Затъмняване на стъкла
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- koki_e34
- Потребител
-
- Кара: BMW 520I
Re: Затъмняване на стъкла
SLav_Bs написа:Оф:Виж според мен недей да си затъмняваш предните прозорци на вратите,защото ще си имаш ядове с кукерите няма значение колко % ще е фолиото,просто един приятелски съвет.
Колега няма гирижи

С малко връзки в МВР не е проблем да си затъмниш предните стъкла !
На Аудито всички (без челното) стъкла са ми затъмнени на 75%

Ето как изглежда на Аудито :

Е добре аз да те питам като са на 75% вечер виждали се нещо или смакваш прозореца ?

Те мразят BMW Аз мразя тях
- koki_e34
- Потребител
-
Silver320 написа:Е добре аз да те питам като са на 75% вечер виждали се нещо или смакваш прозореца ?
От вътре разликата с незатъмнено стъкло е минимална !
Нямам в момента снима от вътре да ти покажа.
НО,говориме за фолио което струваше по 75лв на прозорец !
Имам приятел който си затъмни предните с китайско фолио за 10лв ролката и вечерно време е абсурд да паркираш на огледала или да прочетеш някоя табела с по-дребни букви

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
На кръстовище, -винаги със свалени и двете стъкла. Особено вечер. Изпитал съм го, колата бе купена така, но не изкара много. Който казва, че се вижда "пирфекно", просто лъже. Аз го махнах на третия или четвъртия ден от предните стъкла, щото е опасно, че можеше да утрепя някой или себе си. Поздрави, колеги.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
pepitoooooooooo написа:На кръстовище, -винаги със свалени и двете стъкла. Особено вечер. Изпитал съм го, колата бе купена така, но не изкара много. Който казва, че се вижда "пирфекно", просто лъже. Аз го махнах на третия или четвъртия ден от предните стъкла, щото е опасно, че можеше да утрепя някой или себе си. Поздрави, колеги.
Еми аз До колкото разбрах Колегата по горе ако си с качествено фолио няма да има проблеми

Те мразят BMW Аз мразя тях
- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
- Мечтае да кара: М5 Е34 Touring
Дайте някой който затъмнява сравнително на добра цена и качество от Варна.
А само да попитам понеже и такива съм виждал, а именно с изцяло затъмнена кола (всичките, дори и предният) на тях не им ли правят проблеми? И има ли такова нещо като задовски тонирани стъкла (да кажем на някои лимузини като 7-ци и S-класи
) и тях да не ги закачат? И въобще начин да се направи цялата кола по-тъмна без да имаш връзки и проблеми с КАТ 

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- kik666
- е34 фенче
-
- Кара: мфили
- Детайли за колата: бензинояд
Rainbow написа:А само да попитам понеже и такива съм виждал, а именно с изцяло затъмнена кола (всичките, дори и предният) на тях не им ли правят проблеми? И има ли такова нещо като задовски тонирани стъкла (да кажем на някои лимузини като 7-ци и S-класи) и тях да не ги закачат? И въобще начин да се направи цялата кола по-тъмна без да имаш връзки и проблеми с КАТ
Много вероятно е да си гледал правителствени С-ки или 7-ЦИ

- koki_e34
- Потребител
-
Дам,
автомобилити на НСО (национална служба охрана),който са 5ци,7ци и S-ки най-вече,те са със затъмнени дори и челно стъкло !
Вариант да си караш колата незакачан от полицайте е,стъклата да са ти фабрично тонирани !
Но в момента се сещам само за един модел на ферари,който заводски излиза с тонирани прозорци почти на 100%.
Също така и разни Pullman-и,и заводски бронираната А8-ца
автомобилити на НСО (национална служба охрана),който са 5ци,7ци и S-ки най-вече,те са със затъмнени дори и челно стъкло !
Вариант да си караш колата незакачан от полицайте е,стъклата да са ти фабрично тонирани !
Но в момента се сещам само за един модел на ферари,който заводски излиза с тонирани прозорци почти на 100%.
Също така и разни Pullman-и,и заводски бронираната А8-ца

- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
pepitoooooooooo написа:На кръстовище, -винаги със свалени и двете стъкла. Особено вечер. Изпитал съм го, колата бе купена така, но не изкара много. Който казва, че се вижда "пирфекно", просто лъже. Аз го махнах на третия или четвъртия ден от предните стъкла, щото е опасно, че можеше да утрепя някой или себе си. Поздрави, колеги.
Това е вярно единствено ако сте с китайското фолио от по 5лв ролката. Моите са с доста скъпо и качествено фолио като предните са около 50% а задните на 75% и вечер нямам абдолютно никакви проблеми. Който не вярва може някой ден да мине по Черни връх и с удоволствие ще му отключа колата, за да я види

Мен ме кефи кви цени се обявяват от по 400-500 лв.
Не ви ли е срам да си признаете, че толкова грубо са ви пре*бали 

- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
- Мечтае да кара: М5 Е34 Touring
Dpy написа:Мен ме кефи кви цени се обявяват от по 400-500 лв.Не ви ли е срам да си признаете, че толкова грубо са ви пре*бали
Има нещо такова, аз ако се набутам толкова манги ши са гръмна няма да кажа на никой и ши са гръмна, но всички знаем София не е България!
скъпото е монтажа, а когато искаш да стане като от завода и да няма нито 1 балонче нито 1 песъчинка и нито 1 ъгълче с незалепено фолио си плащаш. ако исках да мина тънко щях да отида на кончето да ми го лепнат за 100-120лв 

www.bmwпрофесори-bg.net
- koki_e34
- Потребител
-
400лв,ама вече половин година няма едно дребно балонче да се е показало на някой прозорец 
А за разлепяне по краищата или от сваляне на прозорците просто е смешно да говориме

А за разлепяне по краищата или от сваляне на прозорците просто е смешно да говориме

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
benzin написа:много го хвалят този на автокъща кончето, взимал тънко и добре бачкал, иначе има и по тежки случаи от тебе споко, на мен затъмняването ми излезе 480лв
Преди година ми затъмни 8цата и найстина работи момчето.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
66 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5