ОТКРАДНАТ М Пакет на Е36!!!
Модератор: Общи модератори
- Koksan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: Совалка
Re: ОТКРАДНАТ М Пакет на Е36!!!
alx написа:
не се сърди, но новината за кражбата има и положителни моменти...
За това съм я пуснал!Иначе щях да пусна че търся само! Взимайте мерки,чудете се как да ги осигурявате!Аз тъкмо щях да го правя и то ...
Иначе след огледа - праговете са ги счупили, а лаисните ... и аз все още се чудя как са оцелели!Всички кабели са срязани със секачки!
Дано да не е някой от форума,че ... срамота!!!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough" -Mario Andretti
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Koksan написа:Дано да не е някой от форума,че ... срамота!!!
Аз съм почти сигурен, че е някой, дето чете тука. Миналата зима изгорях по тоя начин... с разни М-елементи, както и съседи от блока.
И сега специално за господата, дето си гепят. Предната ми броня не е оригинална. Ако случайно се огледате в нея, поне ми оставете номера някъде наоколо, да не ми правите допълнителни мизерии. Десният праг е надран и е леко пукнат, няма да ви хареса. Задната броня е с фалшива добавка за двете цеви, а на огледалата нещо им се прецака подгрева.

А ако все пак ви трябват бързи 200 лв (не знам за каква сума биха се продали за 1 час такива крадени части), пишете тука, все ще измислим нещо.

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Един да се хване и да стане емблема за краденето със рязани пръсти или счупени крайници, или да се зайграе някой, да направи едно механизамче като дръпне бронята да пърсне от някоя скрита пръскалка киселина по личицето му..
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
мноу филми си гледал
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
georgymk написа:мноу филми си гледал
извинявай боже

Ако искаш след една седмица мога да го направя, ти ще го дръпнеш.

- zxsport
-
ditko1 написа:georgymk написа:мноу филми си гледал
извинявай божеще се допитвам вече до теб на ЛС преди да пиша нещо.
Ако искаш след една седмица мога да го направя, ти ще го дръпнеш.
Евала!

Теб ще те препоръчам за сценарист на SAW 8 (Смъртоносен пъзел)

- ditko1
- старши ентусиаст
-
Така трябва, не може да отделяме пари и да работим за нещо и някой да реши че му трябват. 

ditko1 написа:Един да се хване и да стане емблема за краденето със рязани пръсти или счупени крайници, или да се зайграе някой, да направи едно механизамче като дръпне бронята да пърсне от някоя скрита пръскалка киселина по личицето му..
Абе колега,давай го по-лека,говорим за някви дребни кражби.Мисли малко преди да даваш някакви крайни мнения...
- ditko1
- старши ентусиаст
-
Абе колега сега ударих колата, не бях направил каско и съм вкарал почти 1700лв. и сега ако някой ми открадне нещо няма да бачам пак няколко месеца, така че аз си мисля. Ако ти си баровец и си позволяваш да си купуваш м Пакети, аз не съм и не искам да го правя... Всеки крадец си знае че може да му е за последно..
- ditko1
- старши ентусиаст
-
викаш по добре е да си гепя и аз а.. ако си мислиш, че ще бачкам заради някой, на който не му се бачка няма да стане.
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Преди 2 седмици се опитаха да ми избягат джантите.Беше една неделя в около 7:30 сутринта излизам на балкона да изпуша една цигара и гледам долу двама закачулени с една кръстачка тръгнаха да ми свалят !!!БИРЕНИТЕ КАПАЧКИ!!! дето никой не ги гледа.Яд ме е че не успях да ги видя, щото като се извиках си зарязаха инструмента и побягнаха.Поне са с една кръстачка вътре 

- Koksan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: Совалка
Бах тия "дребни" кражби за 1000лв!!!?!?!?
Какво ви става бе хора?!?!
От кога нямаш право да имаш хубава кола?
От кога нямаш право да харесваш това, което имаш?
От кога някакви мизерни малки нещастничета имат право да ми дават наклон на ..... ?
От кога някой, който е спал на криво ще има право да разваля живота на хората?
От кога ....... вече наистина ... няма значение!
явно се връщаме в средновековието! Щом е така .. един от тия да ми попадне! Само един ми трябва! Ще ги изкара тия 1000лв на Лъвов мост ... на 10тата плочка!!!

Какво ви става бе хора?!?!

От кога нямаш право да имаш хубава кола?
От кога нямаш право да харесваш това, което имаш?
От кога някакви мизерни малки нещастничета имат право да ми дават наклон на ..... ?
От кога някой, който е спал на криво ще има право да разваля живота на хората?
От кога ....... вече наистина ... няма значение!
явно се връщаме в средновековието! Щом е така .. един от тия да ми попадне! Само един ми трябва! Ще ги изкара тия 1000лв на Лъвов мост ... на 10тата плочка!!!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough" -Mario Andretti
- iamatuning
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 525
kemakozeE36 написа:Преди 2 седмици се опитаха да ми избягат джантите.Беше една неделя в около 7:30 сутринта излизам на балкона да изпуша една цигара и гледам долу двама закачулени с една кръстачка тръгнаха да ми свалят !!!БИРЕНИТЕ КАПАЧКИ!!! дето никой не ги гледа.Яд ме е че не успях да ги видя, щото като се извиках си зарязаха инструмента и побягнаха.Поне са с една кръстачка вътре
Трябваше да слезеш без да викаш и с едно дърво ооооооооооооооооооооооооооооооооооххх МАЙКО.........и кръстачката у г*за на единия 17 и на другия 19.
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
iamatuning написа:kemakozeE36 написа:Преди 2 седмици се опитаха да ми избягат джантите.Беше една неделя в около 7:30 сутринта излизам на балкона да изпуша една цигара и гледам долу двама закачулени с една кръстачка тръгнаха да ми свалят !!!БИРЕНИТЕ КАПАЧКИ!!! дето никой не ги гледа.Яд ме е че не успях да ги видя, щото като се извиках си зарязаха инструмента и побягнаха.Поне са с една кръстачка вътре
Трябваше да слезеш без да викаш и с едно дърво ооооооооооооооооооооооооооооооооооххх МАЙКО.........и кръстачката у г*за на единия 17 и на другия 19.
Трябваше само дето съм на последен етаж и нямам заден вход и трябва половината блок да обиколя и докато стигна до колата можеше да е късно иначе какво им мислех просто бедна им е фантазията

Просто в тази държава колата ти или трябва да е супер скъпа и никой да не смее да я пипне защото не знае на какъв психар е или трябва да е някоя очукана лада или москвич дето не хваща окото и на никой не му пука за тях