Мисля си, че тъпия Сурат тефтер е пълен със СПАМ !!!!
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Мисля си, че тъпия Сурат тефтер е пълен със СПАМ !!!!
Фейсбук си е доста интересно място защото всеки го използва по различен начин.
Един има отчаяна нужда от внимание и ти пълни стената със разни статуси или късметчета. Друг си избива комплексите и се опитва да се изкара плейбой като постоянно говори за жени, цици, тройки, четворки и т.н. обаче е очевадно, че никой не му връзва и пича е един момент си променя статуса на „в неангажираща връзка” да си вдигне малко акциите. Друг вид са кифлите, които си качват по поне 20 снимки седмично и даже ходят на някои места единствено с идеята да се снимат за фейсбук, че то нали вече е неестествено да се снимаш за спомен. Много са интересни и хората с по 2-3000 приятеля. Верно че има много общителни хора ама чак пък толкова… Тези хора са усетили, че фейсбук е ненадминат клюкарник и по цял ден се ровят в живота на другите. Всъщност и тези другите са си виновни, защото не е нормално да си качил толкова снимки и информация за себе си, че като ти разгледам профила да разбера къде, как, с кого, и защо ходиш и да ти науча режима.
Единици са хората, които качват нещо смислено и оригинално, нещо, което ще те накара да се замислиш.
Забелязвам, че фейсбук почни от никой не се използва за комуникация, а по скоро за зяпане и набавяне на теми за разговор, но този разговор обикновено се извърша по скайп, мейл или телефон.
Един има отчаяна нужда от внимание и ти пълни стената със разни статуси или късметчета. Друг си избива комплексите и се опитва да се изкара плейбой като постоянно говори за жени, цици, тройки, четворки и т.н. обаче е очевадно, че никой не му връзва и пича е един момент си променя статуса на „в неангажираща връзка” да си вдигне малко акциите. Друг вид са кифлите, които си качват по поне 20 снимки седмично и даже ходят на някои места единствено с идеята да се снимат за фейсбук, че то нали вече е неестествено да се снимаш за спомен. Много са интересни и хората с по 2-3000 приятеля. Верно че има много общителни хора ама чак пък толкова… Тези хора са усетили, че фейсбук е ненадминат клюкарник и по цял ден се ровят в живота на другите. Всъщност и тези другите са си виновни, защото не е нормално да си качил толкова снимки и информация за себе си, че като ти разгледам профила да разбера къде, как, с кого, и защо ходиш и да ти науча режима.
Единици са хората, които качват нещо смислено и оригинално, нещо, което ще те накара да се замислиш.
Забелязвам, че фейсбук почни от никой не се използва за комуникация, а по скоро за зяпане и набавяне на теми за разговор, но този разговор обикновено се извърша по скайп, мейл или телефон.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Фейсбука е най-клюкарската простотия, измисляна от човек... много мои познати вече хич не влизат там - просто са отвратени от тва чудо.
Si non confectus, non reficiat.
Или пък спомага да се поддържа връзка с прятели, когато живееш на 2000км от вкъщи.. 

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Ir0n написа:Или пък спомага да се поддържа връзка с прятели, когато живееш на 2000км от вкъщи..
всъщност първоначалната идея е близо до това...
какво представлява сега, е съвсем друг въпрос... имам регистрация, не го посещавам ...
голяма простотия е, особено с тия ферми, гледане на кафе, дърпане на късмети и тн.
аз нямам, но гледам познати и приятели как направо живеят у фейсбука

www.bmwпрофесори-bg.net
Всъщност намерих съyчениците си там, а бях загyбила връзка с тях. Може би единственото полезно нещо, което съм видяла.
Но си е голяма клюкарщина. Не ми пyка особенно. Кой си няма собствен живот, нека си рови.
Но си е голяма клюкарщина. Не ми пyка особенно. Кой си няма собствен живот, нека си рови.
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Facebook е създаден с цел споделяне и аз го ползвам точно по предназначение!
За пример ще дам летния фест, беше много весело, имаше доста снимки и приятни емоции, споделяйки снимките си вътре изживяхме всичко отново и се забавлявахме с лудите си коментари на събитието и това е.
А разните му там ферми и други глупости просто не ме вълнуват, нямам време за губене а и да имах не мисля че ми е толкова пипи-то че да сея зелки!
За пример ще дам летния фест, беше много весело, имаше доста снимки и приятни емоции, споделяйки снимките си вътре изживяхме всичко отново и се забавлявахме с лудите си коментари на събитието и това е.
А разните му там ферми и други глупости просто не ме вълнуват, нямам време за губене а и да имах не мисля че ми е толкова пипи-то че да сея зелки!
- Mad Max.
- Потребител
-
- Кара: E36 318is M42 :\ , Lada Niva 2121
- Мечтае да кара: Alpine White E90 335i
Zagy написа:Фейсбука е най-клюкарската простотия, измисляна от човек... много мои познати вече хич не влизат там - просто са отвратени от тва чудо.
Общо взето така е. Аз влизам само щото ме зарибиха по една игричка и не се занимавам, нито качвам снимки нито нищо

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Смисъла му е да можеш да комуникираш с приятели, които не са българи или не живеят в България. Не е толкова лесно да хванеш самолета до Тайланд за едно здрасти, как сме? 

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
E Skype-то за какво го ползвате!? 

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

Е па друго си е да се разгледат чужди снимки на аванта и да се качват само такива, детоса за самоизтъкване и хвалене,после да се обсъжда, кво-що. Рай за селските пръчки 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Фейсбука е гаден,значи примерно,с жената сме приятели у фейсбука,и некоя,не я знам женицата,очевидно примерно на мой приятел жена му или некоя позната поиска да станем "приятели" и ставаме...бе всички виждат и после жената ме пита "-тая коя е"
Ми не я знам,баси обясненията,аре чао на тъпата измислица,всъщност това е нек'в лексикон,дето момиченцата споделяха едно време...
Аз съм МЪЖ и си споделям по телефона или скайпа
Ми не я знам,баси обясненията,аре чао на тъпата измислица,всъщност това е нек'в лексикон,дето момиченцата споделяха едно време...
Аз съм МЪЖ и си споделям по телефона или скайпа

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Ще да е добре да я позатрият тая пумия 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
AGT написа:Ще да е добре да я позатрият тая пумия
Най - лесно е така да се каже , ама като трябва да изложиш убедителни аргументи за тезата си , едва ли ще можеш да го направиш.

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Аве,че идеята е да комуникираш с познати далеч от теб е така и не е лоша.Ама някой мой познат като ми каже "Ае чао щи пиша във Фейса" - пуу напрао получавам скомен.Какъв фейс каква глупост.Направих си профил мисля преди година и не помня кога съм влизал за последно,тва е ебати клюкарника.За кво да ми пишеш във фейса бе ам тоя телефон дет го разнасям в джоба ми за кво ми е?И скайп не ползвам,даже го нямам инсталиран на компа в момента.Аз имам 3 телефона все на единия ще ми звъннат ако толко им трябвам,кат немат ваучер ще презванят ще им звънна.
И ми се струва,че тоя фейс изкуствено се насъди в съзнанието на хората.До преди година и половина не бях чувал за такова нещо и изведнъж една сутрин се събуждам и всечко живо говори за него,по тв емисии го споменават постоянно,по радиа весници и т.н. - ужас.
Във всеки сай - било то мобиле бг или някой друг има връзка към тоя клюкарник - и къф е смисъла от цялата рабора немога да разбера.
Сега тая простащина на Нокиа ще е същата работа - ови стор ли кво беше - все е дно фейсбук самоче за телефон.
"Споделяй снимки и мелодий" - Аве за къф чеп да ги споделям веее стига се яли съзнанието на хората.
И ми се струва,че тоя фейс изкуствено се насъди в съзнанието на хората.До преди година и половина не бях чувал за такова нещо и изведнъж една сутрин се събуждам и всечко живо говори за него,по тв емисии го споменават постоянно,по радиа весници и т.н. - ужас.
Във всеки сай - било то мобиле бг или някой друг има връзка към тоя клюкарник - и къф е смисъла от цялата рабора немога да разбера.
Сега тая простащина на Нокиа ще е същата работа - ови стор ли кво беше - все е дно фейсбук самоче за телефон.
"Споделяй снимки и мелодий" - Аве за къф чеп да ги споделям веее стига се яли съзнанието на хората.

35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3