Взаимозаменяеми части
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
- TheStorm
- младши ентусиаст
-
- Кара: E21; Е28; E30; Е34; E39; Z3
- Мечтае да кара: M-Пауър пакет, брат направо самолет
Re: Взаимозаменяеми части
Здравейте колеги,
Имам следния въпрос : понеже на моята Е21ца джобовете на вратите са счупени точно там където се крепят горе към вратата... и видях че на Е12 са подобни, можете ли да ми кажете дали са направо същите?
Благодаря
Имам следния въпрос : понеже на моята Е21ца джобовете на вратите са счупени точно там където се крепят горе към вратата... и видях че на Е12 са подобни, можете ли да ми кажете дали са направо същите?
Благодаря
ела направо да ти дам едни зелени кори
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- TheStorm
- младши ентусиаст
-
- Кара: E21; Е28; E30; Е34; E39; Z3
- Мечтае да кара: M-Пауър пакет, брат направо самолет
Е аз си имам точно зелени кори, и са си супер ... ама пластмасовите джобове не са здрави ...
Идеи ?
Идеи ?
- DMC
- младши ентусиаст
-
- Кара: E12 528
- Мечтае да кара: Renault Alpine A110
- Детайли за колата: E12 528i '78, Zypressengrün M30B28
Имам Е12кови кори, ще ги снимам уикенда.
- Delfina
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 E28
- Мечтае да кара: E24
Колеги някой знае ли какъв фланец за волана става за е21 че неможе да намерим , и ако някои знае от къде ще съм му много балгодарен 

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Delfina написа:Колеги някой знае ли какъв фланец за волана става за е21 че неможе да намерим , и ако някои знае от къде ще съм му много балгодарен
Никъде, освен някой забутан в годините, а и от нищо не пасва (май от е28 ставаше)
Преди време ми направиха един от стар волан и втулка към него, към която хващаш квото си искаш.
- KriK4eTo
- младши ентусиаст
-
- Кара: л Е21, а сега Е28
- Детайли за колата: Ниски и бавни.
Lenco написа:Delfina написа:Колеги някой знае ли какъв фланец за волана става за е21 че неможе да намерим , и ако някои знае от къде ще съм му много балгодарен
Никъде, освен някой забутан в годините, а и от нищо не пасва (май от е28 ставаше)
Преди време ми направиха един от стар волан и втулка към него, към която хващаш квото си искаш.
Не зная кое пасва и кое не, моят е от голфче 1 и за сега след всичкия тормоз който съм му сложил не е мръднал.