Който учи - той ще сполучи ;)
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Който учи - той ще сполучи ;)
Benedetto написа:глупостите на flame - важно е да успееш, независимо как...
У голема грешка си, младежо - точно обратното, смятам, че е важно как ще успееш

Но все пак ми се струва, че е доста по-дорбе да успееш, макар и с чужда помощ, отколкото цял живот да си останеш прошляк и да одумваш успелите колко били лоши

flame написа:Benedetto написа:глупостите на flame - важно е да успееш, независимо как...
У голема грешка си, младежо - точно обратното, смятам, че е важно как ще успееш![]()
Но все пак ми се струва, че е доста по-дорбе да успееш, макар и с чужда помощ, отколкото цял живот да си останеш прошляк и да одумваш успелите колко били лоши
Flame е прав,важен е успехът!!!Нека да престанем да казваме,всички какви принципи имаме и колко сме морално и духовно велики.А при първа възможност да направим някой лев по-бързият начин и хоп се хвърляме.И още веднъж важен е успехът а не начинът по-който си стигнал до там.....а пък ако си успял да го постигнеш изцяло спазвайки принципи и морали-Браво!!!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
flame написа:Benedetto написа:глупостите на flame - важно е да успееш, независимо как...
У голема грешка си, младежо - точно обратното, смятам, че е важно как ще успееш![]()
Всъщност познавам хора като теб колега,ония ден един такъв беше посетил апартамент който толкова го беше впечатлил,че имало асансьор който пък бил индивидуален и как спирал на точния апартамент и такива глупости около15 минути,казвам 15 щото през това време си разхождах кучето и накрая ми писна ,та това е психика на беден човек който се възхищава на богатите колко са красиви и богати и как само имааат

Недей така да се облъчваш като "бабичка от сериал",трябва малко да си разшириш мирогледа и да спрът да те вълнуват такива неща и да почнеш да гледаш некакси по-отгоре на нещата...Това е кух национализъм,изпразнен от ценности,това ли ти е ценностната система,като разните шофьорчета на разни хора,дето докато чакат пред некоя кръчма шефовете им,си обясняват кой кого познават..това е таксиджииски манталитет...ама ти си знаеш...
Поздрави и без лоши чуства
и от една песничкаа "Ifff you aren`t making moneyy, dont hattin be mad just at your self"
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Е.Димитров написа:flame написа:Benedetto написа:глупостите на flame - важно е да успееш, независимо как...
Всъщност познавам хора като теб колега,ония ден един такъв беше посетил апартамент който толкова го беше впечатлил,че имало асансьор който пък бил индивидуален и как спирал на точния апартамент и такива глупости около15 минути,казвам 15 щото през това време си разхождах кучето и накрая ми писна ,та това е психика на беден човек който се възхищава на богатите колко са красиви и богати и как само имааат![]()
Недей така да се облъчваш като "бабичка от сериал",трябва малко да си разшириш мирогледа и да спрът да те вълнуват такива неща и да почнеш да гледаш некакси по-отгоре на нещата...Това е кух национализъм,изпразнен от ценности,това ли ти е ценностната система,като разните шофьорчета на разни хора,дето докато чакат пред некоя кръчма шефовете им,си обясняват кой кого познават..това е таксиджииски манталитет...ама ти си знаеш...
Поздрави и без лоши чуства
Пффффффффффф

Но да ти кажа честно, някой ако има хубав асансьор, който струва повече от цялата ми къща, няма да си кривя душата и ще призная, че е хубав

И в никакъв случай няма да кажа примерно "Егати боклука, колко хора ли е измамил, за да си купи скапания асансьор!"
Или пък "Дреме ми на ХХХ - може да има по-хубав асансьор, ама аз пък имам по-богата душевност (или едиквоси)!"
Щото ще е признак на комплексарщина, която поначало ми е чужда

Общо взето и у най-големия престъпник може да се намери нещо добро.
Както и в най-хрисимия човек може да живеят лоши чувства и навици.
Аз гледам във всички случаи да забелязвам и се уча от позитивното

А приятелите ми си ги подбирам по това що за хора са, а не кво имат

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Не бре Фламчо,ма ич не ме разбра,обяснявам ти че трябва малко да ти се отвори окото,да видиш повече неща,това е стеснен кръгозор,е на село как като дойде некой с лъскава кола как въздишат и колко бил убаф,още малко ше му дадът да ги на*ебе заради самият факт че е богат,обяснявам ти просто да не се впечатляваш от подобни неща и да си извисиш малко повече мирогледа...
Е.Димитров написа:Не бре Фламчо,ма ич не ме разбра,обяснявам ти че трябва малко да ти се отвори окото,да видиш повече неща,това е стеснен кръгозор,е на село как като дойде некой с лъскава кола как въздишат и колко бил убаф,още малко ше му дадът да ги на*ебе заради самият факт че е богат,обяснявам ти просто да не се впечатляваш от подобни неща и да си извисиш малко повече мирогледа...
Разбрах те, бате, мноо добре

И да ти кажа хич не ми прилича на "широк кръгозор" навика някой да злослови всички, които имат примерно по-хубава кола от него или всички, които признават, че колата е наистина хубава.
Щото едно е да харесваш, второ е да гъзоблизстваш, а трето е да злословиш, щото завиждаш, че нема кой на тебе да ти ближе същото

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
flame написа:((:BuKcu:)) написа:Не завиждайте де![]()
Може да е изтеглил кредитет човека, за да започне бизнесаПровървяло му, върнал кредита, направил милионите...и реших да дари на АУ 1 мил
![]()
Ох, дете златно, какво знаеш ти?! У БГ сички успели са от мръсници нагоре, един честен нема! Или може би още вярваш в дядо Коледа?![]()
Ай да не продължавам, че се сетих защо до БГ казана в ада нема никви дяволи (щото 1 българин да се опита да се изкачи и избяга - и другите го дърпат обратно в казана)
Сладури, винаги съм го казвал - хубаво е да си оптимист, ама в умерени граници.
Преди да правите култови изказвания, поне попрочетете тук там какво заемче е трябвало да вземе студентчето за да учреди кретина институция.

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
http://www.vbox7.com/play:5a7104cd Ученото си е учено, че и кариера успял да направи в БГ, ето ви жив пример за успешна БГ реализация
след 4-тата минута е най- готино 

Никой не мое ма връне на селу!
saleen написа:http://www.vbox7.com/play:5a7104cd Ученото си е учено, че и кариера успял да направи в БГ, ето ви жив пример за успешна БГ реализацияслед 4-тата минута е най- готино
Кат се замисля може и кампания да направим под надслов "Ни ти трябва татье да учиш - научи са да вариш домашна ракия и да ремонтираш колата с тел - така човек ша станьеш, да знайш!"

boksioraE39 написа:Който учи ще сполучи-който лъже и краде той ще кара BMW

За съжаление в БГ,няма как да успееш без да лъжеш,мажеш и прочие....до един момент

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Народеца носи на лъжи и заблуждения, проверено е многократно в годините, може да го лъжат, докато се затрие.
Никой не мое ма връне на селу!
saleen написа:Народеца носи на лъжи и заблуждения, проверено е многократно в годините, може да го лъжат, докато се затрие.
Че то по целия свят е така - в САЩ примерно в предизборните кампании е същото, просто хората предпочитат шоуто пред кебапчетата

И също навсякъде по света простия и необразован човек е много по-лесно да бъде излъган

И учените като вземат да обясняват нещо на простите - и тия последните нищо не разбират обаче викат:
"Абе лъжат ни тия - ние не им разбираме, ама те са добре, а ние сме по-зле - значи живеят на наш гръб!"
И така простите оправдават мизерията си не със собствената си простотия, а с образоваността на другите

Напълно нелогично, но факт...
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3