Вдигане мощността на 525 и
Модератор: bum_bum
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
Вдигане мощността на 525 и
Колеги ,колата дето купих наскоро ,много ме кефи .
Сега ме хвана мухата ,да и правя тунинг ,става съпрос не оптичен ,а истиснки на мотора .
Приемам всякакви мнения ,препоръки ,предложения .192 коня ми е фабрично мотора без ванос е .
Първото което ми идва на ум ,е спортен филтър ,някакви такива робати .Турбина не искам да му слагам ,защото имало риск за двигателя после .
Сега ме хвана мухата ,да и правя тунинг ,става съпрос не оптичен ,а истиснки на мотора .
Приемам всякакви мнения ,препоръки ,предложения .192 коня ми е фабрично мотора без ванос е .
Първото което ми идва на ум ,е спортен филтър ,някакви такива робати .Турбина не искам да му слагам ,защото имало риск за двигателя после .
vvvvv
Re: Вдигане мощността на 525 и
Колега, теми за тунинг се пускат в Тунинг раздела (или биват премествани там)... предполагам ти не си включен в групата, която може да пише там и затова пускаш темата тук. Аз ще я преместя там, след като стане ясно какво точно искаш от колата, а за да изясним това искам да те питам колко конски сили искаш да стане двигателя след тунинга и колко пари си склонен да "налееш" в това.
- ogata
- старши ентусиаст
- Кара: 332mxi
Ами за иляда ... чипче, филтър , "по-широки дюзи" и A100 неколко килца
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- vankatagsi
- младши ентусиаст
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
За тия пари можеш да сложиш чип, спртен филтър и някой да ти направи по широка генерация и евентуално ако успееш да немрериш хедърси втора ръка от някъде, но едва ли ще ти стигне капитала за тях.
От всичко това ще има разлика, но тя няма да е голяма.
От всичко това ще има разлика, но тя няма да е голяма.
- TheKiller
- младши ентусиаст
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
На мястото на всмукателния разпределителен вал се слага още един изпускателен,бягаш да ти направят градусите,едно чипче,генерация и няма да ти се повярва колко тръгва м50 без ванус мотора
п.с. пиши лс ако те интерсува кой може да ти направи цялата процедура на хубава цена
п.с. пиши лс ако те интерсува кой може да ти направи цялата процедура на хубава цена
/// 6>4
- ///peter
- старши ентусиаст
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
TheKiller написа:На мястото на всмукателния разпределителен вал се слага още един изпускателен,бягаш да ти направят градусите,едно чипче,генерация и няма да ти се повярва колко тръгва м50 без ванус мотора
И си само с изпускателни така ли?
TheKiller написа:На мястото на всмукателния разпределителен вал се слага още един изпускателен...
Обратно е колега, слага се всмукателен вал вместо изпускателен .
- TheKiller
- младши ентусиаст
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Postman написа:TheKiller написа:На мястото на всмукателния разпределителен вал се слага още един изпускателен...
Обратно е колега, слага се всмукателен вал вместо изпускателен .
объркал съм се значи,помня че беше с два еднакви разпределителни вала,мерси за поправката
/// 6>4
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
По принцип при атмосферния тунинг това, което се постига, съотнесено към цената за него, не е кой знае какво. Но с хилядарка може да останеш доволен, естествено ако си наясно с материята. Те колегите са ти казали в общи линии какво може да се направи по мотора, сега остава да си намериш човек да ти свърши качествена работа на разумна цена. Успех.
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
- Кара: carefully
Щом си без ванос е задължително да се възползваш от възможността да сложиш втори всмукателен и съответния чип.
- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
Dirty M5 driveR написа:По принцип при атмосферния тунинг това, което се постига, съотнесено към цената за него, не е кой знае какво. Но с хилядарка може да останеш доволен, естествено ако си наясно с материята. Те колегите са ти казали в общи линии какво може да се направи по мотора, сега остава да си намериш човек да ти свърши качествена работа на разумна цена. Успех.
Еми за тази кола толкова.Ако се набутват повече няма смисъл ,ще изглежда глупаво .В такъв случаи е наи добре да се вземе направо М5 е34 .
Не съм ли прав ?
vvvvv
- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
White 1913 Power написа:Щом си без ванос е задължително да се възползваш от възможността да сложиш втори всмукателен и съответния чип.
Всички тука хвалят някакъв Али ,той ли е гурото на бмв -тата?
vvvvv
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
BMW M5 super написа:Dirty M5 driveR написа:По принцип при атмосферния тунинг това, което се постига, съотнесено към цената за него, не е кой знае какво. Но с хилядарка може да останеш доволен, естествено ако си наясно с материята. Те колегите са ти казали в общи линии какво може да се направи по мотора, сега остава да си намериш човек да ти свърши качествена работа на разумна цена. Успех.
Еми за тази кола толкова.Ако се набутват повече няма смисъл ,ще изглежда глупаво .В такъв случаи е наи добре да се вземе направо М5 е34 .
Не съм ли прав ?
Напълно си прав, но за М5 нали знаеш, че после и другите разходи се вдигат. Иначе М50 изобщо не е за подценяване, стига да се понаправи кадърно
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3