Канализацията на София, пътищата ни и строителството йм...
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Канализацията на София, пътищата ни и строителството йм...
Valentin_Peev написа:Как да има канализация, като кметовете на община Витоша, освен да крадат общински и частни имоти, друга работа не са свършили
тъжната истина ........ реките са целогодишно по пътищата

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
e добре е ... задръстването по бул.България започва от пресечката в Бояна за киноцентъра 

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Таз седмица рафтинг на Околовръстното, другата - ски бягане на Цариградско

F**k them all!
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Sharo написа:e добре е ... задръстването по бул.България започва от пресечката в Бояна за киноцентъра
Ееее, стига бе, в 7:20 беше само малко мъка да слезеш от Околовръстното на България посока центъра, и от там нали да повисиш n-часа

Няма такъв цирк ей...
ITK написа:Таз седмица рафтинг на Околовръстното, другата - ски бягане на Цариградско![]()

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
И все пак евала на форума
.
Точно се чудих дали да не мина през околомръстното докато видях темата

Точно се чудих дали да не мина през околомръстното докато видях темата

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
ако вали 1 седмица ще ни прекръстят на Венеция 

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
MatriX_Fucked написа:Отговора на КАТ - трябва да се движите според пътните условия!![]()
![]()
Отговора на общината - обърнете се към пътно строителство.
Отговора на пътно строителство - обърнете се към фирмата - предприемач.
Отговора на фирмата предприемач - всичко е изготвено според европейските изисквания, виновна е липсата на канализация в горните квартали, обърнете се към общината.
Отговора на общината - виновна е предишната управа.

С образователна цел

Рафтинг
http://www.xfellow.com/wp-content/uploa ... afting.jpg
white water kayak
http://www.spirit-of-adventure.com/imag ... -Kayak.jpg
- plamenppppp
- кандидат ентусиаст
-
Пичове чета и се чудя колко му е лесно на Българина да назове виновния. Чета и се чудя ако изригне вулкан - пак ли Бат Бойко ще е виновен ? или общината , че го е допуснала ? Или Кат ,че не го е сигнализирал ? Или пък фирмата която е изградила южната прословута дъга на околовръстното, за това че не го е направила устойчиво на лавата...,??? Не ме разочаровайте мислете малко . За струма пак ли ще намерим виновен . Добре ,че цунами не ни е застигнало още - аз се досещам кой ще е виновен.....!

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
plamenppppp написа:Пичове чета и се чудя колко му е лесно на Българина да назове виновния. Чета и се чудя ако изригне вулкан - пак ли Бат Бойко ще е виновен ? или общината , че го е допуснала ? Или Кат ,че не го е сигнализирал ? Или пък фирмата която е изградила южната прословута дъга на околовръстното, за това че не го е направила устойчиво на лавата...,??? Не ме разочаровайте мислете малко . За струма пак ли ще намерим виновен . Добре ,че цунами не ни е застигнало още - аз се досещам кой ще е виновен.....!![]()
То ясно, че много хора са виновни до няква степен ... То тия дето са строили околовръсното и да са го направили как трябва отгоре като няма ни един канал изграден как траа, а са едни затрупани дерета ефект никъв. Ефекта на доминото дето викат и като се съберат интересните наклони + липсата на отводнителни канали ста наводнение ...
А каналите от кой и защо са затрупани съми се сешате сигурно
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
plamenppppp написа:Пичове чета и се чудя колко му е лесно на Българина да назове виновния. Чета и се чудя ако изригне вулкан - пак ли Бат Бойко ще е виновен ? или общината , че го е допуснала ? Или Кат ,че не го е сигнализирал ? Или пък фирмата която е изградила южната прословута дъга на околовръстното, за това че не го е направила устойчиво на лавата...,??? Не ме разочаровайте мислете малко . За струма пак ли ще намерим виновен . Добре ,че цунами не ни е застигнало още - аз се досещам кой ще е виновен.....!![]()
Не бе,аз резах лентичките на околовръстното и се тупах по гърдите как съм изградил ултра модерно съоражение

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Едно смислено мнение в темата

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
(bubsa) написа:plamenppppp написа:Пичове чета и се чудя колко му е лесно на Българина да назове виновния. Чета и се чудя ако изригне вулкан - пак ли Бат Бойко ще е виновен ? или общината , че го е допуснала ? Или Кат ,че не го е сигнализирал ? Или пък фирмата която е изградила южната прословута дъга на околовръстното, за това че не го е направила устойчиво на лавата...,??? Не ме разочаровайте мислете малко . За струма пак ли ще намерим виновен . Добре ,че цунами не ни е застигнало още - аз се досещам кой ще е виновен.....!![]()
Евала момчета, природата е виновна, че няма канализация в южните квартали, никой за нищо не е виновен

Valentin_Peev написа:(bubsa) написа:plamenppppp написа:Пичове чета и се чудя колко му е лесно на Българина да назове виновния. Чета и се чудя ако изригне вулкан - пак ли Бат Бойко ще е виновен ? или общината , че го е допуснала ? Или Кат ,че не го е сигнализирал ? Или пък фирмата която е изградила южната прословута дъга на околовръстното, за това че не го е направила устойчиво на лавата...,??? Не ме разочаровайте мислете малко . За струма пак ли ще намерим виновен . Добре ,че цунами не ни е застигнало още - аз се досещам кой ще е виновен.....!![]()
Евала момчета, природата е виновна, че няма канализация в южните квартали, никой за нищо не е виновен![]()
и ерозията е за дупките как е виновна тая пуста ерозия за 1 сезон така да изрине пътищата

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Valentin_Peev написа:(bubsa) написа:plamenppppp написа:Пичове чета и се чудя колко му е лесно на Българина да назове виновния. Чета и се чудя ако изригне вулкан - пак ли Бат Бойко ще е виновен ? или общината , че го е допуснала ? Или Кат ,че не го е сигнализирал ? Или пък фирмата която е изградила южната прословута дъга на околовръстното, за това че не го е направила устойчиво на лавата...,??? Не ме разочаровайте мислете малко . За струма пак ли ще намерим виновен . Добре ,че цунами не ни е застигнало още - аз се досещам кой ще е виновен.....!![]()
Евала момчета, природата е виновна, че няма канализация в южните квартали, никой за нищо не е виновен![]()
Има 10000000 виновни преди сегашната управа

Вие новини не гледате ли?В цяла европа загинаха толкова много хора заради природните бедствия а вие за няколко локви ревете.
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4