Не ви ли писна от манипулацията с цените на ГАЗ-та за АГУ???
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
Не ви ли писна от манипулацията с цените на ГАЗ-та за АГУ???
Просто съм изумен... 90% от населението в страната се води под определението от соца "средна класа".
Знаете масово от 10-на години хората си насложиха АГУ на колите като алтернатива на супер мега скъпия бензин в страната (да не говорим за отношението цена на бензин/доходи)... Добре де, бензина преди година - две беше около 2.40-2.50 при цена на барела над 150$. Сега един барел е доста по - малко и бензина пак е доста скъп, т.е. не след ва понижението на цените на барела петрол на световния пазар.
И тук идва въпроса, газта пропан - бутан която е ОСТАТЪЧЕН продукт от пройзводството на петрола следва да има цена пропорционална на бензина. В началото на годината беше под 1 лв. Август стъпи на 1.20 и от там вместо да я понижат, ПОСТОЯННО СЕ КАЧВА. Е вече стигна 1.37 и подозирам на къде отиват нещата. С две думи тия са луди а всички които карат на газ явно са доволни, щом не чувам никой да се оплаква
Е аз не съм
Дайте да направим нещо стачка митинг ала бала не може така да се ебават тия с нас, нещо да се чуе поне че имаме глас. Направо ми писна от тия безобразни манипулации. Е като направят най евтиното скъпо, накъде отиваме се питам... 

И тук идва въпроса, газта пропан - бутан която е ОСТАТЪЧЕН продукт от пройзводството на петрола следва да има цена пропорционална на бензина. В началото на годината беше под 1 лв. Август стъпи на 1.20 и от там вместо да я понижат, ПОСТОЯННО СЕ КАЧВА. Е вече стигна 1.37 и подозирам на къде отиват нещата. С две думи тия са луди а всички които карат на газ явно са доволни, щом не чувам никой да се оплаква

Е аз не съм

...E36 Rulzzz...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
- Mad Max.
- Потребител
-
- Кара: E36 318is M42 :\ , Lada Niva 2121
- Мечтае да кара: Alpine White E90 335i
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Не ви ли писна от манипулацията с цените на ГАЗ-та за АГУ???
Ами любимите нам депутати бъш ония ден отново вдигнаха акциза на горивата и то по време на криза...
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Мдам, аз вчера се ядосах и набухах за 60 лева бензин, е*ем ти и цената е*ем ти и чудото. Колегите от ауди форума имат тема по въпроса, гледам че се заформя и инициатива във ФВ форума за "отрязване" на дадени вериги бензиностанции. Газта може и да е отпадъчен продукт, но в крайна сметка цената се определя от търсенето, друг е въпроса, че в България при голямо търсене - цената висока, при малко търсене - цената пак висока за да се покрият разходите по транспорт и съхранение 

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
правиме един митинг,като се съберем от всички форуми и така.Вдигат цените и ние си мълчим,ем нормално е да ги вдигат и още,щом никой не протестира.
- Mad Max.
- Потребител
-
- Кара: E36 318is M42 :\ , Lada Niva 2121
- Мечтае да кара: Alpine White E90 335i
spacepl написа:гледам че се заформя и инициатива във ФВ форума за "отрязване" на дадени вериги бензиностанции.
Напишете и тук кои точно вериги

- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
bmw520i5063 написа:правиме един митинг,като се съберем от всички форуми и така.Вдигат цените и ние си мълчим,ем нормално е да ги вдигат и още,щом никой не протестира.
Точно за това говоря, но целта е да се направи нещо мащабно, което става мнго трудно, като гледам историята на другите протести. Исках да видя колко недоволни има... Макар че точно в БВМ форума едва ли повече от 15% от колите са на газ...
...E36 Rulzzz...

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Като споменаха, че в България ще почне да си пройзвежда газ си викам "ее ся газта ще стане 60ст. " да ама не
И аз съм за митинг.

И аз съм за митинг.
'Що пък да е само за газта... 2.50 за кило бенз (я е толкова, я не е...) е безбожна цена в държава, като България
И аз съм ЗА митинг против цените на горивата... Ама не да ги смъкнат с по 5-10ст., щото до края на другия месец с техните темпове, пак ще се възвърнат старите цени
Като вдигнат цената на барела, хоп веднага и тук... Смъкнат го - еми то още не е стигнало до тук, за т'ва няма намаление... И така си и отшумява 

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
speedmaniac написа:Просто съм изумен... 90% от населението в страната се води под определението от соца "средна класа".Знаете масово от 10-на години хората си насложиха АГУ на колите като....
колега, твоето намирисва направо на комунизъм

-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ми аз пак да си кажа-ония ден качиха пак акцизите!!!
Без акцизи само с ддс,бензина ще е около един лев!!!
газта около 20 стотинки...иначе и тея от лукойл не са будали,нафтата е по-скъпа от бензина,въпреки че е по-евтина за добиване...
газта около 20 стотинки...иначе и тея от лукойл не са будали,нафтата е по-скъпа от бензина,въпреки че е по-евтина за добиване...
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
И какво ефективно нещо можем да направим?Аз лично не се сещам.Освен,че да си хабим нервите и да си тровим здравето друго нещо няма да постигнем... 

8.32
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Пичове, цените на горивата са съизмерими с тези от цяла Европа, даже там са малко по- нагоре от нашите. Проблема е в доходите на хората и докато не се оправи заплащането в БГ колкото и протести да правим за високи цени и тн файда никва. При средна заплата от 400-500лв цена на бензина 2,20/ литър си е цифра. Аз лично като се замисля на месец под 250-300лв за бензин не падам и то при каране предимно вечер и събота и неделя ( не говорим за въртене нон- стоп) , не са само горивата проблем- стоките също са цифра на база среден месечен доход, както и услугите. Трябва да си променим мисленето и нагласата, докато има балами да гърбят за стотинки и да се примиряват и търпят ще е така.
Е.Димитров написа:Ми аз пак да си кажа-ония ден качиха пак акцизите!!!
Мръсници! И на цигарите дигат акциза!

Се на хубавите неща дигат цените, мамицата им!

Що не турят акциз на млекото примерно, оти ние пиеме само уиски, а?!

ПС Да земеме да използваме поне на секса докат не са сложили акциз

dbanchev написа:Пичове, цените на горивата са съизмерими с тези от цяла Европа, даже там са малко по- нагоре от нашите. Проблема е в доходите на хората
Колега, ти си баси сухаря значи!

Не ги оставяш хората една революция, протест нещо да направят!

Мани ти логиката и всичко останало - щом не е така, както искаме - протест, скапана държава и сичко останало както си му е редът!

54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4