Крадат се БМВ и АУДИ!!!! Важно!
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Re: Крадат се БМВ и АУДИ!!!! Важно!
На последък наистина са зачестили кражбите! А по темата- ауди и бмв винаги са се пипали най- много. В момента в т. нар ,,подземен свят,, цари пълен хаос, малките крадци и дилърчета са се раздвижили яко, няма ясни граници и територий и всеки тараши, продава и прави каквото си иска..... Поне от всичките тези акций през последната година да имаше някой на топло, а то какво става- постоянно се мътят водите и мазалото става пълно...........
radio_manbg написа:И по коледните празници раздел продава части и аксесоари ще се напълни с промоционални оферти......
за съжаление

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
БМВ и Ауди са се крадяли винаги и ще продължат да се крадат. Нищо ново под слънцето.
Ако говорим за застраховани в някоя от трите "силови" застрахователни компании коли - да, наистина е така. В момента се крадат най-много БМВ Х5 / Х6, Ауди А4 /2000-2005 г./ и Пасат /2000-2005 г./ застраховани в БулИнс, Армеец и ЛевИнс. /Булстрад например отдавна отказват да застраховат БМВ Х5/
Кризата е навсякъде...
Ако говорим за застраховани в някоя от трите "силови" застрахователни компании коли - да, наистина е така. В момента се крадат най-много БМВ Х5 / Х6, Ауди А4 /2000-2005 г./ и Пасат /2000-2005 г./ застраховани в БулИнс, Армеец и ЛевИнс. /Булстрад например отдавна отказват да застраховат БМВ Х5/
Кризата е навсякъде...
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Вярно е, че в ЛевИнс след като си направих застраховките и платих, ми казаха да отида на едно място и да ми сложат безплатно чипове. Стана ми много неприятно, че ще загубя много време (оказа се по около час и нещо на автомобил, ако няма други преди това) и другото е, че много, ама адски много мразя някой да ми човърка по колите нещо и през цялото време се притеснявах да не ми направят някоя беля. Момчетата обаче бяха много внимателни и засега не съм видял драскотинка или нишан някъде.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
ми така е, а виж МБ не се краде- не го харесват ли, що ли?
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
- Vlados
- с две лица
-
akula написа:ми така е, а виж МБ не се краде- не го харесват ли, що ли?
По-новите не могат да се вземат.
- akula
- младши ентусиаст
-
Vlados написа:akula написа:ми така е, а виж МБ не се краде- не го харесват ли, що ли?

-БМВ е34
-БМВ е34
- Vlados
- с две лица
-
akula написа:Vlados написа:akula написа:ми така е, а виж МБ не се краде- не го харесват ли, що ли?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
как тк не могат бре, има ли такова нещо: кола дет не мое да се откраде
С паяк, резервен ключ, работещ двигател, теглене с въже, бутане и други подобни всичко може да се открадне... Става въпрос за "стандартна" кражба - отворена врата, "лапа" в стартера, "машинка", палене и т.н., т.е. нещо, което се прави на улицата за кратко време...
- akula
- младши ентусиаст
-
амчи тъй де, за отваряне говорим, не да я гепиш запалена, докат шофера си купува кафе. как бмв и ауди им отварят вратите, а на мб не могат? и що не могат да го палнат , щот е с чип ли? е хубуу и така да е, щом едните могаът да се направят неоткрадваеми, що не могат другите? не вярвам да е чак некаква извъънземна технология, дет риииш ли само МБ я имат. 

-БМВ е34
-БМВ е34
- ves_v8
- Потребител
-
- Кара: Виенското метро
- Мечтае да кара: BMW E46 coupe
akula написа: и що не могат да го палнат , щот е с чип ли? е хубуу и така да е, щом едните могаът да се направят неоткрадваеми, що не могат другите? не вярвам да е чак некаква извъънземна технология, дет риииш ли само МБ я имат.
има чипове и доста защити, но аз лично съм далече от мисълта че луксозният клас на БМВ, Ауди е с по-слаби защити от Мерца.
BMW E39 530D... ein Flugzeug
айде стига чесахте езиците,искат ли
ще я вземат,без значение каква е колата 

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2