Нерационална обич :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Повече мразите или повече обичате?

Анкетата свършва на 24 Дек 2010, 18:25

Повече мразя
20
18%
Повече обичам
68
60%
По равно
25
22%

Общо гласове : 113
кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Нерационална обич :)

Мнение от jordanov » 26 Ное 2010, 14:18

Колкото и странно да ви се струва, обичам бохемския живот. Обичам да карам бързо, да изпреваря някой с 200 и колегите да ме питат "Абе копеле, тоя спрял ли беше?" Получавам душевен оргазъм. Комплексар съм си на пътя, кво да направя, не понасям някой пред мен ... Обичам адски много шкембе с чесън и лют червен пипер и бира много обичам, ама много ги обичам тия неща. Обичам си колата въпреки, че е пежо ... ма нали си е моя. Сигурно 3-4 години не бях ял баница с боза, наскоро си взех и се сетих, че и това го обичам много е добро и хранително. Обичам да ми викат "Ти си луд" някакси хубаво ми става. Обичам да си взимам изпитите. Обичам стрелката на резервоара да ми сочи максимума. Не знам дали има някой като мен, който да обича повече да кара отколкото примерно да прави секс. Не съм педал, връзват ми готини мацки, ама просто ми е по-насърце. Обичам да си видя в началото на месеца дебитната карта със заплатката. Обичам да забегна някъде далече от шибаната София за уийкенда.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 26 Ное 2010, 20:36

jordanov написа:Колкото и странно да ви се струва, обичам бохемския живот. Обичам да карам бързо, да изпреваря някой с 200 и колегите да ме питат "Абе копеле, тоя спрял ли беше?" Получавам душевен оргазъм. Комплексар съм си на пътя, кво да направя, не понасям някой пред мен ... Обичам адски много шкембе с чесън и лют червен пипер и бира много обичам, ама много ги обичам тия неща. Обичам си колата въпреки, че е пежо ... ма нали си е моя. Сигурно 3-4 години не бях ял баница с боза, наскоро си взех и се сетих, че и това го обичам много е добро и хранително. Обичам да ми викат "Ти си луд" някакси хубаво ми става. Обичам да си взимам изпитите. Обичам стрелката на резервоара да ми сочи максимума. Не знам дали има някой като мен, който да обича повече да кара отколкото примерно да прави секс. Не съм педал, връзват ми готини мацки, ама просто ми е по-насърце. Обичам да си видя в началото на месеца дебитната карта със заплатката. Обичам да забегна някъде далече от шибаната София за уийкенда.

Ето, добавям и аз... Сиреч +1 :mhihi: Едно към едно :yes: :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 26 Ное 2010, 20:39

uCnaHeTcA написа:
jordanov написа:Колкото и странно да ви се струва, обичам бохемския живот. Обичам да карам бързо, да изпреваря някой с 200 и колегите да ме питат "Абе копеле, тоя спрял ли беше?" Получавам душевен оргазъм. Комплексар съм си на пътя, кво да направя, не понасям някой пред мен ... Обичам адски много шкембе с чесън и лют червен пипер и бира много обичам, ама много ги обичам тия неща. Обичам си колата въпреки, че е пежо ... ма нали си е моя. Сигурно 3-4 години не бях ял баница с боза, наскоро си взех и се сетих, че и това го обичам много е добро и хранително. Обичам да ми викат "Ти си луд" някакси хубаво ми става. Обичам да си взимам изпитите. Обичам стрелката на резервоара да ми сочи максимума. Не знам дали има някой като мен, който да обича повече да кара отколкото примерно да прави секс. Не съм педал, връзват ми готини мацки, ама просто ми е по-насърце. Обичам да си видя в началото на месеца дебитната карта със заплатката. Обичам да забегна някъде далече от шибаната София за уийкенда.

Ето, добавям и аз... Сиреч +1 :mhihi: Едно към едно :yes: :yes:

долу-горе и аз така,като добавим игрите с високи залози (събираме се с приятели ) и тройките :mhihi:
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 26 Ное 2010, 21:00

Много,обичам да бъда сам!Обичам да се събудя и да няма никой покрай мен.
Обичам кафето,обичам цигарите.Обичам си компютъра.Обичам да е около 09:00ч сутринта и тез три неща да са до мен и да знам,че поне до вечерта нямам никакви задължения.Обичам да си изключвам телефона - обужавам момента в който гасне дисплея -това означава спокойствие.
И обичам Америка - никога не съм бил там,но искам да бъда.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 26 Ное 2010, 21:05

Binev_OuT написа:Много,обичам да бъда сам!Обичам да се събудя и да няма никой покрай мен.
Обичам кафето,обичам цигарите.Обичам си компютъра.Обичам да е около 09:00ч сутринта и тез три неща да са до мен и да знам,че поне до вечерта нямам никакви задължения.Обичам да си изключвам телефона - обужавам момента в който гасне дисплея -това означава спокойствие.
И обичам Америка - никога не съм бил там,но искам да бъда.

за Америката и аз баце я обичам и искам да ида :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 26 Ное 2010, 21:59

обичам да вали сняг и да натрупа...ама не оная киша дето като докосне земята и се топи ами сняг на парцали! обичам звука на сняг като стъпвам отгоре и да е тихо и да продължава да вали, обичам и да карам в такова време (с летни гуми :kuku: ) или да съм зад огромна витрина в топло кафене и да пия чай....е тва обичам най много маааму, а и най-много погледа като уцеля със снежна без да го очаква :ok:
много обичам като съм в лошо настроение да отида до фитнеса и на крушата 30 мин. :duel:
обичам и да е мъгливо вечер и да ръми много ситен дъждец и да ходя пеша през тва време...перфектно ми е
иначе най си обичам жената (и :driving:) ама не й казвайте за 2-рата :winky:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 27 Ное 2010, 0:19

Много обичам някой да се изложи като кифла!! Ей, умирам си от кеф колко прости хора има :mhihi: :mhihi: :mhihi: А, и да лъха на белина същевременно.... :mhihi: :mhihi: :mhihi: и на домашен сапун!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 27 Ное 2010, 9:29

Обичам, когато няма проблеми в работата, вкъщи и с моята приятелка, и най-вече когато се поотрият гумите на IS-а и почне мноо да си върти гъза :mhihi:

още повече ще го обичам, с m52b28 под капака :mhihi: (аз съм скромен, неща вили и морета :) )

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 27 Ное 2010, 10:08

Мишел написа:Много обичам някой да се изложи като кифла!! Ей, умирам си от кеф колко прости хора има :mhihi: :mhihi: :mhihi: А, и да лъха на белина същевременно.... :mhihi: :mhihi: :mhihi: и на домашен сапун!

ммммм...разкошотия! :mhihi:

Да не съм съвсем пас : обичам всичко да става на време, по план/график и т.н, както съм казала или решила. :mhihi: Обичам и план Б, в случай, че някой прецака А :mhihi: ( а м-увремнно, на лицето Х (някой) винаги му излиза през носа ако осе*е нещата :lol: )
Обичам откровените хора.
Обичам с моят човек да се излежаваме до късно (т.е. до ранния следобед :mhihi: ), а най-вече обичам когато това се случва в средата на работната седмица.. :lol: :yes:
Обичам кафе/капучино, и най-вече да го пия на спокойствие вкъщи сутрин, с цигарка + лаптопа :D
Обичам си колата и обожавам да карам на слалом ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от kalinm » 27 Ное 2010, 13:47

Най-много мразя,като споделям с някой идеите си и той/тя още чул недочул да ми казва"Е тва нема как да стане по никакъв начин" или "Не знам как е,ама не е така" :mhihi:

Най-много обичам момента в който същите тези идеи с цената на много труд(най-вече умствен)се осъществяват и виждам как същите тези хора придобиват увереност и започват да гледат на света по-оптимистично,премествайки огражденията,които сами са си поставили,малко по надалече.Изражението им в такива моменти е най-голямата награда за труда ми.Е,и кинтите са важни,но винаги остават на заден план...за мене поне.

Накратко казано,обичам всички хора.Те са най-важният фактор на тая планета.Без тях нямаше да съществува нито едно от нещата,които ни правят щастливи,както материални,така и духовни.Аз съм намерил своя начин да "имплантирам"оптимизъм у хората,намерете и Вие своя.

п.с.Естествено,че обичам и ракия+туршия :mhihi: ,не съм некъв краен идеалист,обичам и банковата си сметка,но едното не пречи на другото.Успех.
Докато умните се наумуват,лудите се налудуват......

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 27 Ное 2010, 21:55

особенно сега като е сезона обичам да съм до камината с едно шише вино и малко мръвки и като свършат да изляза отвънка и да пострелям голям кеф :D разбира се като съм на хижа или някоя вила в планината :yes:
bedrock city racing

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: към мантинелата

Мнение от BalBosA » 28 Ное 2010, 14:32

Сега се сетих още някои неща :mhihi:
Много ми е гот като съм сам,да пътувам междуградско сам,в квартирата си също съм сам и ми е много добре за сега само като се събуждам някога сам не ми е много кеф :mhihi: Обичам и да пия,но не да пия за да се напия,ами ей така за кеф някакъв хубав алкохол ром,виски,вино,бира или някое коктейлче.Обичам да си пия кафето сутрин на спокойствие и да знам,че няма за къде да бързам.Също много обичам лятото да отида в Атия да седя цял следобед,след плажа,на терасата да гледам полето и хълма и да пия някой студен коктейл или перфектно студена бира.Обичам и Куба и Карибите много искам да отида там :smoke: А и много ми е кеф като се прибирам от Варна към Бургас да няма почти никакви коли по пътя,да е топло и да пече слънце,а аз да карам бавно със свалени прозорци и усилена музика.Като се сетя още нещо ще го напиша.

A сетих се още :lol: Много обичам като ми дойде някоя спонтанна идея,да ходя някъде или да правя нещо,и е граничещата с невъзможното(понеже надали някой ще се навие или е късно и т.н),след половин час вече да съм в процес на изпълнението ѝ,колкото и да е откачена.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 28 Ное 2010, 16:24

обичам да излизам от нас след поне 3 пъти секс, защото тва е единствения начин да общувам с жените без скрити послания.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 28 Ное 2010, 17:42

Обичам дъщеря си!
Обичам страната БЪЛГАРИЯ(не държавицата)!
Обичам ИСТИНАТА!
Обичам да гледам усмихнати хора!
Обичам бързи коли!
Обичам риболов(няма такова успокоение!)
Обичам да ЯМ!
Обичам шкембе-чорба и агнешки чревца на плитка
Обичам зимата(не лятото)щото зимата можеш да се облечеш(да се напиеш) и да ти е топло, а лятото квото и да събличаш....а освен това през зимата Е46-ката тръгва да "върви"!
Обичам да Обичам!!!
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 28 Ное 2010, 18:31

Обичам хейтърите.Те ме мотивират.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата