Как ще заспиш ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Как ще заспиш ?

Мнение от bivola » 04 Дек 2010, 0:07

Колеги , днес пред мен бутнаха едно детенце и тъпото копеле избяга :ranting: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: веднага спрях и качих детенцето откарах го със спукан череп в Окръжна болница , благодаря на лекарите , че му спасиха живота :bowdown: 5 минути , ако бях закъснял е щяло да получи кръвоизлив в мозъка и да почине и нямаше да си го простя. А на БОКЛУКА , искрено ти желая да не можеш да заспиш до края на живота си или ако успееш нека бъде завинаги.................
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Re: Как ще заспиш ?

Мнение от ditko1 » 04 Дек 2010, 0:09

Не видя ли каква кола е ? дано има охранителни камери, от магазини или други. и да му е.ат Ма.ката....
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 04 Дек 2010, 0:10

БЕЗ КОМЕНТАР !!!!! ЖИВОТНО !!! Браво Бивол добре си спасил детенцето да е живо и здраво и ти така !! Евала за постъпката !! БРАВО !! :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили... :mhihi:
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...

Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...

E30 M3 Dreamer
Аватар

Мнение от bivola » 04 Дек 2010, 0:11

Черна S-klasa от новите СА 4345 , но последните букви ми избягаха просто беше прекалено тежък ден , за да запомня всичко. Описал съм всичко в полицията дано го намерят майката да му се е*е......
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 04 Дек 2010, 0:19

Чак се просълзих.. :confused:
Едно мога да кажа, това дете е имало късмет, че си минал от там.
За дрyгото оставам безмълвна.. :|

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 04 Дек 2010, 0:27

А аз ти се чудя що не си в час тая вечер... :confused:

Иначе браво че си го закарал :clap: :yes:
Повечето биха изчакали линейката която като дойде щеше да е вече късно :(

А на тоя С-ката, то ще му се върне, неговото дете няма да успеят да го спасят лекарите :bang:
Не че е хубаво да загиват деца, но надявам се ме разрахте...

П.с.: Обещавам вече да не те наричам имбецил :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 04 Дек 2010, 0:38

това заслужава да се разшуми, за да не остане тихо и мълком и да даде пари и да си живее животът все едно нищо не е станало..
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар

Мнение от bivola » 04 Дек 2010, 0:40

VesoPesa написа:А аз ти се чудя що не си в час тая вечер... :confused:

Иначе браво че си го закарал :clap: :yes:
Повечето биха изчакали линейката която като дойде щеше да е вече късно :(

А на тоя С-ката, то ще му се върне, неговото дете няма да успеят да го спасят лекарите :bang:
Не че е хубаво да загиват деца, но надявам се ме разрахте...

П.с.: Обещавам вече да не те наричам имбецил :ok:

Веско , знаеш че никога не съм се обиждал , че ме наричаш така това си е така , мисля знаеш не се познаваме от вчера , просто преди всичко съм ЧОВЕК , на мое място би направил същото :yes: Нека е живо и здраво детенцето и дано има едно незабравимо детство , аз самият съм все още дете едва на 18 години , би било жалко да си отидеш по такъв начин.
Последна промяна bivola на 04 Дек 2010, 0:52, променена общо 1 път

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 04 Дек 2010, 0:47

Браво! :clap: Хубава постъпка!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Baca®di » 04 Дек 2010, 1:23

Bivola, благодарение на помощта, която си оказал ще заспя спокойно, защото на едно дете живота му е бил върнат, за което хиляди аплодисменти на теб :clap: :clap: :clap: :bowdown:
За оня с S-класата, тук ще си спестя коментара :censored:

Потребител
Аватар

Мнение от Tedkoe30 » 04 Дек 2010, 1:33

Браво колега!!! Спасил си човешки живот незнам дали осъзнаваш каква велика постъпка е това !

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 04 Дек 2010, 1:58

Kroki написа:Браво! :clap: Хубава постъпка!

защо- човек като е свидетел на такова нещо- може ли да постъпи по друг начин?

а този със с-класата - ще го намерят защото си запомнил достатъчно от номера му... и като му видят охлузената предница на колата и... жална му майка.
алекс
трабант 601с
разни други возила

E30 M3 Dreamer
Аватар

Мнение от bivola » 04 Дек 2010, 2:05

Единственото , което ме безпокой е това , че хората със С-класите имат имунитет в тая скапана държава и съм почти 99% сигурен , че очите отново ще бъдат затворени......но все пак се надявам , че този 1% е реален шанс да си получи заслуженото , дано. :bang:

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 04 Дек 2010, 2:39

Задължително следи внимателно нещата как ще се развият ;) - че наистина сме ненормална страна и тая измет ще си плати като нищо, за да се отърве :banghead: . Трябва да се даде гласност на случая, ако боклука се опита да се отърве по втория начин ;). Нямаше ли камери наоколо - къде е станал инцидента :confused: ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 04 Дек 2010, 2:49

alx написа:защо- човек като е свидетел на такова нещо- може ли да постъпи по друг начин?

О, повярвай ми, може...и то, доста хора могат.
Друг е въпроса, това хора ли са...

Иначе, един голям поклон пред постъпката ти колега. Голямо сърце си иска за това, много хора просто биха се вцепенили, камо ли да реагират трезво както си реагирал ти.
Поклон! :bowdown:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата