Старта на ЛИДЛ в 10 града - в един и същи ден?
Модератор: Общи модератори
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Re: Старта на ЛИДЛ в 10 града - в един и същи ден?
Айде, айде срам ви било! Че да не е само при нас? Нали все ревете за САЩ, е от тези дни е новината:
http://accident-law.freeadvice.com/wron ... awsuit.htm
Вината е само и единствено в магазина! Подобни лайнарщини са недопустими! Но интереса клати феса, за това се стига до подобни маймунски изпълнения!
http://accident-law.freeadvice.com/wron ... awsuit.htm
Вината е само и единствено в магазина! Подобни лайнарщини са недопустими! Но интереса клати феса, за това се стига до подобни маймунски изпълнения!
Без страх, без спирачка!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
бе на тебе па ти имам и москвата...!
ми срам ме е! пука ми за щатите на мене! срам ме е от тва ,дето става в дружба не в детройт.... бахти откаченото племе! да магазина им е виновен, че са улави! ми утре ако турат един кран и на 20м отдолу един 1метров басейн с билетчета,който рипне пичели кашон с банани и два буркана с туршия и там ще има кой да скочи....
откачен народ!
ми срам ме е! пука ми за щатите на мене! срам ме е от тва ,дето става в дружба не в детройт.... бахти откаченото племе! да магазина им е виновен, че са улави! ми утре ако турат един кран и на 20м отдолу един 1метров басейн с билетчета,който рипне пичели кашон с банани и два буркана с туршия и там ще има кой да скочи....
откачен народ!
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Ся не ме разбирай погрешно - давам пример САЩ, защото за вас те са напреднала нация, развита, дъра-бъра, в смисъл, че навсякъде има алтави хора, които трябва да бъдат предпазвани от закона! Но закона е сляп пред корпоративните вериги, които бъцат нещо си там, и за това се стига до такива гледки!
Какво би могло да се направи в случая ли? Едни хубави ограждения тип лабиринт - тоест колона от по 4-5 души минава, а не едно стадо. Но от ЛИДЛ искат реклама, че хората се избиват да пазаруват в тяхните магазини, а не искат реклама, че културно и плавно се влиза и се пазарува!
Какво би могло да се направи в случая ли? Едни хубави ограждения тип лабиринт - тоест колона от по 4-5 души минава, а не едно стадо. Но от ЛИДЛ искат реклама, че хората се избиват да пазаруват в тяхните магазини, а не искат реклама, че културно и плавно се влиза и се пазарува!
Без страх, без спирачка!
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
zazomazo написа:feel написа:...Излезна ми пазарът към 200лв,и сега като правя най-елементарна сметка съм спестил към 100-120лв спрямо т магазините в които пазарувам- Фантастико,Била или Кауфланд.....
я снимай касовия бон да видим кво си напазарувал, че от твоите думи излиза, че в Лидъл е 50-60% по-евтино от Била и Кауфланд![]()
на носилката, ма продължава да стиска торбЪтЪ![]()
![]()
Хахахахахахаахаххааха не можах да не се изсмея на тази снимка

Боже, за едни банани

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
не знам за вас ,па за нас ,па за тех ,но за мен тва не е нормално. а и в ограждения се вкарват овце- не хора. самият факт ,че са се засилили да висят от ранни зори и се бият като говеда е втрещяващ . не знам кво намесваме тука щатите ,казахстан или нагорни карабах.просто тва от вчера показва кви сме говеда и как могат с половин морков да накарат една камара народ да се избие. тука специално в тоя манталитет нито комунизма,нито строя изобщо играят някаква роля.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
И от тез хора се очаква да имат гражданско самосъзнание
Ми те се държат като скотове
Ще се стъпчат за стекче олио...ужас.

Никой не мое ма връне на селу!
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Vra4anin написа:Вица за "кески"-то си е напълно прав и важи с всичката си сила и в днешно време, не само във врачанскоЕто го и него, за любознателните:
Като малки, в село Бъркачево, белослатинско (което от своя страна е врачанска област), се бъзикахме с бабичките:
– Бабо, да знаеш, че в магазина са изкарале кески. Връй да си купиш, че ша свръшат.
Още преди магазинът да е отворил, отпред се събра цяла опашка бабички. Дойде магазинерът и ги пита за какво чакат.
– Ми за кески, нали не са свръшиле още? – Бабичките бяха толкова глупави, че изобщо не подозираха какво може да са кеските. Важното е, че има на магазина, а щом има, значи трябва да се купи от него, понеже ще свърши. Те така си знаят, откакто се помнят. Магазинерът ни познаваше и знаеше за кеските. Падаше от смях и пращаше разочарованите баби да си вървят поживо поздраво
Я сега кажете, кои от вас знаят какво е КЕСКИ ?
кески... от дрът *й изрезки

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
SKISA написа:не знам за вас ,па за нас ,па за тех ,но за мен тва не е нормално. а и в ограждения се вкарват овце- не хора. самият факт ,че са се засилили да висят от ранни зори и се бият като говеда е втрещяващ . не знам кво намесваме тука щатите ,казахстан или нагорни карабах.просто тва от вчера показва кви сме говеда и как могат с половин морков да накарат една камара народ да се избие. тука специално в тоя манталитет нито комунизма,нито строя изобщо играят някаква роля.
еми ето сам си противоречиш,тези които висят там с обезумелия поглед и глупава усмивка не са нищо друго освен овце и безделници за мен,и колкото и да ни е срам и тн.от тях,сме общо един народ,никой не е сигурен от тука кадето им се смеем дали някои братовчед,роднина далечна няква дали не се е блъскала и тя като луда,нито е първото подобно нито ще е последната подобна простотия от която и мен ме е срам,а отделно такива ексцесий си ги има почти навсякаде така,че лидл си постигнаха целата на откриването им бяха в новините на първо място,още 4 дена им е тази промоция след още 4 месеца предполагам повечето нормални хора изобщо няма да и обръщат внимание на евтините боклуци кадето ги продават
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Чакайте да ви кажа по-смешното кое е,значи в русе зели че отворили поредния мол (май 7 щели или са) ,та извила се опашка,ма голема пред мола и чакат отварянето,отварят се вратите,нахлува тълпата и...запек,във въпросния мол,празен като маса след нова година и вътре само една аптека,дрогерия и книжарница 

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Тъжна гледка. Същите тия купувачи, като ги срещне на улицата куфарен търговец, казват нямам пари, а не преосмисленото нямам нужда от тази стока. 

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
още едно видео, този път снимано вътре от магазина - http://dnes.dir.bg/video.php?id=7501132&nt=14
"тцтцтц глей па таа са, застанала и само тя да взима!"

"тцтцтц глей па таа са, застанала и само тя да взима!"

www.bmwпрофесори-bg.net
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Баси повече полиция отколкото на мач Левски - ЦСКА, пенсионерите и клиентите ги виждам по-опасни от футболните хулигани ...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Бати сме тъпата държава,баси бедняците нещастни... 

Е.Димитров написа:Бати сме тъпата държава,баси бедняците нещастни...
Бедняците ги обиждаме и богатите също,кои останаха???

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90