка!!!
Ето такива българи (и албанци) трябва да разжда българия,да ни водат към светлото бъдеще и аз така да марширувам и да давам всичко от себе си за да може да има още по-богати ора в нашата мила държава...извинявам се че бех заслепен от ярост че вече 16 години работя,имам няк'в ценз и тапии,некакви 2 тъпи публикации в още по тъпи списания за иновации,ма тъп,тъп до безкрайност,а да не говорим пък сестра ми колко е тъпа,тая пък моя сестра да има нахалството да завърши СМГ със златен медал и после да земе,щото е тъпа,да завърши и ХТИ пак със стипендия и златен медал,ма не стига това,да земе да завърши и още едно место,ама тоя път без никакви злата,само с стипендиа,и после да земе да завърши и НАТФИЗ -режисура,па да земе и да напише неколко пиеси дето се играха в Лондон и да земе туй просто момиче да направи филм (Цялата анимация и доработки) който,предполагам че много малко знаят че беше номиниран за оскар за документален филм
http://kino.dir.bg/film.php?id=5291
http://www.imdb.com/video/screenplay/vi1787560217/
Ма понеже е тъпа и за това не е успяла все още,е ся се занимава с некакви още по-тъпи неща,освен с заснемане на реклами,ми зе че си зе нек'ва фурна и пече стъкла-тъпа работа-кой се интересува от изкуство бе моме,напраи неква инвестиционна къща-серем ти на математиката,картини ше ми рисува-
за баща ми,дето беше доктор а сега пенсионер-ми какво да говоря,то каквито децата-такива и родителите-тъпи...
Ето такива кат мен и сестра ми не требе да се раждат,а само такива като горепосочените,и като фламе-за да могат да ни радват на успехите на горепосочените и да сме щестливи...
Урааа
Благодаря за вниманието

Урааа,да живее българия,да живее всичкото успело по какъвто и да е начин защото то успеха е субективен и като цяло си е успех,независимо през какви неща (и хора)е минало и се е стигнало до успеха,вече ми е супер милно и драго като видя някой гении в неколко посоки,ама в секакви посоки,като да речем доган,този мъдър човек дето ръси акъл за милиони или пък цецо,дето за има нема 3-4 години има 6 къщурки в софия,браво ше кажа на тъквиз ора,а пък на цветелина направо -ашкосум моме,на некакви си 40 години възраст -милиардерка!!!
Ето такива българи (и албанци) трябва да разжда българия,да ни водат към светлото бъдеще и аз така да марширувам и да давам всичко от себе си за да може да има още по-богати ора в нашата мила държава...извинявам се че бех заслепен от ярост че вече 16 години работя,имам няк'в ценз и тапии,некакви 2 тъпи публикации в още по тъпи списания за иновации,ма тъп,тъп до безкрайност,а да не говорим пък сестра ми колко е тъпа,тая пък моя сестра да има нахалството да завърши СМГ със златен медал и после да земе,щото е тъпа,да завърши и ХТИ пак със стипендия и златен медал,ма не стига това,да земе да завърши и още едно место,ама тоя път без никакви злата,само с стипендиа,и после да земе да завърши и НАТФИЗ -режисура,па да земе и да напише неколко пиеси дето се играха в Лондон и да земе туй просто момиче да направи филм (Цялата анимация и доработки) който,предполагам че много малко знаят че беше номиниран за оскар за документален филм
http://kino.dir.bg/film.php?id=5291
http://www.imdb.com/video/screenplay/vi1787560217/
Ма понеже е тъпа и за това не е успяла все още,е ся се занимава с некакви още по-тъпи неща,освен с заснемане на реклами,ми зе че си зе нек'ва фурна и пече стъкла-тъпа работа-кой се интересува от изкуство бе моме,напраи неква инвестиционна къща-серем ти на математиката,картини ше ми рисува-

Ето такива кат мен и сестра ми не требе да се раждат,а само такива като горепосочените,и като фламе-за да могат да ни радват на успехите на горепосочените и да сме щестливи...
Урааа
Благодаря за вниманието

Щех да се пошегувам да смениш дилъра, ама нема, че като гледам нещо не си на кеф и да не земеш да се обидиш на майтапа
Иначе съвсем накратко - аз ЛИЧНО уважавам успелите хора във всички области, но не и тези, които се самоизтъкват - на тях очевидно им липсва нещо
А еталон за успял човек за мен ЛИЧНО е този, които нито се самовъзхвалява, нито плюе и се оплаква - а този, който е доволен и си живее щастливо живота
Щото може да си най-умният или най-богатият или най-едикакъв си - но животът ти да е пълна катастрофа...

Иначе съвсем накратко - аз ЛИЧНО уважавам успелите хора във всички области, но не и тези, които се самоизтъкват - на тях очевидно им липсва нещо

А еталон за успял човек за мен ЛИЧНО е този, които нито се самовъзхвалява, нито плюе и се оплаква - а този, който е доволен и си живее щастливо живота

Щото може да си най-умният или най-богатият или най-едикакъв си - но животът ти да е пълна катастрофа...

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
flame написа:Щех да се пошегувам да смениш дилъра, ама нема, че като гледам нещо не си на кеф и да не земеш да се обидиш на майтапа![]()
Иначе съвсем накратко - аз ЛИЧНО уважавам успелите хора във всички области, но не и тези, които се самоизтъкват - на тях очевидно им липсва нещо![]()
Може разбира се,аз съм много позитивен човек,но се стрема да не "възхвалявам" тоя или ония а само се радвам на хората дето са позитивни и не се впускат във възхваляване,истински успял човек за мен е Бил Гейтс,и знаеш ли защо,защото има и дава,за тази година даренията му надхвърлят,моля отбеле жи си-7 МИЛИАРДА долара...ето за мен това е успял човек,защото след като е забогатял е УСПЯЛ и да стане човек и да усмисли идеята на богатсвото си-това е успял а не некакви олигофрени,дето като умрът,даже и пепел няма да остане след тях...
- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
flame написа:..
...
Оки бате, следващият път като пропаднеш у някой кратер в националната пътна мрежа или колата ти осъмне разбита, а милиционерите само се чешат дето не ги сърби, спомни си за хората - крадците и общинските съветнци, дето "си живеят щастливо живота" и им се радвай.
Никой не псува успелите хора - стига да имат някакъв продукт зад името си. Излез на пазара, имай клиенти, после ако искаш милионите ги раздавай на болници и университети, ако искаш ги гори. Твоя си работа.
А в случая с бедното албанче, въпросът с първоначалния капитал завинаги ще си стои открит

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Ей, я се стегайте.
Момчето е завършило американския, бедно дете и разбираш ли - един ден му се усмихва съдбата и му разрешава да направи финансова институция - ей така с джобните пари дето е имал от стипендии
Тва имам чувството, че само flame може да го повярва
Момчето е завършило американския, бедно дете и разбираш ли - един ден му се усмихва съдбата и му разрешава да направи финансова институция - ей така с джобните пари дето е имал от стипендии

Тва имам чувството, че само flame може да го повярва

Benedetto написа:А в случая с бедното албанче, въпросът с първоначалния капитал завинаги ще си стои открит
///peter написа:Момчето е завършило американския, бедно дете и разбираш ли - един ден му се усмихва съдбата и му разрешава да направи финансова институция - ей така с джобните пари дето е имал от стипендии![]()
Тва за първоначалния капитал (т.нар. "първи милион") е често срещано явление и то не само у нас, въпреки че не знам в настоящия случай как стои въпроса

Обаче да ви кажа - струва ми се, че и за "първия милион" се иска акъл и най-вече инициативност

А тия дето имат само акъл, но не знаят как го използват - цял живот на стипендии карат

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Не завиждайте де
Може да е изтеглил кредитет човека, за да започне бизнеса
Провървяло му, върнал кредита, направил милионите...и реших да дари на АУ 1 мил
Що пък да не е успее, въпреки че е албанец?
http://www.youtube.com/watch?v=Y6hz_s2X ... re=related
Те също са били никои, имали са своите падания, но са успяли.....

Може да е изтеглил кредитет човека, за да започне бизнеса

Що пък да не е успее, въпреки че е албанец?
http://www.youtube.com/watch?v=Y6hz_s2X ... re=related
Те също са били никои, имали са своите падания, но са успяли.....
((:BuKcu:)) написа:Не завиждайте де![]()
Може да е изтеглил кредитет човека, за да започне бизнесаПровървяло му, върнал кредита, направил милионите...и реших да дари на АУ 1 мил
![]()
Ох, дете златно, какво знаеш ти?! У БГ сички успели са от мръсници нагоре, един честен нема! Или може би още вярваш в дядо Коледа?

Ай да не продължавам, че се сетих защо до БГ казана в ада нема никви дяволи (щото 1 българин да се опита да се изкачи и избяга - и другите го дърпат обратно в казана)

- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
((:BuKcu:)) написа:Не завиждайте де![]()
....
Никой не завижда. Дивим се на глупостите на flame - важно е да успееш, независимо как...
В България също има немалко младежи милионери или т. нар "бушони". Та не разбрахме - албанеца сам ли е създал фирмата си, съдружници ли е имал, с какво точно се занимава...
В посочения по-горе клип странно защо албанци нема

Иначе в общия случай, ако беше дори теоретически възможно тоз албанец да е натрупал състояние заради лично своя идея или продукт, нали се сещате, че щеше да има лотарии за българско гражданство, не за зелени карти.
Такива ми ти работи.
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3