Европейското образование срещу Хамериканското
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Европейското образование срещу Хамериканското
103 на toefl, без gmat, препоръките са супер лесни, една супер пекана математичка с която ходихме по дискотеките почна да преподава в уни-то и така, другата пак е позната. специалността е управление човешки ресурси, мотивационното писмо аз съм си го писал, ама не съм сигурен дали искам да ходя, а и искат да вдигнат таксите с 2/3 без възможност кредитиране за международни студенти
в хамерик-а не отивам, немам кеш и е съвсем нормално за обикновенния българин да няма, сумите почват от 40хил за вузовете с кофти репутация и 50-60 за по-добрите - на година. с толкова пари мога си направя вуз тука
най-евтиното образование е в холандия и безплатно в дания и австрия. трябва другите европейски държави да се поучат от тях и за всички образованието да бъде достъпно, а не сега да мръгнкат за видагане с 2/3
в хамерик-а не отивам, немам кеш и е съвсем нормално за обикновенния българин да няма, сумите почват от 40хил за вузовете с кофти репутация и 50-60 за по-добрите - на година. с толкова пари мога си направя вуз тука

най-евтиното образование е в холандия и безплатно в дания и австрия. трябва другите европейски държави да се поучат от тях и за всички образованието да бъде достъпно, а не сега да мръгнкат за видагане с 2/3
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
acer написа:103 на toefl, без gmat, препоръките са супер лесни, една супер пекана математичка с която ходихме по дискотеките почна да преподава в уни-то и така, другата пак е позната. специалността е управление човешки ресурси, мотивационното писмо аз съм си го писал, ама не съм сигурен дали искам да ходя, а и искат да вдигнат таксите с 2/3 без възможност кредитиране за международни студенти
Ще ги вдигат от 2012, последният ти влак на 3250 пауда е 2011/2012

Acer, разбирам че при теб определящият фактор са ПАРИТЕ! От една страна хем не ти се дават пари за образование навън, хем ти се иска...
Мислиш всякакви варианти как да ти излезе по-евтино и накрая нищо няма да стане, ще отидеш НЯКЪДЕ....мислейки си, че щом си завършил навън вратите са ти отворени навсякъде....но точно в този момент реалността ще се появи

Препоръчвам ти, първо реши дали въобще искаш да заминаваш, респективно да даваш пари - уни, храна, квартира и т.н, и второ - дали ще се чувстваш на мястото си

сори че звуча така трагично
напротив, убеден, че образованието в англия нищо няма да отвори на никой, докато не си отговори на въпроса- кон боб яде ли
, ама с мн здрав труд, хъс, хитрост и в бг можеш да успееш
на мен по-скоро ми се налага да замина, отколкото да искам, в страна, която не харесвам изобщо и за това не мога да се реша. и пуснах темата да си "сверя" часовника със студенти учещи по света и да съм 100% сигурен кво права

напротив, убеден, че образованието в англия нищо няма да отвори на никой, докато не си отговори на въпроса- кон боб яде ли

на мен по-скоро ми се налага да замина, отколкото да искам, в страна, която не харесвам изобщо и за това не мога да се реша. и пуснах темата да си "сверя" часовника със студенти учещи по света и да съм 100% сигурен кво права

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Да се искажа по отношение на отношението към българите в чужбина..
От 8 години съм в Германия и една лоша дума не съм чул, нито пък съм изпитал лошо отношение. Напротив, хората те уважават за това какъв човек си, не откъде идваш. И не трябва да показваш, че те е срам откъде идваш, защото си личи, а тогава хората си правят грешни изводи. Същите впечатления имат приятели от Англия..
И измет има навсякъде, не само в България.

И измет има навсякъде, не само в България.

34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3