Не ви ли писна от манипулацията с цените на ГАЗ-та за АГУ???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Не ви ли писна от манипулацията с цените на ГАЗ-та за АГУ???

Мнение от pe6kata_ » 02 Дек 2010, 19:14

Спираме да зареждаме газ за месец всички, караме си на бенз. и да видите как бързо ще свалят газта :ranting: :ranting: :ranting: :driving: :driving: :driving:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 02 Дек 2010, 19:16

Фламе,ти си ебаси мазохиста,чесно ти казвам,ма и тези типове като тебе ще изчезнат щото нема да можете да се размножавате в условие на криза и после нема кой да подържа идиотията в тая държава...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 02 Дек 2010, 19:24

flame написа:Мани ти логиката и всичко останало - щом не е така, както искаме - протест, скапана държава и сичко останало както си му е редът! :mrgreen:

Много ясно :!: Хората в другите държави се изтрепаха заради къде-къде по-маловажни случки... :kuku: А ние тук седим, мълчим и гледаме сеир, чакайки някой да ни оправи... Е оправят ни... Ама в а*алния смисъл ни оправят :banghead:
Е, в Англия искаха да вдигнат студентските такси и всички избухнаха... В Гърция няма нужда да коментар, смятам... А и за редица други държави... А "ние"... Айде няма да се повтарям... :banghead:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 02 Дек 2010, 19:31

Мен друго ми е интересно... как когато имаше протести за цената не бензина, тия с АГУ-тата (не казвам на 100%, но много голям процент) само гледаха отстрани и сигурно са си мислели колко тънко им е да карат.... как тогава не се юрнаха и те... ма нали не ти е до гъз@, та не е голем зор.... сега обачеееееееееееееееееее......

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 02 Дек 2010, 19:35

Mollov написа:Мен друго ми е интересно... как когато имаше протести за цената не бензина, тия с АГУ-тата (не казвам на 100%, но много голям процент) само гледаха отстрани и сигурно са си мислели колко тънко им е да карат.... как тогава не се юрнаха и те... ма нали не ти е до гъз@, та не е голем зор.... сега обачеееееееееееееееееее......

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Българският селски тарикат скатава когато на него му е добре - нищо, че каузата може да е справедлива ;)
Опре ли му обаче на него до таковата и веднага скача и вика - къв овчи народ сме щом не протестираме! :mhihi:
И накрая - Излезе ли да протестираш? Не. Що ве? Ми щото другите са овце и не излязоха! :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW отново серия 3 бенз
Мечтае да кара: волска каручка
Детайли за колата: събира много и малко, според повода

Мнение от daka1972 » 02 Дек 2010, 19:37

То от какво ли не ни писна ,горива,пътища ,застраховки,заплати,здравеВредене, и прочие но за да има , кой да ни чуе и види ,някой от управляващите ще трябва --- да е с отпушени уши и да е зрящ а за сега май няма такъв :bowdown:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 комби

Мнение от Vaio E30 » 02 Дек 2010, 21:47

Аз предлагам да се разгласи по всички форуми,феисбук и т.н да се разберем и да караме една седмица на бензин и никои да не зарежда газ(или поне повечето)и предполагам,че ще отчетът загуби и може да се замислят.ако няма промяна през една седмица пак и така.Дали ще даваме примерно 200 или 350 лв за гориво на месец има значение и разликата е голяма но идеята си струва :yes:
Изображение Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 02 Дек 2010, 21:51

къв митинг кви 5-лева,никои не го е*е за нас,ще кажат като ви е скъпо не карайте ;)
На митинга ако изобщо има такъв, ще е от 10 човека :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 комби

Мнение от Vaio E30 » 02 Дек 2010, 21:54

Точно това е идеята без митинг.определя се една седмица в която да не се зарежда и си караме на бензин :yes:
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 02 Дек 2010, 22:01

Колегата е прав цената на бензина само без акциза ще е 1.20 -1.30. А без всички данъци и печалби ще е около 50 ст на литър. Така ,че реалната стойност на това което си сипвате в колите е има няма 50 стотинки на литър.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 02 Дек 2010, 22:01

Е.Димитров написа:газта около 20 стотинки...иначе и тея от лукойл не са будали,нафтата е по-скъпа от бензина,въпреки че е по-евтина за добиване...

По-евтина, що? Тва че е отпадъчент, те. при рефинирането на нефта, продукт, колко да е отпадъчен, като консумацията на нафта/газ е повече, става не отпадъчен...ако ме разбираш...
А за бенза, пак е най- нисък в ЕУ....ако не бехме в ЕУ, може да е по евтин за нас, ся не можеееееее.....

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 02 Дек 2010, 22:01

В тая криза,надявай се,хората да наливат бензин вместо газ,заради некъв протест,който няма да има смисъл и ефект
Пак само си пишем колкото да не заспим :)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 99ufo99 » 02 Дек 2010, 22:19

И какво ще стане като наливаме само бензин ??? нали пак го купуваме от същите бензиностанции ... дреме им какво ще продават... бензин.. нафта...газ, все-таз.
Даже ще са по-далавера, защото газта е под налягане, и да стои няма фира и 3 седмици, докато бензина има летливост и се изпарява така или иначе, и му се влошават горивните качества като застои много.

Смисъл има само ако се зарежда от чужни бензиностанции, примерно хората от Русе да ходят до Румъния ( колкото и да е абсудрно ) .. Благоевград..Сандански.. Петрич.. в Гърция .. и т.н. Да се създаде рязко понижаване на консумацията на гориво ( може и да ходим пеша, но това е вариянт за пролетно-летния сезон ).

Отностно доходите.. то темата е ясна, Ганьо с 400 лв. заплата.. сипва 95 на 2.хх /1 лтр. ДОГОРЕ ! :) :) и после няма с какво да изкара месеца... :dummy:

А " управниците " ще кажат : " Като нямате възможност.. ползвайте градския транспорт.. той е обществен и е ефтин.... " .. и затръшва вратата на служебния Мерц..... :)
-- е39 530d -- my blue passion --

Един много талантлив Българин
http://www.eftimrusev.com

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 02 Дек 2010, 23:51

99ufo99 написа:И какво ще стане като наливаме само бензин ??? нали пак го купуваме от същите бензиностанции ... дреме им какво ще продават... бензин.. нафта...газ, все-таз.
Даже ще са по-далавера, защото газта е под налягане, и да стои няма фира и 3 седмици, докато бензина има летливост и се изпарява така или иначе, и му се влошават горивните качества като застои много.

Смисъл има само ако се зарежда от чужни бензиностанции, примерно хората от Русе да ходят до Румъния ( колкото и да е абсудрно ) .. Благоевград..Сандански.. Петрич.. в Гърция .. и т.н. Да се създаде рязко понижаване на консумацията на гориво ( може и да ходим пеша, но това е вариянт за пролетно-летния сезон ).

Отностно доходите.. то темата е ясна, Ганьо с 400 лв. заплата.. сипва 95 на 2.хх /1 лтр. ДОГОРЕ ! :) :) и после няма с какво да изкара месеца... :dummy:

А " управниците " ще кажат : " Като нямате възможност.. ползвайте градския транспорт.. той е обществен и е ефтин.... " .. и затръшва вратата на служебния Мерц..... :)

И за транспорт да даваме пак е скъпо за тези консерви, които имат наглостта да наричат "Обществен транспорт"(няма да коментирам защо, мисля, че всички знаем за какво иде реч).Ами винетките?И за тях луди пари-къде отиват тези пари-"За пътищата", че аз в България пътища не съм видял като в Швейцария примерно.За горивата няма какво да обсъждаме, съгласен съм с повечето от колегите, че с гледане и писане няма да стане, но не се ли вдигнем да направиме нещо всички пак нищо няма да стане.С две думи от нас самите зависи дали ще ни тъпчат още-или гониме евростандарт(заплати и цени)или си оставаме като преди 20 години, а управляващите искат средния вариант-зимай много давай малко.Българската реалност за съжаление :(
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 03 Дек 2010, 0:32

99ufo99 написа:Смисъл има само ако се зарежда от чужни бензиностанции, примерно хората от Русе да ходят до Румъния ( колкото и да е абсудрно ) .. Благоевград..Сандански.. Петрич.. в Гърция .. и т.н. Да се създаде рязко понижаване на консумацията на гориво ( може и да ходим пеша, но това е вариянт за пролетно-летния сезон )

Няма начин да се организира голяма маса хора,че да опустеят та дори за един ден бензиностанциите.
Аз имам някакви други идеи обаче.От край време съм задраскал Лукойл като бензиностанция с хубави горива.Зареждам в изключително крайни случаи.Как стой въпроса с Еко и Ромпетрол? Покрай тая стачка с бензина в Гърция се колебая за Еко-то дали наистина бензина идва оттам,но навсякъде се твърди,че Ромпетрол си доставя горивото от тяхната рафинерия в Констанца.Имам и някакви наблюдения или ако искате внушение,че газта им е по-добра,а мой приятел само оттам зарежда нафта,защото с Лукойлска си отвори ремонти по колата за доста пари.Ама това е друга тема.
Нека някой даде инфо какво е положението е Еко-то и с Ромпетрола.
Ако се окаже,че дори и при Ромпетрола само горивото е внос това е някакъв начин да се удари шамар на монополиста Лукойл :box: :duel: :1: :D
Изображение
8.32

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата