Затъмняване на стъкла

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW 520I

Re: Затъмняване на стъкла

Мнение от koki_e34 » 10 Дек 2010, 17:45

SLav_Bs написа:Оф:Виж според мен недей да си затъмняваш предните прозорци на вратите,защото ще си имаш ядове с кукерите няма значение колко % ще е фолиото,просто един приятелски съвет.

Колега няма гирижи :)
С малко връзки в МВР не е проблем да си затъмниш предните стъкла !
На Аудито всички (без челното) стъкла са ми затъмнени на 75% :)
Ето как изглежда на Аудито :
Изображение
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Silver320 » 10 Дек 2010, 22:48

Е добре аз да те питам като са на 75% вечер виждали се нещо или смакваш прозореца ?
Изображение
Те мразят BMW Аз мразя тях

Потребител
Аватар

Мнение от koki_e34 » 10 Дек 2010, 23:09

Silver320 написа:Е добре аз да те питам като са на 75% вечер виждали се нещо или смакваш прозореца ?

От вътре разликата с незатъмнено стъкло е минимална !
Нямам в момента снима от вътре да ти покажа.
НО,говориме за фолио което струваше по 75лв на прозорец !
Имам приятел който си затъмни предните с китайско фолио за 10лв ролката и вечерно време е абсурд да паркираш на огледала или да прочетеш някоя табела с по-дребни букви :yes:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30- 324 D, E30-318 i
Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.

Мнение от Stoqnov_ » 10 Дек 2010, 23:21

На кръстовище, -винаги със свалени и двете стъкла. Особено вечер. Изпитал съм го, колата бе купена така, но не изкара много. Който казва, че се вижда "пирфекно", просто лъже. Аз го махнах на третия или четвъртия ден от предните стъкла, щото е опасно, че можеше да утрепя някой или себе си. Поздрави, колеги.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Silver320 » 11 Дек 2010, 13:38

pepitoooooooooo написа:На кръстовище, -винаги със свалени и двете стъкла. Особено вечер. Изпитал съм го, колата бе купена така, но не изкара много. Който казва, че се вижда "пирфекно", просто лъже. Аз го махнах на третия или четвъртия ден от предните стъкла, щото е опасно, че можеше да утрепя някой или себе си. Поздрави, колеги.

Еми аз До колкото разбрах Колегата по горе ако си с качествено фолио няма да има проблеми :)
Изображение
Те мразят BMW Аз мразя тях

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34
Мечтае да кара: М5 Е34 Touring

Мнение от Bavariqtamniska » 11 Дек 2010, 15:17

Дайте някой който затъмнява сравнително на добра цена и качество от Варна.
Вземи туй кръгово на вратиииииииии! Изображение
http://farm3.static.flickr.com/2722/442 ... 853709.jpg

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 11 Дек 2010, 20:09

А само да попитам понеже и такива съм виждал, а именно с изцяло затъмнена кола (всичките, дори и предният) на тях не им ли правят проблеми? И има ли такова нещо като задовски тонирани стъкла (да кажем на някои лимузини като 7-ци и S-класи :roll: ) и тях да не ги закачат? И въобще начин да се направи цялата кола по-тъмна без да имаш връзки и проблеми с КАТ :?:
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

е34 фенче
Аватар
Кара: мфили
Детайли за колата: бензинояд

Мнение от kik666 » 11 Дек 2010, 20:16

Rainbow написа:А само да попитам понеже и такива съм виждал, а именно с изцяло затъмнена кола (всичките, дори и предният) на тях не им ли правят проблеми? И има ли такова нещо като задовски тонирани стъкла (да кажем на някои лимузини като 7-ци и S-класи :roll: ) и тях да не ги закачат? И въобще начин да се направи цялата кола по-тъмна без да имаш връзки и проблеми с КАТ :?:

Много вероятно е да си гледал правителствени С-ки или 7-ЦИ :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от koki_e34 » 11 Дек 2010, 20:21

Дам,
автомобилити на НСО (национална служба охрана),който са 5ци,7ци и S-ки най-вече,те са със затъмнени дори и челно стъкло !
Вариант да си караш колата незакачан от полицайте е,стъклата да са ти фабрично тонирани !
Но в момента се сещам само за един модел на ферари,който заводски излиза с тонирани прозорци почти на 100%.
Също така и разни Pullman-и,и заводски бронираната А8-ца :yes:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: колело

Мнение от bace_martu » 11 Дек 2010, 22:00

pepitoooooooooo написа:На кръстовище, -винаги със свалени и двете стъкла. Особено вечер. Изпитал съм го, колата бе купена така, но не изкара много. Който казва, че се вижда "пирфекно", просто лъже. Аз го махнах на третия или четвъртия ден от предните стъкла, щото е опасно, че можеше да утрепя някой или себе си. Поздрави, колеги.

Това е вярно единствено ако сте с китайското фолио от по 5лв ролката. Моите са с доста скъпо и качествено фолио като предните са около 50% а задните на 75% и вечер нямам абдолютно никакви проблеми. Който не вярва може някой ден да мине по Черни връх и с удоволствие ще му отключа колата, за да я види :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 11 Дек 2010, 22:27

Мен ме кефи кви цени се обявяват от по 400-500 лв. :mrgreen:Не ви ли е срам да си признаете, че толкова грубо са ви пре*бали :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34
Мечтае да кара: М5 Е34 Touring

Мнение от Bavariqtamniska » 12 Дек 2010, 1:01

Dpy написа:Мен ме кефи кви цени се обявяват от по 400-500 лв. :mrgreen:Не ви ли е срам да си признаете, че толкова грубо са ви пре*бали :mrgreen:

Има нещо такова, аз ако се набутам толкова манги ши са гръмна няма да кажа на никой и ши са гръмна, но всички знаем София не е България!
Вземи туй кръгово на вратиииииииии! Изображение
http://farm3.static.flickr.com/2722/442 ... 853709.jpg

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 12 Дек 2010, 14:28

скъпото е монтажа, а когато искаш да стане като от завода и да няма нито 1 балонче нито 1 песъчинка и нито 1 ъгълче с незалепено фолио си плащаш. ако исках да мина тънко щях да отида на кончето да ми го лепнат за 100-120лв :mhihi:
www.bmwпрофесори-bg.net

Потребител
Аватар

Мнение от koki_e34 » 12 Дек 2010, 15:28

400лв,ама вече половин година няма едно дребно балонче да се е показало на някой прозорец :)
А за разлепяне по краищата или от сваляне на прозорците просто е смешно да говориме :yes:
Изображение
Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 12 Дек 2010, 19:50

benzin написа:много го хвалят този на автокъща кончето, взимал тънко и добре бачкал, иначе има и по тежки случаи от тебе споко, на мен затъмняването ми излезе 480лв :mhihi:

Преди година ми затъмни 8цата и найстина работи момчето. :yes:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата