как си намирате работа?
Модератор: Общи модератори
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Re: как си намирате работа?
thejackal7 написа:Не работя и не мисля да си търся работа
Oще ли има за крадене

Тука на повечето,който ИСКАТ да си намерят работа,или не им плащат,или ги спират условията.
Ся е модерно да се краде и да не работиш.
Излизаш намираш нещо за крадене и готово.
Тва е мисленето...
Някви 16 годишни по цял ден по машинките и за железа....после търси работа

Тва е истината..
- thejackal7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36/93-Е38/3.0IL-Е46/2.0D-03-X-5/3.
- Мечтае да кара: камила
ME4KY написа:thejackal7 написа:Не работя и не мисля да си търся работа
Oще ли има за крадене![]()
![]()
Тука на повечето,който ИСКАТ да си намерят работа,или не им плащат,или ги спират условията.
Тва е мисленето...
Някви 16 годишни по цял ден по машинките и за железа....после търси работа![]()
Тва е истината..
Колега защо си мислиш че като не работя трябва задължително да крада и как реши че съм от 16-17 годишните които цял ден висят по машинките.Явно ти си от тях и я караш по този начин,като ти гледам разсъжденията.

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
thejackal7 написа:ME4KY написа:thejackal7 написа:Не работя и не мисля да си търся работа
![]()
Тва е мисленето...
Тва е истината..
Колега защо си мислиш че като не работя трябва задължително да крада и как реши че съм от 16-17 годишните които цял ден висят по машинките.Явно ти си от тях и я караш по този начин,като ти гледам разсъжденията.
Tеб само те питах има ли за крадене

Останалата част от поста ми,те засяга ако си в групата на 16 годишните.
Скоро ставам на 22 ..
Като бях на 16 работих на автомивка...
- thejackal7
- кандидат ентусиаст
-
ME4KY написа:thejackal7 написа:ME4KY написа:thejackal7 написа:Не работя и не мисля да си търся работа
![]()
Тва е мисленето...
Тва е истината..
Tеб само те питах има ли за крадене![]()
Останалата част от поста ми,те засяга ако си в групата на 16 годишните.
Скоро ставам на 22 ..
Като бях на 16 работих на автомивка...
Колега на 42 съм ,а когато бях на 16 разтоварвах вагони на гарата,сам си води сметките нататък.А за крадене не питай мен мойто момче,а аверчетата си

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
аз пък прекъснах вишето за да бачкам и сега съм добре и не съжелявам , щото моите връсници се бият в гърдите с някакви измислени ИТ-виши пък кат стане време да си платят сметката смут
и 5 вишета да имаш ако нямаш акъл забрави, а и разбирасе трябва да бачкаш това което харесваш и не на последно място не е срамно да се изцапаш

и 5 вишета да имаш ако нямаш акъл забрави, а и разбирасе трябва да бачкаш това което харесваш и не на последно място не е срамно да се изцапаш

bedrock city racing
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
уча 4-та година бакалавър в унсс, бачкам вече трета година в мегалан
след като изкарах една година в спане пилеене на пари, мислене на глупости, сваляне на глупави торенти и всичко това в огромни количества реших, че няма да продължавам така повече и още като завърших първата година си намерих работа, първо в магазин за авточасти, след това почнах в мегалан. почнах като общак, разнасях разни глупости по каси офиси, за шефовете, миех коли, прозорци, видяха ме хората, че бачкам по ме направиха склададжия, малко по-късно станах и отговорник склад и сега чекам да видим ще ставам ли началник или не. не бачкам за много пари(е покривам си разходите, поддържам една френска каручка, наследство от тате, ходя чат пат на екскурзийки), ма па работата ми харесва , като се наложи оставам до по-късно отивам по-рано и т.н. те пък ми дават да отскачам до унито, за да отбелязвам присъствия все пак за това съм у софИята, ако след време не ме удовлетворяват условията, като завърша си бия камшика към родното място и там ще си търся късмета. научих много от работата и на теория и на практика. доволен съм. бачкам с желание и сърце. не се хваля, но пожелавам на повечето работодатели работници като мен, защото съм постигнал всичко това с труд.

след като изкарах една година в спане пилеене на пари, мислене на глупости, сваляне на глупави торенти и всичко това в огромни количества реших, че няма да продължавам така повече и още като завърших първата година си намерих работа, първо в магазин за авточасти, след това почнах в мегалан. почнах като общак, разнасях разни глупости по каси офиси, за шефовете, миех коли, прозорци, видяха ме хората, че бачкам по ме направиха склададжия, малко по-късно станах и отговорник склад и сега чекам да видим ще ставам ли началник или не. не бачкам за много пари(е покривам си разходите, поддържам една френска каручка, наследство от тате, ходя чат пат на екскурзийки), ма па работата ми харесва , като се наложи оставам до по-късно отивам по-рано и т.н. те пък ми дават да отскачам до унито, за да отбелязвам присъствия все пак за това съм у софИята, ако след време не ме удовлетворяват условията, като завърша си бия камшика към родното място и там ще си търся късмета. научих много от работата и на теория и на практика. доволен съм. бачкам с желание и сърце. не се хваля, но пожелавам на повечето работодатели работници като мен, защото съм постигнал всичко това с труд.
Последна промяна speeder88 на 10 Дек 2010, 21:31, променена общо 1 път

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
[/quote]
Подкрепям мнението на колегата, и като допълнение ще добавя че в време на криза за да работиш работа на сносна заплата/ не говориме за милиони/ връзките за задължителни. Винаги има изключения, не казвам че винаги на 100% е така,но в 2/3 от случайте ако няма кой да те побутне си си за никаде. Това е така защото много кадърни хора са без работа, кредитите и парното ги притискат и са готови да работят на по лоши условия. И за старите и кадърни хора е трудно, а какво остава за тези без много опит.
Аз започнах да работя преди 2,5г като завърших училище/ сега съм задочен студент/ и въпреки че нямах претенции за заплата в 4 цифри не ми беше особенно лесно да си намеря работа, защото като чуеха че нямах никакъв стаж и се втрещяваха, а искам да подчертая че тогава кризата още не беше дошла, та в тоя ред на мисли сега във време на криза ми е много чудно как един завършил ученик или студент ще започне работа въобще без връзки, след като маса нород с опит е готов да работи за 500лв
.
За колко ще работи младия човек тогава? за 10, 30, 50лв на месец
.
Направо ми е жал за надъханите студенти, които като започнат да си търсят работа ще останат мноого неприятно изненадани, винаги има и изключения де, но общо взето положението е страшно!

Подкрепям мнението на колегата, и като допълнение ще добавя че в време на криза за да работиш работа на сносна заплата/ не говориме за милиони/ връзките за задължителни. Винаги има изключения, не казвам че винаги на 100% е така,но в 2/3 от случайте ако няма кой да те побутне си си за никаде. Това е така защото много кадърни хора са без работа, кредитите и парното ги притискат и са готови да работят на по лоши условия. И за старите и кадърни хора е трудно, а какво остава за тези без много опит.
Аз започнах да работя преди 2,5г като завърших училище/ сега съм задочен студент/ и въпреки че нямах претенции за заплата в 4 цифри не ми беше особенно лесно да си намеря работа, защото като чуеха че нямах никакъв стаж и се втрещяваха, а искам да подчертая че тогава кризата още не беше дошла, та в тоя ред на мисли сега във време на криза ми е много чудно как един завършил ученик или студент ще започне работа въобще без връзки, след като маса нород с опит е готов да работи за 500лв

За колко ще работи младия човек тогава? за 10, 30, 50лв на месец

Направо ми е жал за надъханите студенти, които като започнат да си търсят работа ще останат мноого неприятно изненадани, винаги има и изключения де, но общо взето положението е страшно!
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Интересна тема,истината е една за БГ
трябва опит,давам пример с мен кандидатствах за работа,взеха ме
НО шефа вика бяхте 5 човека другите 4 бяха завършили полиграфическия,ама казва той,на мен ми трябва някой да работи не да го знае на теория,щото казва съм си патил така вече.Та аз аз не съм учил а захапах от 18 годишен по печатници и сега мога да си намера работа и в най-голямата криза и го и права па и парите дето искам ми дават
НО от началото бачках за 300 лева по 10-12 часа,без опит и знание е така,сега работа по 6-7 за доста повече
Истината е,че ако можеш нещо и го правиш добре ще си намериш работа лесно,като нямаш е трудно и се примиряваш на 400-500 или колкото дават,защото не си само ти има още 100 на опашката.
В София има зверски недостиг на квалифициран персонал,фирмите са готови да дават и големи пари ама няма квалифицирани хора,щото много можещите избягаха да работат за по 5-6000 евра
трябва опит,давам пример с мен кандидатствах за работа,взеха ме

Истината е,че ако можеш нещо и го правиш добре ще си намериш работа лесно,като нямаш е трудно и се примиряваш на 400-500 или колкото дават,защото не си само ти има още 100 на опашката.
В София има зверски недостиг на квалифициран персонал,фирмите са готови да дават и големи пари ама няма квалифицирани хора,щото много можещите избягаха да работат за по 5-6000 евра

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
N.Mihaylovski написа:.....готови да дават и големи пари ама няма квалифицирани хора,щото много можещите избягаха да работат за по 5-6000 евра
Щото са тъпани или по скоро тарикати, нямало било незаменими хора, ми хуууу намери си.....Вместо след като си обучил човека, да му дадеш 2-3К, надали ще тръгне навън......
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Сондьора написа:N.Mihaylovski написа:.....готови да дават и големи пари ама няма квалифицирани хора,щото много можещите избягаха да работат за по 5-6000 евра
Щото са тъпани или по скоро тарикати, нямало било незаменими хора, ми хуууу намери си.....Вместо след като си обучил човека, да му дадеш 2-3К, надали ще тръгне навън......
Точно така,тъпкал си тоя човек 3-4-5 години станал специалист,носи теб (шефа) на гръби още 2-4,6 човека,разбира,че може да взима хубави пари и си бие шута,или бягат на вън или си прават собствен бизнес,после шефчетата викат нема кои да работи ми нема я

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- thejackal7
- кандидат ентусиаст
-
хубавото на тази тема би било ,ако някой може да предложи работа на колега от форума или да го насочи към същата в тези гадни за момента условия на криза.Все пак сме съфорумци и ако бихме могли да сме си полезни би било добре 

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
То си има такава тема, но началато какво е и края какъв и е. Първите страници само оферти за работа, в края само търсещи... 

- thejackal7
- кандидат ентусиаст
-
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
темата се измести малко,ама си е интересна.
от 01г трупам стаж.за тези години като колеги съм имал доста хора и най-лошото е,че навсякъде на високите позиции са тези,къде не вършат работа,пречат даже,но са на шефа слушалките.шефовете не ги интересува,кой какъв специалист е.важното е да има лакеи.
от 01г трупам стаж.за тези години като колеги съм имал доста хора и най-лошото е,че навсякъде на високите позиции са тези,къде не вършат работа,пречат даже,но са на шефа слушалките.шефовете не ги интересува,кой какъв специалист е.важното е да има лакеи.
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
павката написа: навсякъде на високите позиции са тези,къде не вършат работа,пречат даже,но са на шефа слушалките.шефовете не ги интересува,кой какъв специалист е.важното е да има лакеи.
Точно !
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."