Berbatov vs. Blackburn
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: Berbatov vs. Blackburn
начи то не е до голове ,до брой пасове и брой удари към вратата! просто не играе красиво,отделно не играе ефективно ,отделно не е лидер.....
и камата играеше ,но и той не ми харесваше. не харесвам такива играчи ,да не говорим па като за хора-оня темерут-стоичков....! чичовото и то се водеше футболист ,ма топката се удряше в него като в греда и чат-пат влизаше във вратата от рикошет в патериците му. 90% от "атаките" му беха с гръб към противниковата врата....! тва не е футбола. и бербо не ми харесва ,щото го мързи,щото се пази ,не се раздава-поне е човек ,де! не е говедо като стоичков.
и ако искам некой да представя старанат ми пред света със сигурност не искам да е некой като стоичков, както и за бербатов не бих гласувал. има доста по-читави спортисти от други спортове или от футбола в миналото ...!
евала на бербо ,че поне е човечен и не се е надул като пуяк ,но футбола му е просто непривлекателен и играта му е некачествена...
и камата играеше ,но и той не ми харесваше. не харесвам такива играчи ,да не говорим па като за хора-оня темерут-стоичков....! чичовото и то се водеше футболист ,ма топката се удряше в него като в греда и чат-пат влизаше във вратата от рикошет в патериците му. 90% от "атаките" му беха с гръб към противниковата врата....! тва не е футбола. и бербо не ми харесва ,щото го мързи,щото се пази ,не се раздава-поне е човек ,де! не е говедо като стоичков.
и ако искам некой да представя старанат ми пред света със сигурност не искам да е некой като стоичков, както и за бербатов не бих гласувал. има доста по-читави спортисти от други спортове или от футбола в миналото ...!
евала на бербо ,че поне е човечен и не се е надул като пуяк ,но футбола му е просто непривлекателен и играта му е некачествена...
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Е.Димитров написа:Ми аз ще кажа що не го харесвам:
Значи,секи,който е толериран,може да играе в един силен отбор какъвто е Манчестър,зимаш най-слабия ни играч,слагаш го в такъв отбор и му подаваш...
Той (Бербатов) за това се отказа от българският отбор,щото хората гледат,като не може да рита-тука най-много си личи и неговите пиар специалисти са му споделили че нема смисъл да се излага,щото като некой погледне как играе в слаб отбор веднага ше разбере че всъщност няма некакви таланти...
Всичко е реклама,манчестър са дали големи пари и требе да го рекламират,то си е бизнес с много пари...
Без да се обиждаш - ти нищо не разбираш от футбол... Надали си играл дори като малък. Принципно не е хубаво човек да коментира неща от които не разбира много много...
По повод "мързела" му -> ако гледате Премиър шип можете да погледнете статистиката за пробягана дистанция и да ви стане ясно кой колко тича. За статистиката - в мачовете които Бербо играе титуляр, до към 65-70' (тогава обикновено идва смяната) е в челната 3ка обикновено за дистанция

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Alex_GT3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `04 M3 CSL, Audi TT 1.8T
След като изчетох коментарите и се убедих, че това нещо може да се случи само в България!
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Бербатов много добре видя на къде отива националния отбор при Стоилов/Сираков. Не тои беше виновен за неуспехите на тези две лица. А всички изкарахме него виновен задето играе в Ман УНД и трябва да води отбора .

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Boyadjiev написа:Е.Димитров написа:Ми аз ще кажа що не го харесвам:
Значи,секи,който е толериран,може да играе в един силен отбор какъвто е Манчестър,зимаш най-слабия ни играч,слагаш го в такъв отбор и му подаваш...
Той (Бербатов) за това се отказа от българският отбор,щото хората гледат,като не може да рита-тука най-много си личи и неговите пиар специалисти са му споделили че нема смисъл да се излага,щото като некой погледне как играе в слаб отбор веднага ше разбере че всъщност няма некакви таланти...
Всичко е реклама,манчестър са дали големи пари и требе да го рекламират,то си е бизнес с много пари...
Без да се обиждаш - ти нищо не разбираш от футбол... Надали си играл дори като малък. Принципно не е хубаво човек да коментира неща от които не разбира много много...
По повод "мързела" му -> ако гледате Премиър шип можете да погледнете статистиката за пробягана дистанция и да ви стане ясно кой колко тича. За статистиката - в мачовете които Бербо играе титуляр, до към 65-70' (тогава обикновено идва смяната) е в челната 3ка обикновено за дистанция
Колега,не се обиждам и именно щото не разбирам мога да коментирам това което ми е пред очите,а не некакви трагедии с травми и некакви тайнствени контузии дето се обаждат между 1 вото полувреме и в 10 тата минута от второто и всички "специалисти" обсъждат тея работи...а после нищо не му личи,един вид национален герой че с мъка играл разбираш ли и изкарал целия мач-като не е добре да си стои в къщи,аз като не мога да ходя на работа,не идвам в офиса и да преча на всички...
Иначе за футбола,много съм играл,толкова много че мисля че ти не си на толкова години-което не ме прави нито разбирач нито някакъв стратег,футбола и сега чат пат го играя когато се съберем приятели и платиме некое от малките игрища,но играя футбол,защото е приятно да пойграеш с приятели дето се знаете от 20 години,че и повече и заради самата игра,не ме интересуват стратегии,залози и подобни глупости,ако една игра е красива-тя доставя удоволствие,дори и балета...ха,сега се сетих,се едно некой балетис от большой... да изпусне булката дето я развява 2-3 пъти и да каже че имал травма обаче геройски изиграл постановката...

Лелеллеле още ли има фенове този господин....толкова много се надявам да хвъркне от любимият ми отбор през трансфреният прозорец...Едно не мога да си обясня,хубаво вкарвал си 3 гола на Ливърпул(когато бяха в криза и на едно от последните места) и 5 гола на умрял отбор като Блекбърн.Е това звезда ли е,колко гола е вкарал във взжни и решителни мачове,както и в националия така и в Ман той вкарва само на мишките.....Но има хубаво нещо в тези 5 гола,дано му се вдигнв малко цената щото Ман искат да купуват други играчи,та да докара някой паунд и от него.Говореше се,че ще го дават за около 15мил. а за колко го взеха,че не помня....нещо много бързо си загуби стойността.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Искам само нещо да добавя обаче...а то е че е единственият футболист който има фондация и прави дарения за деца ...това именно е страхотното му качество,не ме интересува дали е пиар,дали минават едни пари през фондацията и дали е гей,за мен е важното че се отделят стредства за децата-което тъпата ни държава не прави...
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Човека става петия играч в историята на Висшата лига вкарал 5 гола в един мач, за живота му може да се напише и роман, играе във един от най-големите отбори, прави толкова много дарения за децата в България, а вия го плюете. Вече започвам да си мисля, че някои хора само мрънкат... Човекът е успял и слави България по цял свят, гордейте се, че един българин е успял да стигне толкова нависоко!
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Е.Димитров написа:Ми аз ще кажа що не го харесвам:
В повечето мачове на Ман. Юнайтед играе зад нападателя. Що ли? Що не може да подава и да организира атаки и само чака да му подават

http://www.vbox7.com/play:764a566b (даже се затича да си вземе топката в началото на атаката

SKISA написа:... просто не играе красиво,отделно не играе ефективно....
http://www.vbox7.com/play:6682a022
http://www.vbox7.com/play:3858b7f0
http://www.vbox7.com/play:6f00b339
Има още много подобни.
SKISA написа: ...и бербо не ми харесва ,щото го мързи
Цитат от интернет: много добре, но как така февруари,като излезе статистика за пробягани км, Бербатов бе на 3-4 място в отбора...???
SKISA написа: евала на бербо ,че поне е човечен и не се е надул като пуяк ...

И са да не вземе някой да се обижда. Не пиша това за да се заяждам с някого.

- SKISA
-
-
аз също не го пиша ,за да обидя някой . кво да направя като не ми харесва. то не е да извадиме пет клипа с пет финта. гледам го как играе ,откакто играе и просто не ми харесва ,мързелив ми е ,не се напъва ,не играе някакси със сърце и не смятам, че е много добър футболст. тва е-нищо друго.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Абе едно е да кажеш - "На мен не ми харесва" а друго е да викаш че не може да играе 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- SKISA
-
-
ми те двете неща са свързани.... ако играеше като истинските звезди щеше да ми харесва.
Твоето виждане за игра или стил е еднакво за всички ''звезди''...?
Няма лошо на някой да харесва,на друг не,на мен ми пука единствено,че е българин!!!
Английските медии въбще не го харесват-това е в отговор на мнение по назад в темата
Няма лошо на някой да харесва,на друг не,на мен ми пука единствено,че е българин!!!
Английските медии въбще не го харесват-това е в отговор на мнение по назад в темата
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Kroki написа:Това е и пърфия трик на Българин във Фифа
http://vbox7.com/play:b7fa51c6&r=emb

Иначе ,те хората от EA GAMES явно не разбират от футбол