Проблем с резачка за дърва
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
Проблем с резачка за дърва
Такаа проблемът е следният. Докато режеш дърва изведнъш машината угасна, пробвах да я запаля ама въжете не можеше да се опъне. Закарах я в сервиз и ми казаха че трябва да се направи основен ремонт на двигателя и ми искат 300лв. Та търся някои друг сервиз да я закарам че на тези им нямам вяра.
Машината е :McCulloch. Бензина винаги си се е смесвал с хубаво двутактово масло

Машината е :McCulloch. Бензина винаги си се е смесвал с хубаво двутактово масло

- Luki Junior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 N46B20
Re: Проблем с резачка за дърва
Сегментите са се запекли. Ако не си с две леви ръце можеш и сам да си го направиш този ремонт. На тез резачки и няма какво да прецакаш освен запалването.
Какво си секъл толкова та да прегрее толкова много?
Какво си секъл толкова та да прегрее толкова много?
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Здрасти Колега, тоя същият боклук си го купих на промоция от Практикер и след като отрязах десетина сливи се скапа, изпуши, стопи му се корпуса и аз така се ядосах, че го подарих на едни преминаващи покрай мен цигани и го забравих, само сега ти ми го припомни като една много неприятна инвестиция. Сам съм си виновен, че се отклоних от правилността на поговорката "Не съм толкова богат, за да си купувам евтини неща!"
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- zigo
- младши ентусиаст
-
Тя машинката не е лоша. Имам я от миналата година и съм нарясал 30+ кубика

- Mad Max.
- Потребител
-
- Кара: E36 318is M42 :\ , Lada Niva 2121
- Мечтае да кара: Alpine White E90 335i
Колеги, да не се приема като реклама но в Husqvarna е истината
Имаме 2 , едната от над 10 години, другата я купихме наскоро, имали сме и други китайски боклуци но те не издържат, случвало се е спирачките им да блокирват от нищото, моторите им са калпави и не са като Хусварната общо взето
Иначе такава взехме за домашна употреба http://www.husqvarna.com/au/homeowner/p ... ifications 

съгласен съм с теб колега Мордехай
Само щил и това е, иначе се надявам колегата да я поправи тънканата, щото тва са си доста пара
Само щил и това е, иначе се надявам колегата да я поправи тънканата, щото тва са си доста пара

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
А защо бензинова,а не електрическа?Аз имам елетрическа IKRA и с 30м. кабел на село си обикалям из целия двор.Никакви ядове не е създавала,освен че от време на време иска да й се обтяга веригата ама то си е нормално упражнение.
За половината от парите ще си вземеш нова електрическа с удължител колкото ти е необходим.2Т машините винаги не са били много надеждни.Ел. мотора си е ел.мотор само ток да има
За половината от парите ще си вземеш нова електрическа с удължител колкото ти е необходим.2Т машините винаги не са били много надеждни.Ел. мотора си е ел.мотор само ток да има

8.32
повтаряй след мене - щил, хъсковарна, щил, хъсковарна... други марки няма.
до колегата дето написа че 2т двигателите са ненадежни- _всичко_ зависи от това колко точно си смесваш маслото и готивото и какво масло ползваш (жокер- само синтетично). ако това ти е наред- са почти вечни- особено от 50 кубика нагоре.
до колегата с електрическия трион- разсмя ме. с елетрически трион човек си реже ... храстите.
до колегата дето написа че 2т двигателите са ненадежни- _всичко_ зависи от това колко точно си смесваш маслото и готивото и какво масло ползваш (жокер- само синтетично). ако това ти е наред- са почти вечни- особено от 50 кубика нагоре.
до колегата с електрическия трион- разсмя ме. с елетрически трион човек си реже ... храстите.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
alx написа:повтаряй след мене - щил, хъсковарна, щил, хъсковарна... други марки няма.
Баща ми има STIHL от 1980г. и работи все още колко кубици е нарязала никой незнае

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Stihl ли? Много интересно, никога не съм предполагал че са реномирана марка, на мен ми звучаха като Спарки един вид.
A колега - за два пъти по триста ще си купиш по-хубава Huskvarna, че и някой консуматив към нея.
A колега - за два пъти по триста ще си купиш по-хубава Huskvarna, че и някой консуматив към нея.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
колега разглоби капака, на който е въжето и виж да не се е оплело. при мен се беше случило така и не можех да дръпна въжето....
тази много прилична на ПАРТНЕР по снимките..
аз имам партнер и за 100 кубика някъде около 10 години служба съм сменил 3 маслени помпи (понеже са с пластмасови червяци) и няколко вериги.
но понеже е 35цц загрява доста лесно, особено ако не е наточена веригата както трябва и иска чести почивки.
спомням си като я купувахме с баща ми имаше една щилка профи 75 кубика втора употреба цялата железна, ама баща ми не, ще вземем чисто нова....
от 3 години насам не я ползвам, че ме е страх да не се скапе
та мисълта ми е тези евтини боклуци стават ако имаш нещо дребно за рязане и до там!
използвал съм винаги минерално 2Т масло.
аз имам партнер и за 100 кубика някъде около 10 години служба съм сменил 3 маслени помпи (понеже са с пластмасови червяци) и няколко вериги.
но понеже е 35цц загрява доста лесно, особено ако не е наточена веригата както трябва и иска чести почивки.
спомням си като я купувахме с баща ми имаше една щилка профи 75 кубика втора употреба цялата железна, ама баща ми не, ще вземем чисто нова....
от 3 години насам не я ползвам, че ме е страх да не се скапе

та мисълта ми е тези евтини боклуци стават ако имаш нещо дребно за рязане и до там!

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
alx написа:повтаряй след мене - щил, хъсковарна, щил, хъсковарна... други марки няма.
Бих добавил и Jonsered. Имаме таква от над 10 год. Само режещата верига досега е сменяна, иначе нищо дори свеща. Нарязала е сигурно една гора.
Иначе до колегата с резачката - такъв тип машини не се копуват от практикер, бриколаж и т.н. Другия път инвестирай в нещо качествено, ще ти се избият парите.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- zigo
- младши ентусиаст
-
Stanchev написа:колега разглоби капака, на който е въжето и виж да не се е оплело. при мен се беше случило така и не можех да дръпна въжето....
от 3 години насам не я ползвам, че ме е страх да не се скапе![]()
не е от въжето колега гледал съм го

- e36_Fanatik
- кандидат ентусиаст
-
Колега Щил и Хусгварна всичко друго е компромис, тази твоята я продай в някой сервиз за части. Колегата който се хвали че е нарязал 30 кубика с такава машинка го поздравявам за успеха
- с щил толкова режа на ден
.

- zigo
- младши ентусиаст
-
Колеги моля пишете по въпроса които съм задал. А не ми казваите какво и що за машинката 

26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2