Кола от Джапония?
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Re: Кола от Джапония?
И за подаръци се плаща мито, ддс и т.н....провери си в митницата, нали нещо на летището бачкаш /ако не се лъжа/, та не ти е далече да питаш....
- pkaramitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528 на газчица...
- Мечтае да кара: МиГ-29
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
извинявам се за
Имам приятел с такава,тоест последният модел,тя се продава официално от хонда в българия-бултрако,та неговата,освен че е със задно мисля,миналата година мина през някаква буца лед,има некакви системи да спасяват не дай си Боже некой ударен пешеходец,та некакви пиропатрони гърмат,свалят колата на долу ,капака предния се вдига на горе за да предпази "пострадалият" и шофьора,абе ,както казва приятелчето-станал шоумен на улицата щото колата му си помислила че е ударил човек...10000 лева излезе на застрахователите тази "еквалибристика",иначе е уникална кола и много скъпа.както разбрах...
Още един път се извинявам за
на колегата в темата

Имам приятел с такава,тоест последният модел,тя се продава официално от хонда в българия-бултрако,та неговата,освен че е със задно мисля,миналата година мина през някаква буца лед,има некакви системи да спасяват не дай си Боже некой ударен пешеходец,та некакви пиропатрони гърмат,свалят колата на долу ,капака предния се вдига на горе за да предпази "пострадалият" и шофьора,абе ,както казва приятелчето-станал шоумен на улицата щото колата му си помислила че е ударил човек...10000 лева излезе на застрахователите тази "еквалибристика",иначе е уникална кола и много скъпа.както разбрах...
Още един път се извинявам за

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Munich Machine написа:pkaramitev написа:...кви данъци-кви пет йени![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2