ТРАНЗИТНИ НОМЕРА( INFO )?
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- maglata2002
- Потребител
-
- Кара: E36 sedan
- Мечтае да кара: MAYBAH
- Детайли за колата: http://www.album.bg/maglata2002/albums/170883
ТРАНЗИТНИ НОМЕРА( INFO )?
Здравейте колеги,на скоро ми докара едно бмв от Германия и още не сам го регистрирал.И сега ми се налага да отида в Гърция,но ще ми трябват транзитни табели.Въпроса ми е дали мога да отида в Гърция с транзитни табели,и цената за тях(табелите).
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
- Nitrowalk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 M5
Re: ТРАНЗИТНИ НОМЕРА( INFO )?
Мисля че бяха около 40-50 лв номерата, но ти казвам само ориентировъчно .... беше преди известно време , може и да е друга цената вече 

- torre
- Потребител
-
- Кара: М550Д
транзитните табели струват 50лв. и ти ги дават със срок максимум 15дни,но обикновено трябва да кажеш защо ги искаш...разпитват те.Издават ти временен талон с тия номера,по принцип можеш да идеш в Гърция,но не е 100% законно и можеш да береш ядове там
Транзитните номера са само за придвижване до сервиз или нещо такова по принцип не можеш да се разкарваш свободно...малко е шибана работата с тия номера,така че щом ще ходиш в Гърция , най-добре си регистрирай колата с нормалните номера 

- maglata2002
- Потребител
-
- Кара: E36 sedan
- Мечтае да кара: MAYBAH
- Детайли за колата: http://www.album.bg/maglata2002/albums/170883
torre написа:транзитните табели струват 50лв. и ти ги дават със срок максимум 15дни,но обикновено трябва да кажеш защо ги искаш...разпитват те.Издават ти временен талон с тия номера,по принцип можеш да идеш в Гърция,но не е 100% законно и можеш да береш ядове тамТранзитните номера са само за придвижване до сервиз или нещо такова по принцип не можеш да се разкарваш свободно...малко е шибана работата с тия номера,така че щом ще ходиш в Гърция , най-добре си регистрирай колата с нормалните номера
Благодаря ви за информацията колеги,най-добре ще регистрирам колата за да ми е мирна главата

- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
На моя временен талон пишеше за придвижване в региона.
5 мнения
• Страница 1 от 1