Новият хипермаркет ТЕМПО
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
Новият хипермаркет ТЕМПО
Здравейте колеги, преди малко се отбих (на път за вкъщи) до новото чудо на магазините, а именно, гореспоменатия хипермаркет. Намира се в София, до Надлез Надежда. Изглежда огромен и човек би се излъгал, че е от рода на Метро, но по-скоро е Билла/Карфур/Кауфланд и пр.. Да не се излъжете, че там се случва нещо ново! Нищо подобно, просто, един денонощен супермаркет, ама огромен. Цените на стоките са като в Билла (там пазарувам най често и знам колко струват интересуващите ме стоки), което не го прави особено евтин. Не видях да продават друга техника (като перални, телевизори и пр.), освен тостери, бързонагряващи кани, ютии и др. дребни уреди.
Има щанд за авто козметика и аксесоари. Стоките са като във всяко ОМВ, или Бриколаж (стелки, чистачки, кабели за подаване на ток, всякакви течности и добавки, ароматизатори, гюдерии и пр.)
Според мен, най големият (да не кажа, единствен) плюс на магазина е това, че е денонощен.
Дано ви е била полезна информацията
Има щанд за авто козметика и аксесоари. Стоките са като във всяко ОМВ, или Бриколаж (стелки, чистачки, кабели за подаване на ток, всякакви течности и добавки, ароматизатори, гюдерии и пр.)
Според мен, най големият (да не кажа, единствен) плюс на магазина е това, че е денонощен.
Дано ви е била полезна информацията
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: Новият хипермаркет ТЕМПО
Благодаря за инфото
Аз не мисля че ще има по-ниски цени / дали заради картелно споразумение и др е без значение / от тези в момента.
А мисля че цените са прекалено високи
Сиренета е 10лв/кг

Аз не мисля че ще има по-ниски цени / дали заради картелно споразумение и др е без значение / от тези в момента.
А мисля че цените са прекалено високи

Сиренета е 10лв/кг

На мен ми направи впечетление, че цените като цяло са по-високи от Кауфланд, бутаницата е голяма и има само някакви стоки на промоция, които са с ниска цена, но само за деня
Като цяло не ми хареса, просто поредният новооткрит супермаркет. Може би единственото предимство е, че пазарските торбички са безплатни, а в другите магазини са по 10 стотинки 

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
stuci написа:Тийчърсчето на 08 дек ще е 10.00 лв, има лимит до 2 бутилки
и аз така си взех на 5 евро литър грантс 7 бутилки и едва 1 изпих другите ги подарих ментак и половина дори на места като Тенерифе

Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
stuci написа:Тийчърсчето на 08 дек ще е 10.00 лв, има лимит до 2 бутилки
днес минах....гранд'с-а беше 16 кинта 0.700 - взех си...беше последното

7 мнения
• Страница 1 от 1