Как ще заспиш ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Re: Как ще заспиш ?

Мнение от А.Марчев » 04 Дек 2010, 3:31

:shock: ужас .... много добре си направил :bowdown: :angel: дано хванат оня ге*зер :bang:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от icak » 04 Дек 2010, 4:11

Браво за човечната постъпка, спасил си живот! :yes: Наистина има много хора, които биха подминали.

И кво го мислите тоя избягалия.. всичко се връща :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 04 Дек 2010, 9:40

Браво, колега!
От чисто любопитство ... къде се случи това на светофар, пешеходна или ... просто детето е пресичало някъде си. Не ме разбирайте погрешно не искам да оправдая по никакъв начин този с С-класата, той трябваше да кара детето към болницата.

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 04 Дек 2010, 11:01

Амо ако недаи боже детето почине в колата на колегата сигурно после с наще закони той ще излезе виновен че е поел отговорноста да го спаси..
И аз съм бил свидетел на катастрофа кола-пешеходец и е много неприятно!
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 316 м43
Мечтае да кара: нещо което се движи на вода,върви като самолет и спира като...........
Детайли за колата: нещо което се движи на вода,върви като самолет и спира, като форума на бмв след поредния събор

Мнение от BYRZIQ69 » 04 Дек 2010, 11:28

трябва да се внимава много в пешеходците, защото понякога и те не гледат а минават като коне.

В случая на тоя бих му блъскал главата в скапаната емблема на колата му докъто не припадне, шутове в главата и ................ тва е.
Иначе браво колега смятам че си реагирал в тази ситуация , като нормален човек, каквито не се намират много . :yes:

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 04 Дек 2010, 13:25

jordanov написа:Браво, колега!
От чисто любопитство ... къде се случи това на светофар, пешеходна или ... просто детето е пресичало някъде си. Не ме разбирайте погрешно не искам да оправдая по никакъв начин този с С-класата, той трябваше да кара детето към болницата.

На светофар , колега. Има 2 ленти в лявата лента е тролей 11 аз съм втора кола в дясната лента зад мерцедеса , който явно си беше решил , че ще мине на червено , а детенцето точно в този момент е било пред тролея и понеже е голяма машина нямало е как да види колите и точно се показа и мерцедеса мина през него :censored:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: кололо !!

Мнение от ludnik » 04 Дек 2010, 13:55

Само да не се окаже, че водача на бенца е някоя сп***гълтачка, която си е платила книжката и да се размине, силно се надявам детето да се ОПРАВИ :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:
По-добре само бит, отколкото бит и ебан !!!

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 04 Дек 2010, 15:20

Кофти работа.Дано детето се оправи и да няма лошо последици за здравето му.А тоя с мерцедеса рано или късно ще си плати.То си е казано,че в природата на всяко действие има противодействие.Иначе е добре да бъде осъден строго за това,че е избягал.На всеки може да се случи да направи ПТП ама бягството вече... :help:

Иначе друг факт е,че пешеходците не спазват никаква култура.Не имам предвид подозрения за конкретния случай-принципно приказвам.Пресичат откъдето си знаят,а иначе с големи претенции към шофьорите(не че не са прави),но пък въобще не се съобразяват къде ходят.Който е от Бургас знае в отсечката м/у БСУ и Механотехникума какъв панаир е през седмицата... няма и 500м.,в двата края на тая отсечка има светофари,в средата пешеходна пътека.И въпреки това се пресича в района между пешеходната пътека и светофарите...за какво говорим :dunno: :dummy:
Изображение
8.32

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 04 Дек 2010, 19:13

Колега, евала за адекватната постъпка,а тоя гей със С класата,ако го фанат,най-много да получи няква условна присъда.Не веднъж сме виждали хора да си минават с условни за убийство :evil:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 04 Дек 2010, 19:16

:clap:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 04 Дек 2010, 19:28

Поздравления за постъпката... Мисля всичко знаем, как ще се развият нещата за човека с еС-класата... Те са имунизирани...
Това е може би едно от най-страшните неща - тролей,автобус и всякакви такива големи превозни средства... Никога незнаеш, кога някое дете, ще си помисли, че кара бавно (както е на практика с тролеите по принцип) и ще хукне да пресича пред него, но за съжаление, нито то (детето) те вижда в другата лента, нито ти го виждаш, заради голямото ППС... И точно тогава става най-страшното :| Случвало ми се е няколко пъти, за щастие без инциденти и от тогава, винаги си имам едно на ум... Първо леко се изравнявам с тролея, карам с неговата скорост, поглеждам, колкото мога да погледна пред него и чак тогава минавам...
Нека случката е поучителна за всички нас, тъй като друго в този форум, по тази тема, нищо не можем да направим... :yes:
И отново поздравления, за постъпката, не са много хората, които биха го направили и дано детенцето се оправи, да бъде живо и здраво и дано забрави случката (което няма почти никакъв шанс да стане, но все пак му го пожелавам :confused: ), защото това остава като травма за почти, да не кажа цял живот :|

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 04 Дек 2010, 19:31

браво бивол.на 18 си направил нещо велико.родителите ти ще са горди с тебе,както и тези на детето.пример си за наборите си, показваш бмв-тистите в друга светлина :clap:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ентусиаст
Аватар
Кара: на 15''ки
Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L

Мнение от biem_w » 05 Дек 2010, 11:48

Кофти случка.. Браво,че си реагирал моментално колега... :yes: А за S-катааа .. едва ли ще я намерат :paranoid: за съжаления така си живеем в БГ . Крадем,Блъскаме и си трагваме безНаказани!
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 05 Дек 2010, 13:29

alx написа:
Kroki написа:Браво! :clap: Хубава постъпка!

защо- човек като е свидетел на такова нещо- може ли да постъпи по друг начин?

а този със с-класата - ще го намерят защото си запомнил достатъчно от номера му... и като му видят охлузената предница на колата и... жална му майка.

Може ,даже и по-лошо може да постъпи ...като жената през която минали 3-4 коли и тира без никой да спре .
Както и да е ...

Браво, Бивол !
Поздравления за бързите и адекватни решения .
Това не на всеки се отдава дори и да иска да помогне .
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 06 Дек 2010, 13:57

Явно наистина има Господ на такива големи празници си проличава. От днес сутринта детенцето вече е контактно разговаря с майка си и с докторите. Най - общо казано е вън от опасност , за което се радвам изключително много. А относно С-класата , господата полицаи споделиха ,че колата е регистрирана на някаква фирма и не можело реално да се докаже кой я е карал. Сами се сещата , че нещата вече са в архивите с печат ПРИКЛЮЧЕНО !!! Но , аз няма да се откажа така лесно :yes:

Весел празник на всички. :bchug:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата