Какво предпочита бг-политикът - да кове закони или подаръци
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Какво предпочита бг-политикът - да кове закони или подаръци
"
Депутат от японския парламент подаде оставка, след като беше уличен, че е гласувал вместо свой отсъстващ колега, предаде ИТАР-ТАСС.
Депутатът от опозиционната Либерално-демократическа партия (ЛДП) Масатоси Вакабаяси беше принуден да се оттегли от поста си, след като в дисциплинарната комисия на парламента беше представена снимка, на която ясно се вижда как той натиска чужд бутон за гласуване.
Макабаяси гласувал вместо свой колега от ЛДП при общо десет гласувания, които се провели в пленарна зала в сряда. Колегата му отсъствал през целия ден, докато в протоколите било регистрирано, че е дал вота си при всички гласувания.
"Дяволът ме накара" - с тези думи обясни постъпката си Вакабаяси, който е бивш министър на земеделието, горите и риболова, допълва БТА.
Системата за електронно гласуване беше въведена в японския парламент през 1998 г. Оттогава това е първият регистриран случай на депутат, нарушил правилата за гласуването, посочва агенцията."
Тука без депутати ше останем
Депутат от японския парламент подаде оставка, след като беше уличен, че е гласувал вместо свой отсъстващ колега, предаде ИТАР-ТАСС.
Депутатът от опозиционната Либерално-демократическа партия (ЛДП) Масатоси Вакабаяси беше принуден да се оттегли от поста си, след като в дисциплинарната комисия на парламента беше представена снимка, на която ясно се вижда как той натиска чужд бутон за гласуване.
Макабаяси гласувал вместо свой колега от ЛДП при общо десет гласувания, които се провели в пленарна зала в сряда. Колегата му отсъствал през целия ден, докато в протоколите било регистрирано, че е дал вота си при всички гласувания.
"Дяволът ме накара" - с тези думи обясни постъпката си Вакабаяси, който е бивш министър на земеделието, горите и риболова, допълва БТА.
Системата за електронно гласуване беше въведена в японския парламент през 1998 г. Оттогава това е първият регистриран случай на депутат, нарушил правилата за гласуването, посочва агенцията."
Тука без депутати ше останем

на такива хора требва да им се бие черен печат от бг
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Ъъъ верту, юруууууууш. Те другите не са разбрали, иначе щеше да опустее залата. Като мангалите по изборите с безплатните кебапчета.
Ставаме за резил пред цяла Европа
Ставаме за резил пред цяла Европа

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
kronos написа:...Ставаме за резил пред цяла Европа
Сефте

georgymk написа:Mollov написа:Ако се прави по-честичко... ще има смисъл... ама след тоя случай поне 2-3 месеца напред тия "готованковци мизерни" ще имат едно на ум....
и ко ? и ко ? след туй пак....дядо ми се познава със мин. на образованието....такива работи ми е разказвал за него,че..
Как и ко? Ми нали все някак трябва да се започне. Днес това, утре друго. След некоя и друга година (или десетилетие) може нещата да са се пооправили. Винаги има първи път, а и надеждата умира последна

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
В случай, че сте гледали сутрешното предаване нa BTV, не ви ли направи впечатление как г-н Лъчезар Иванов повтаряше като като (да не използвам медицински термини), изречението: Виновен за кое? http://www.vbox7.com/play:71df02aa . Едва ли не се караше на журналиста. Ето, това е представителната извадка, г-жо Цачева. Вашите подоопечни, дори и в момент на убийство да ги хванат, те не са виновни. И как може да е иначе. Нима те не знаят, че няма да им се случи нищо, етична комисия, бла бла. Какво са думи като морал, честност, етика в България? Това са мръсни думи в обществото, камо ли по върховете на държавата. Момент, момент, общество ли казах? Ако на тази територия имаше някакво общество, да речем гражданско, то не би търпяло подобни хора, подобни случки и поведение.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
Fixxxer написа:След некоя и друга година (или десетилетие) може нещата да са се пооправили. Винаги има първи път, а и надеждата умира последна

flame написа:А дотогава нека някой от коментиращите да си сложи ръка на сърцето и да каже, че нямаше да постъпи така ако беше на тяхно място

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
flame написа:flame написа:А дотогава нека някой от коментиращите да си сложи ръка на сърцето и да каже, че нямаше да постъпи така ако беше на тяхно място
![]()
Аз като знам че не мога да се въздържам от неморални и не етични действия-няма да ходя у парламента бре...
И да,има такива хора които са честни и които имат съвсем други преоритети когато са на подобни постове,не всички са като горепосочените и особенно партията с нов морал,на която толкова много симпатизираш...чак агресивно...
Какво предпочита бг-политикът - да кове закони или подаръци
Нито едно от 2те - предпочита да краде и да лъже
Е.Димитров написа:flame написа:flame написа:А дотогава нека някой от коментиращите да си сложи ръка на сърцето и да каже, че нямаше да постъпи така ако беше на тяхно място
![]()
Аз като знам че не мога да се въздържам от неморални и не етични действия-няма да ходя у парламента бре...
Начи викаш хем би го направил, хем те е яд, че не си у парламента да лапаш и ти

ПС Нали знаеш какво е корупция - мероприятие, на което не си поканен

По мои лични впечатления породата български селски тарикат се оплаква от корупцията... докато не се облажи от нея

- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
Fixxxer написа:georgymk написа:Mollov написа:Ако се прави по-честичко... ще има смисъл... ама след тоя случай поне 2-3 месеца напред тия "готованковци мизерни" ще имат едно на ум....
и ко ? и ко ? след туй пак....дядо ми се познава със мин. на образованието....такива работи ми е разказвал за него,че..
Как и ко? Ми нали все някак трябва да се започне. Днес това, утре друго. След некоя и друга година (или десетилетие) може нещата да са се пооправили. Винаги има първи път, а и надеждата умира последна
аве надежда....тука кучетата по улиците знаят вече,че управия няма
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
flame написа:Е.Димитров написа:flame написа:flame написа:А дотогава нека някой от коментиращите да си сложи ръка на сърцето и да каже, че нямаше да постъпи така ако беше на тяхно място
![]()
Начи викаш хем би го направил, хем те е яд, че не си у парламента да лапаш и ти![]()
ПС Нали знаеш какво е корупция - мероприятие, на което не си поканен![]()
По мои лични впечатления породата български селски тарикат се оплаква от корупцията... докато не се облажи от нея
Не ме е яд,само леекинко се изнервям на глави дето дрънчат на кухо и единственото което могат да развеят е кухият отдавна умрял и криво разбран национализъм,като последният останал да спасява старо ръждиво корите дето е потънало ,само мачтата със знамето стои и всеки момент ще го залее вълната...
Почти вече не останаха хора които да са заблудени от мястото на държавицата ни на сцената на европа и глобализацията...ние колега,колкото и да не ти се иска ,сме консуматори и от нас се иска да консумираме,не да произвеждаме,а ти,който толко пламенно защитаваш инициативността и други подобни качества...нали си умен,що не си богат и успял,мини да те почерпя на ъгала на ...абе един клуб нов в пловдив,да те запозная с успял човек,който странно,но мисля че не е вишист...
Всъщност ти си най-голямото мрънкало и със селски манталитет,защото успяваш по някакъв страненн начин да обиждаш колегите от форума на "мрънкала" и "неуспели"...а всъщност ти само мрънкаш и проповядваш някакви свой си истини...
И да,подкрепям до някъде корупцията,защото с гадните закони дето ги имаме,нито на времето можех да отворя едно заведение,тоест можех,но щях да чакам поне 3 месеца,защото често корупцията,колкото и да ти е тъжно,е двигателя на успеха,то е една бариера пред нерешителният и инициативният...Я попитай майка ти и баща ти как на времето са си купили апартамента...дали не е било с "връзки" което е друг вид корупция...
Е.Димитров написа:Не ме е яд,само леекинко се изнервям на глави дето дрънчат на кухо и единственото което могат да развеят е кухият отдавна умрял и криво разбран национализъм,като последният останал да спасява старо ръждиво корите дето е потънало ,само мачтата със знамето стои и всеки момент ще го залее вълната...
Прави ми впечатление, че като цяло мноо неща те изнервят

Е.Димитров написа:Почти вече не останаха хора които да са заблудени от мястото на държавицата ни на сцената на европа и глобализацията...ние колега,колкото и да не ти се иска ,сме консуматори и от нас се иска да консумираме,не да произвеждаме,а ти,който толко пламенно защитаваш инициативността и други подобни качества...нали си умен,що не си богат и успял,мини да те почерпя на ъгала на ...абе един клуб нов в пловдив,да те запозная с успял човек,който странно,но мисля че не е вишист...
Абе заблудени хора винаги ще има - въпросът е да са възможно най-малко

А па таа консумация се ти е в устата - а аз си мисля, че най-големия кеф е именно в консумацията (в най-рзаличните й разновидности

И ако човек е достатъчно инициативен и му сече пипето - определено не му трябва висше, за да се намести в нишата, където има най-голямо търсене

Е.Димитров написа:Всъщност ти си най-голямото мрънкало и със селски манталитет,защото успяваш по някакъв страненн начин да обиждаш колегите от форума на "мрънкала" и "неуспели"...а всъщност ти само мрънкаш и проповядваш някакви свой си истини...
Пффффффффф

Бе да ти кажа немам навика да обиждам и да мрънкам и от селсикте неща харесвам туризма и кухнята - ама щом казваш

А относно истините - всеки има собствено мнение и за него това е истината - разни хора, разни идеали както е казал един човек

И докато част от хората обосновават защо вярват в нещо, други използват квалификации за мнението на другите - щото не им харесва, ама немат и разумни аргументи

Е.Димитров написа:И да,подкрепям до някъде корупцията,защото с гадните закони дето ги имаме,нито на времето можех да отворя едно заведение,тоест можех,но щях да чакам поне 3 месеца,защото често корупцията,колкото и да ти е тъжно,е двигателя на успеха,то е една бариера пред нерешителният и инициативният...Я попитай майка ти и баща ти как на времето са си купили апартамента...дали не е било с "връзки" което е друг вид корупция...
Аз лично напълно разбрах отношението ти към корупцията, но ако искаш продължавай да обясняваш, продължавай

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Каквото и да ти обяснява човек,се едно да наливам вода в продупчена кофа,то поне да беше некакъв успял и богат човек,че да има смисъл в думите дето лееш,един вид като "опит",или пък да си ...бе незнам,някакъв производител,некакъв професор-теоритик,то ти си най-обикновен наблюдател и то вадещ грешни изводи...
Сещам се за едно сравнение,между хипопотам и ...да кажем националист...
"До шия в лайна,ама ей такава уста отворил да се радва..."
Иначе не позна,не се изнервям,боли ме фара за хората като обща маса,само се затвърждава мнението ми че все повече хора спират да мислят с горните си глави и стават "тълпа"...
п/п
По новините казаха че опашките в лидъл са намалели,ходи да стиснеш ръцете на героите издържали опашките и поощрили икономиката ни...
Сещам се за едно сравнение,между хипопотам и ...да кажем националист...
"До шия в лайна,ама ей такава уста отворил да се радва..."
Иначе не позна,не се изнервям,боли ме фара за хората като обща маса,само се затвърждава мнението ми че все повече хора спират да мислят с горните си глави и стават "тълпа"...
п/п
По новините казаха че опашките в лидъл са намалели,ходи да стиснеш ръцете на героите издържали опашките и поощрили икономиката ни...
Е.Димитров написа:Каквото и да ти обяснява човек,се едно да наливам вода в продупчена кофа,то поне да беше некакъв успял и богат човек,че да има смисъл в думите дето лееш,един вид като "опит",или пък да си ...бе незнам,някакъв производител,некакъв професор-теоритик,то ти си най-обикновен наблюдател и то вадещ грешни изводи...
Зе ми го от устата

Добре, че са хора като теб да ни отврорят очите!

Е.Димитров написа:По новините казаха че опашките в лидъл са намалели,ходи да стиснеш ръцете на героите издържали опашките и поощрили икономиката ни...
Ти не само си прав по всички икономически, политически и социални въпроси, ми май и с психологията си на ти

Бидейки най-обикновен прошляк, наблюдател, който си вади грешни изводи и немащ си друга работа - ей ся точно си мислех да хващам Лидъло да си похортувам с пенционерите

37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3