люспа на предно стъкло - поправка или ново?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

люспа на предно стъкло - поправка или ново?

Мнение от vlad0 » 04 Дек 2010, 17:40

Здравейте! ;)

Незнам как, но имам люспа на предното стъкло или е от мен или от приятелката ми :D Никой не си признава ... Както и да е ... Люспата не е много голяма, но в никакъв случай не е и от малките. Точно сега преди празниците не ми се вадят излишни пари за ново стъкло и се поразтърсих из нета за възстановяване на автостъкла. Оказа се, че се извършва съответната поправка, но незнам сигурно ли е, не е ли ... ?
Другото което е можете ли да препоръчате евентуално къде да ми възстановят стъклото.. докато търсих попаднах на тоя сайт: http://topasbg.com/ има някакви обяснение за въпростната поправка, но както казах лаик съм и моля за съвет :)

Поздрави и бира!

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Re: люспа на предно стъкло - поправка или ново?

Мнение от Dimitroff » 04 Дек 2010, 18:09

В Дару Кар ги лекуват много успешно.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 04 Дек 2010, 18:23

Dimitroff написа:В Дару Кар ги лекуват много успешно.

горе долу цена да ме ориентираш, иначе ще им звънна утре или в понеделник и другото. Успешно какво значи ... В смисъл аз като цяло не мога да разбера възстановяването добра алтернатива лие ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 04 Дек 2010, 18:49

в далечната 01г като взех колата имаше люспа, доста едра, и 2 леки пукнатини от нея, по-дългата 5-6мм... нямах време за стъкло, и лепих някъде след автогара юг нагоре в някой от гаражите... още карам, нищо не е мръднало от тогава... мисля че около 40-50 лв струваше, но може и да греша :roll:

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 04 Дек 2010, 19:23

Мойто предно стъкло го лекувах от шлюпка - предпочитам така, отколкото да рискувам да сменям стъклото и да попадна на някякво говно, което ще ми създаде само ядове.

Лепих го при един човек, който работеше в Дианабад - сега бачка в представителството на Алфа Ромео, но му загубих координатите.
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от k_remi » 04 Дек 2010, 20:55

в Русе има един дето лепи стъкла - такива люспи стават почти незабележими и взема по 10 лв на такива дребни неща.Вероятно такива има и по други градове - разпитай таксиметровите шофьори ;)

Назад към Извън Темата