Нерационална обич :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Повече мразите или повече обичате?

Анкетата свършва на 24 Дек 2010, 18:25

Повече мразя
20
18%
Повече обичам
68
60%
По равно
25
22%

Общо гласове : 113
ентусиаст
Аватар

Re: Нерационална обич :)

Мнение от flame » 30 Ное 2010, 20:16

Обичам да изпия 9 бири, след което да се окаже, че точно тогава има някой в тоалетната, обаче веднага да излезе :mrgreen:

Алфа Въшкар
Аватар
Кара: ч
Мечтае да кара: Countach през 80-те

Мнение от sme666ko » 02 Дек 2010, 1:16

Обичам да съм сред природата, на вила или на разходка. Обичам да пътувам. Обичам жените - с тъмни коси и тъмни очи. Случва се тази обич да е нерационална, защото ги избирам точно по мой тип, и съответно хлътвам малко повече. Обичам колата ми да е безупречно чиста отвътре, въпреки годините си има с какво да блести. :D Обичам и една бивша колежка, ама тя не знае :mhihi: няма и да разбере, най-вероятно. А... и да спя до обяд - много нерационално, но пък кеф голям.
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 02 Дек 2010, 11:04

flame написа:...и по идея на колежката Apassionata :)...

Малии, още не съм се разписала :roll: :mhihi:

Тааа, имам една нерационална обич, но за нея по-добре да не говоря :roll: :mhihi: :kuku:
ето ги по-рационалните :D
ОБИЧАМ варена царевица, кисели краставички, слънчеви очила, високи токчета, усмихнати хора, мусака, слънцето и морето, справедливостта, свободата, снимки на котки, бърбан с бадеми, темпераментни танци, хубав маникюр, хубав секс, нощно небе, цветни дрехи, цветни стаи, хармонията в цветовете, гласа на любим човек, цветя, високи тъмнокоси мъже, чисти огледала, вертикални щори, удобни кухни, ароматни свещи, миризма на бензин, да правя шантави неща, модерен изчистен дизайн в обзавеждането, меки дебели хавлиени кърпи, качествен звук, да пътувам, да помагам, да фантазирам, да мечтая, хубави разговори, мелодията на телефона ми /когато звъни един човек/, форума, оригинални идеи, смели жени, умни мъже, сребристи неща, тиквички с кисело мляко, сладки нещааа, есенни пейзажи, изобщо природата, да се разбирам с хората мноо обичам, латино, да се обръщат след колата ми, опс това не се приема :D, да сънувам, да се гушкам, и един човек много обичам…
Ае стига, че не моа се запррра :lol: Изобщо ОБИЧАМ да ОБИЧАМ :D

Изображение

А даа, и сърчица много обичам :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 02 Дек 2010, 12:24

Обичам ...цици...

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 02 Дек 2010, 14:58

Apassionata написа:тиквички с кисело мляко

Тамън това похапвам хихихи

Незнам как изпуснах да напиша, че обичам морето и не го обичам заради лудницата и разврата, ами заради самото него. Когато съм на море се чувствам...как да го кажа..свободен, може би. Обичам също жени с черни коси и светли очи :twisted:

Потребител
Аватар

Мнение от rona7a » 06 Дек 2010, 20:19

Като прочетох тази тема се сетих за една реклама с едно детенце дето казваше много сладко.. "обицам пуканки" :D
Та аз обичам много неща.. :) Обичам бързата скорост над 200,шоколад,царевичка,разходките по плажа късно вечер и гледкането на небето и хилядите безброи звездички в него ;)
Обичам да заспивам и да се будя до любимия човек,истинските си приятели,синия цвят,кока кола,Англия,Италия :)
Обичам да обичам и да бъда обичана истински... :oops: ;)
Изображение
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата