Полицаи масово не си купуват винетки!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Полицаи масово не си купуват винетки!

Мнение от flame » 08 Дек 2010, 19:07

saleen написа:Не всеки има пари да си купи годишна винетка и да му хваща тен цяла година на джама.Ако имаха винетки, темата щеше да е в тая насока: "Абе тия полюцаи откъде имат пари да ги карат тия коли, че и винетки да си купуат, смятай колко рушвети са взели, за да прежалят 68 лева за винетка, че и се оплакват, че заплатите им малки...тц тц тц! Народа гладен, няма пари за хляб а тия дерибеи пръскат народни пари за винетки, срамота!"

Пари има - друг е въпросът дали на некой му се дават :winky:
И вервай ми, никой нямаше да порицае полицаите, че спазват закона като си купуват винетки за колосалната сума от 68 кинта, дори напротив ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 08 Дек 2010, 19:35

Ми да даваме пари, ама нека пък всеки който си счупи колата в поредния трап на пътя държавата изцяло да му поеме разходите по ремонта на колата, коректният шофьор какво е виновен, че държавата не може да си събере вересиите от тоя и оня и да оправи пътищата?!
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 08 Дек 2010, 19:54

Не стаа щото за разлика от в Германия тука като треснеш в дупка то ти не си се движил със съобразена скорост с пътните условия ...
там дупките се разглеждат като опасни ... а тука ти си шофирал ти си опасния с твойта невъобразена скорост за дупките
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 08 Дек 2010, 19:58

saleen написа:Ми да даваме пари, ама нека пък всеки който си счупи колата в поредния трап на пътя държавата изцяло да му поеме разходите по ремонта на колата, коректният шофьор какво е виновен, че държавата не може да си събере вересиите от тоя и оня и да оправи пътищата?!

Който си счупи колата има правото да съди държавата - и май който не е опитал, той не го е направил. Така правят и в цяла цивилизована Европа. :yes:
Докато талибаните и селските тарикати вече споменах кво правят. И държавата не може да си събере "вересиите" да направи пътищата по-добри имено от такива тарикати. :no:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 08 Дек 2010, 20:02

flame написа:
saleen написа:Ми да даваме пари, ама нека пък всеки който си счупи колата в поредния трап на пътя държавата изцяло да му поеме разходите по ремонта на колата, коректният шофьор какво е виновен, че държавата не може да си събере вересиите от тоя и оня и да оправи пътищата?!

Който си счупи колата има правото да съди държавата - и май който не е опитал, той не го е направил. Така правят и в цяла цивилизована Европа. :yes:
Докато талибаните и селските тарикати вече споменах кво правят. И държавата не може да си събере "вересиите" да направи пътищата по-добри имено от такива тарикати. :no:

Дам ама що траа ги съдя .. що траа ходя подавам възражения в кат и да си губя времето вместо в закона да е записано, че дупките са опасни и като дойде кат да ми напише протокол и да си ходя при застрахователя па той да си се оправя с общината...
все пак нали това му е работата
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 08 Дек 2010, 20:16

Sharo написа:
flame написа:

Дам ама що траа ги съдя .. що траа ходя подавам възражения в кат и да си губя времето вместо в закона да е записано, че дупките са опасни и като дойде кат да ми напише протокол и да си ходя при застрахователя па той да си се оправя с общината...

Някои хора се застраховат (дали колата, дали земеделската реколта) и постъпват точно както казваш ;)
А други като паднат в дупка или ги удари градушка чакат помощ от държавата :kuku:

ПС Дори едно време по комунизма, когато я имаше държавата-майка, имаше ДЗИ и хората трябваше да се застраховат :idea:
Ама както обичам да казвам некои искат да живеят/работят както по комунизма, а да получават заплати като в Германия :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ///M Sport Edition

Мнение от deemov » 08 Дек 2010, 20:39

Не купуват масово да, аз лично се сещам за няколко който не знаят какво е това винетка и технически преглед и карат с изтекла от години гражданска... ама те не са винивни такава ни е държавата...

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 08 Дек 2010, 20:39

saleen написа:
flame написа:
saleen написа:Сори за :OT: Това не е ли снимано до хотелчето "Елеганс" между Равда и Несебър, дето настаняват командированите полицаи? :paranoid:
То верно там са уж две различни населени места, ама чак пък човек да си купува винетка за да пърка в тоя участък :dunno:

То верно, че от родните места до Равда и Несебър са дошли с репатрак или с влака :winky:
Ама и на собствен ход да беха дошли - кво са няколкостотин км без винетка за (част от) БГ полицаите?! :mhihi:

Не всеки има пари да си купи годишна винетка и да му хваща тен цяла година на джама.Ако имаха винетки, темата щеше да е в тая насока: "Абе тия полюцаи откъде имат пари да ги карат тия коли, че и винетки да си купуат, смятай колко рушвети са взели, за да прежалят 68 лева за винетка, че и се оплакват, че заплатите им малки...тц тц тц! Народа гладен, няма пари за хляб а тия дерибеи пръскат народни пари за винетки, срамота!"

За това има седмични винетки.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 08 Дек 2010, 20:47

deemov написа:Не купуват масово да, аз лично се сещам за няколко който не знаят какво е това винетка и технически преглед и карат с изтекла от години гражданска... ама те не са винивни такава ни е държавата...

Държавата, колега, условно се състои от съвестни платци и селски хитреци.
И аз мисля, че държавата не виновна за магариите на селските тарикати.
Нито може държавата да вземе да им купи винетки вместо тях.
Държавата - това сме всички ние и тя е отражение на нашето поведение.
Затова си мисля, че колкото повече съвестни хора има - толкова повече ще прокопса държавата като цяло.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 08 Дек 2010, 20:50

"Законът е като врата у широко поле, само улавите минават от там" :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW отново серия 3 бенз
Мечтае да кара: волска каручка
Детайли за колата: събира много и малко, според повода

Мнение от daka1972 » 08 Дек 2010, 21:12

flame написа:
deemov написа:Не купуват масово да, аз лично се сещам за няколко който не знаят какво е това винетка и технически преглед и карат с изтекла от години гражданска... ама те не са винивни такава ни е държавата...

Държавата, колега, условно се състои от съвестни платци и селски хитреци.
И аз мисля, че държавата не виновна за магариите на селските тарикати.
Нито може държавата да вземе да им купи винетки вместо тях.
Държавата - това сме всички ние и тя е отражение на нашето поведение.
Затова си мисля, че колкото повече съвестни хора има - толкова повече ще прокопса държавата като цяло.

Колега сигурно селяните са си платили това което трябва ,но ние гражданчетата си се праим на тарикатчета и прсто чакаме последния влак и то на последната му отворена портичка да се качим и за това не само винетките ами всичката ни е такава във всяка една структора ,фирма или кот се сетиш . полицаите и те са "фирма" ама към държавата, теб примерно няма да те уволнят от работа за това ,че на частната кола не си сложил или нямаш преглед,застраховка или каквото се сетиш ама полицая - ниво РУП ще си отиде безвъзмезно в къщи. А що се отнася до винетки - да си купува човек ама да има път ,маркировка ,мантинели ,осветление и пр......... е .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 08 Дек 2010, 21:19

Дай на простия човек привилегии и му гледай акъла. Не купуват защото могат и защото така показват, че са над останалите. И за това се пререждат в КАТ и навсякъде. И за това не си плащат като им мият колите - защото могат. За разлика от останалите глупаци дето не могат. И защото са властта. Имам роднини полицаи и приятели полицаи и точно това е мисленето им. Защото голяма част от тези полицаи дето познавам, никога не са били отличници в училище, никога не са били първи в спортно мероприятие, никога не са водили най-красивата девойка в квартала. И през това време са събирали злоба и са се нахъсвали. И сега ето ти късмет-те са закона. Това важи и за депутатите и за футболистите и за мутрите. Всички са бивши аутсайдери. Само болен мозък може да изпитва удовлетворение от това постоянно да демонстрира привилегиите, които по един или друг начин са му дадени. Мога да се хвана на бас, че всички полицай дето карат без винетки слушат и чалга и ако не са изсъхнали от пиене са тумбаци и шопари и говорят на убийствен диалект. Лично аз( а предполагам, че и повечето от вас) не изпитвам никакво желание да минавам на червен светофар, да карам без винетка или да карам без гражданска. Или пък да имам син буркан. Просто нямам нужда да го правя..... Проблемът е, че в нашата държава неуравновесени бивши аутсйдери се допускат да стават депутати, полицаи, треньори на националния отбор и какви ли още не. Иначе познавам и много полицаи дето имат винетки и се возят с колан. И даже чакат на опашка за регистрация на кола в КАТ :shock: Защо ли тези полицаи имат висше образование, родителите им също, нямат тумбаци и не си ходят на село през почивните дни. Оставм на вас да се сетите.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 08 Дек 2010, 21:40

като гледам как някои хора защитават полицайте стигам до извода че тук има доста полицаи :mhihi: нека 1 от тях да каже аз си купих винетка и никога не съм използвал служебното си положение да отърва некой акт.или ви е срам да си признаете че сте :cop:щот се знае болшинството от вас какви са ;)

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 09 Дек 2010, 1:01

Sharo написа:
flame написа:

http://www.monitor.bg/article?id=235988 Ако сме като тях , според мен няма да останат пътища , по които да караме :yes:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от michi69 » 09 Дек 2010, 1:31

ЕЕЕЕЕЕии начи стига сте ги плюли тези добри хора полицайте, те само ни показват какво не трябва да правим.......... :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата