Канализацията на София, пътищата ни и строителството йм...
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Канализацията на София, пътищата ни и строителството йм...
Ми на кратко:
Карам си аз по околовръстното на София, посока Пловдив, горе, под Бояна, карам си с 90, уж сухо, минавам ОМВ-то, минавам Шел-а, Макито... и... ебаси!
От двете ми страни 2 и кусур метра водни стени и усещане че се забивам в езеро?!
След осмисляне на ситуацията и спирането, осъзнавам че водата е почти до лайсните на вратите на е34-та
Задна, да живее Ултра Грип-а
излезнахме от езерото...
В крайно ляво леко леко, след другите коли, преминахме благополучно...
Благополучно, благополучно... колко да е благополучно
Бре колата почна да тресе на място, придръпва, няма ПОВЕР... разглабяне на кутията на филтъра... и воала
Там се криеше стадо мокри катерици
Крайния резултат мисля се досетихте какъв е...
А идеята на темата е че как аджеба на високоскоростен път с 3 ленви за движение в една посока + 2 лентово локално + тротоар поне 1/2-ра от лента за движение на пътя има езеро?!
Също и защо канализационните води на Витоша се изливат НА околовръстното шосе на София?!
И защо подяволите никой не ги следи тея работи?!
И защо майка му дееба да плащам данъци?
И защо да ги еба в некадърниците правят пътя така че да има такава денивелация на места че да се събира вода?!
И за чий чеп са тия отводнителни канали отсрани на пътя, като водата просто минва през тях и пак се събира на пътя?!
И най-вече за чий х** ми е тва 10101000943877654975 ленти околовръстно с 54978958278 детелини по 58458465 метра диаметър, като през 50 метра ме чака я аквапланинг, я залебена настилка и "ледопланинг" и всеки зезон трябва да правя, я окачване, я ламарини, я двигател...?!
Та за тва ЕБАЛ СЪМ ТИ И ДАНЪЦИТЕ!!!
Карам си аз по околовръстното на София, посока Пловдив, горе, под Бояна, карам си с 90, уж сухо, минавам ОМВ-то, минавам Шел-а, Макито... и... ебаси!

От двете ми страни 2 и кусур метра водни стени и усещане че се забивам в езеро?!

След осмисляне на ситуацията и спирането, осъзнавам че водата е почти до лайсните на вратите на е34-та

Задна, да живее Ултра Грип-а

В крайно ляво леко леко, след другите коли, преминахме благополучно...

Благополучно, благополучно... колко да е благополучно

Бре колата почна да тресе на място, придръпва, няма ПОВЕР... разглабяне на кутията на филтъра... и воала

Там се криеше стадо мокри катерици

Крайния резултат мисля се досетихте какъв е...
А идеята на темата е че как аджеба на високоскоростен път с 3 ленви за движение в една посока + 2 лентово локално + тротоар поне 1/2-ра от лента за движение на пътя има езеро?!
Също и защо канализационните води на Витоша се изливат НА околовръстното шосе на София?!
И защо подяволите никой не ги следи тея работи?!
И защо майка му дееба да плащам данъци?
И защо да ги еба в некадърниците правят пътя така че да има такава денивелация на места че да се събира вода?!
И за чий чеп са тия отводнителни канали отсрани на пътя, като водата просто минва през тях и пак се събира на пътя?!
И най-вече за чий х** ми е тва 10101000943877654975 ленти околовръстно с 54978958278 детелини по 58458465 метра диаметър, като през 50 метра ме чака я аквапланинг, я залебена настилка и "ледопланинг" и всеки зезон трябва да правя, я окачване, я ламарини, я двигател...?!
Та за тва ЕБАЛ СЪМ ТИ И ДАНЪЦИТЕ!!!

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Re: Канализацията на София, пътищата ни и строителството йм...
Отговора на КАТ - трябва да се движите според пътните условия!

Отговора на общината - обърнете се към пътно строителство.
Отговора на пътно строителство - обърнете се към фирмата - предприемач.
Отговора на фирмата предприемач - всичко е изготвено според европейските изисквания, виновна е липсата на канализация в горните квартали, обърнете се към общината.
Отговора на общината - виновна е предишната управа.

Отговора на общината - обърнете се към пътно строителство.
Отговора на пътно строителство - обърнете се към фирмата - предприемач.
Отговора на фирмата предприемач - всичко е изготвено според европейските изисквания, виновна е липсата на канализация в горните квартали, обърнете се към общината.
Отговора на общината - виновна е предишната управа.
Без страх, без спирачка!
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Ама има ли нещо на мотора-жална им майка на тия....
Я дай на л.с. -едно дело може да им се спретне

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
laviatan написа:Ама има ли нещо на мотора-жална им майка на тия....
Ми филтъра беше мокър като бездомна котка

Имам съмнения че сега може и да не запали че снищни не му беше особенно приятно

А за дело... загубеа кауза...

П.с.: Ся гледам във сурат тефтера се появила снимка на езецето>

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
сефте... и в по-дълбоки води сме газили в """"столицата"""". около НДК и черни връх е най-забавното място като има проливен дъжд.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
VesoPesa написа:Канализацията на София, пътищата ни и строителството йм...
са под всякаква критика. С две думи нямам думи, с една - хич

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
околовърсното вече е затворено в посока запад ... предстои и посока исток ..
Река околовръсното отворена за плавателни съдове.
рапорт даден

ози оффроудер отива вади магистрални джипки помислили се за лодки решили все пак да минат по река околовръстна...
Река околовръсното отворена за плавателни съдове.
рапорт даден

ози оффроудер отива вади магистрални джипки помислили се за лодки решили все пак да минат по река околовръстна...
Екип на www.finance5.bg премина в участъка от кв.“Драгалевци“ до кв.“Симеоново“ по ремонтираният участък на Околовръстен Път за около 25 минути. Разстоянието е 2.5км. Припомняме, че изграждането на този участък струваше над 80 милиона лева, а високата цена бе оправдана с изграждането на подземна отводнителна и канализационна инфраструктура от “Главбулгарстрой“. Екипът ни се натъкна на 3 критични точки в този участък.
Първият бе едва на 100м. от детелината на “Драгалевци“ с Околовръстният път. Коритото на реката бе затлачена, а багер се опитваше да разчисти натрупванията. Водата заливаше праговете на автомобилите и достигаше ниво от над 70см.
Вторият невралгичен участък бе на около 500м. от първият в посока кв.“Симеоново“. Директно върху новоизградения път се изливаше вода от канал с диаметър от 100 см. и потокът се стичаше в посока кв.“Симеоново“. ( Защо този отводнителен канал не е вързан към колектора е въпрос на който отговор трябва да даде фирмата изпълнител ? ). Именно тази изтичаща вода бе образувала мини езеро точно преди детелината на кв.“Симеоново“ с дължина около 100м. и дълбочина от близо 1.0 м. Това бе и третата критична и най-проблемна точка в този участък.
След моста на кръстовището в посока ж.к.“Младост“ пътя става непроходим. Той буквално е залят с вода, а краят не се вижда, нито пък се знае каква е дълбочината и. Там е и най-ниският участък на пътя като от страната на Витоша има отводнителна канавка, но тя очевидно неможе да поеме количествата вода които се стичат от планината. Освен това строителните работи на пътя допълнително усложняват релефа на пътя и задържат големи количества вода в някои участъци, с неизестна дълбочина.
Избягвайте пътуването в тези участъци. Жителите на кварталите “Драгалевци“, “Симеоново“, “Бистрица“ и “Железница“ практически са откъснати от останалата част на града.
Последна промяна Sharo на 04 Дек 2010, 15:32, променена общо 1 път
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Sharo
- старши ентусиаст
-
А и да не решите да минавате през Бояна за Драгалевци, че на кино центъра още не е дошъл ферибота и няма кой да ви превози през реката
Последна промяна Sharo на 04 Дек 2010, 15:32, променена общо 1 път
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- Loopix
- Потребител
-
- Кара: E36 320 Touring
- Мечтае да кара: E46 M3
- Детайли за колата: С ГИ за да му е еффтино
Това не е нищо ново и неочаквано ... я ми посечете един от кварталите във Витоша, които да има завършена канализация, която да поема дъждовните води ... нека да помисля ... ами ... че то няма такъв

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Sharo написа:А и да не решите да минавате през Бояна за Драгалевци, че на кино центъра още не е дошъл ферибота и няма кой да ви превози през реката
ХАХАХАХАХАХ

Положението е трагично... Вчера вечерта обаче, въпреки обилните валежи към 22:00 там нямаше никакви проблеми с отводняването, даже се учудих какви нищожни количества вода имаше по платното за движение, отчитайки факта че беше валяло доста продължително. Може би някоя канализация е сдала багажа че това се случва днес...

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
Boyadjiev написа:Sharo написа:А и да не решите да минавате през Бояна за Драгалевци, че на кино центъра още не е дошъл ферибота и няма кой да ви превози през реката
ХАХАХАХАХАХ![]()
![]()
![]()
Положението е трагично... Вчера вечерта обаче, въпреки обилните валежи към 22:00 там нямаше никакви проблеми с отводняването, даже се учудих какви нищожни количества вода имаше по платното за движение, отчитайки факта че беше валяло доста продължително. Може би някоя канализация е сдала багажа че това се случва днес...
то за да здаде багажа траа да има такава първо еххе
реката дето минава примерно през Бояна дето излиза между Волф и Шел я затрупаха лекинко щото минавали камионите от там на строежите по-нагоре и им шумяло хехех
и сега познай като дебита и е намален къде отива водата ....
100% такова или подобно е положението по цялата дъга на околовръсното...
Да не говорим, че съм присъствал на разговор на пътен стоеж дето седят и си мисля.. да слагаме ли са канавката тука или да не я слагаме.

- F*natic
- Потребител
-
- Кара: ше E36 325i
Мисля, че всички знаем кой беше кмет на София и се самоизтъкваше през 5 мин за това велико околовръстно и как сам го бил построил и колко бил велик
Ми сега можете да му се обадите и сам да изпомпа и водата, все пак е бил пожарникар и ще се справи (дали
)?!

Ми сега можете да му се обадите и сам да изпомпа и водата, все пак е бил пожарникар и ще се справи (дали

Я при нас какво става
http://www.btv.bg/az-reporterut/id/12/p ... pnica.html
Добре че коритото го чистят всяка година,а не е никак малко 8 9 метра дълбоко може би.
.
http://www.btv.bg/az-reporterut/id/12/p ... pnica.html
Добре че коритото го чистят всяка година,а не е никак малко 8 9 метра дълбоко може би.

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
назапад минах към 2, но на изток го бяха затворили... определено южната лента на околовръстното беше много зле... и се изливаше не една река към платното 

- Sharo
- старши ентусиаст
-
мани ти ама на драгалевската детелина някакъв човек с инфинити за малко е щал се одави и са го спасявали 

46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4