Бомба на бул.Витоша?!?
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Номера на Бмв-то ми завършва на "8", а на другата кола която карам на "3". Ха сега да видиме дали пак няма да мога да се движа когато си поискам

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
ебаси затвора стана
вярно айде добре витошка да я затворят за коли ама тва с цифрите дразни вече

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Southside
- кандидат ентусиаст
-
И къде тогава ще гледаме новите коли
Този Бойко иска да бягам след лъскавите лимузини по улиците с фотоапарат в ръка ли 

за всички онези които си позволяват да кажат: "ами това може да е само в нашата тъпа държава" -> в париж например е точно така за колите с четни и нечетни и центъра ...
и как пък реши, че 0 е четно;) просто ми е интересно не се заяждам
мда мноо яко за витошка, направо си е ебало майката за това раковска и христо ботев, гурко и т.нат. на нищо не приличат от няколко дена ...
и как пък реши, че 0 е четно;) просто ми е интересно не се заяждам

мда мноо яко за витошка, направо си е ебало майката за това раковска и христо ботев, гурко и т.нат. на нищо не приличат от няколко дена ...
- vankata™
- младши ентусиаст
-
И това ще мине!Това със затварянето на Витошка е простотия и няма да изкара дълго!Като почнат задръстванията ще видите какви ядове ще станат.То е хубво да има такива пешеходни зони както е в големите градове в Европа и Америка, ама нашата София не е подготвена за подобно нещо!То сега стават задръствания оня ден на 23 съм пътувал два часа и 15 мин от НДК до Надежда !Небойте се, всяко чудо за три дни!
::: vankata™ :::
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
xterminat0r написа:и как пък реши, че 0 е четно;) просто ми е интересно не се заяждам
еми примерно -3, -2, -1, 0, 1, 2, 3 ако погледнеш така ми се струва че 0 е четно число

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
LeX написа:xterminat0r написа:и как пък реши, че 0 е четно;) просто ми е интересно не се заяждам
еми примерно -3, -2, -1, 0, 1, 2, 3 ако погледнеш така ми се струва че 0 е четно число![]()
да ама чисто математически 0 е неутрално число
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
Да ,не съм от София ,но разбрах че "Витоша" ще го затварят за автомобили!Даже взимаха интерю на разни пешеходци и неква бабка спомена че затва била гласувала за него-още в предизборната кампания бил далобещание да направи бул"Витоша"
"пешеходна пътека"-буквално цитирам.
"пешеходна пътека"-буквално цитирам.

But does a human form display to those who dwell in realms of day
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Ето и друга новина:
от 8.00 ч на 29 декември до 14.00 ч на 1 януари на паркинга на площад “Батенберг” между ул.” Княз Ал. Батенберг” и ул. “Дякон Игнатий” и на ул. “Княз Ал. Батенберг” между ул. “Московска” и пл. “Батенберг”.
Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства от 8.00 ч на 30 декември до14.00 ч. на 1 януари по ул. “Дякон Игнатий” между бул. “Цар Освободител” и ул. “Аксаков”.
От 18.00 ч. на 30 декември до 14.00 ч. на 1 януари се забранява влизането в двете посоки на пътни превозни средства по :
- бул. Цар “Освободител” между площад “Независимост” и ул. “Раковски”
- ул. “Дякон Игнатий” между ул..”Аксаков” и бул. “Цар Освободител” и ул. “Аксаков” между ул. “Бенковски” и ул. “Дякон Игнатий”.
http://www.sofia.bg/pressecentre/press. ... 5654&nxt=0
от 8.00 ч на 29 декември до 14.00 ч на 1 януари на паркинга на площад “Батенберг” между ул.” Княз Ал. Батенберг” и ул. “Дякон Игнатий” и на ул. “Княз Ал. Батенберг” между ул. “Московска” и пл. “Батенберг”.
Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства от 8.00 ч на 30 декември до14.00 ч. на 1 януари по ул. “Дякон Игнатий” между бул. “Цар Освободител” и ул. “Аксаков”.
От 18.00 ч. на 30 декември до 14.00 ч. на 1 януари се забранява влизането в двете посоки на пътни превозни средства по :
- бул. Цар “Освободител” между площад “Независимост” и ул. “Раковски”
- ул. “Дякон Игнатий” между ул..”Аксаков” и бул. “Цар Освободител” и ул. “Аксаков” между ул. “Бенковски” и ул. “Дякон Игнатий”.
http://www.sofia.bg/pressecentre/press. ... 5654&nxt=0
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2