Откраднато Е30
Модератор: Общи модератори
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: Откраднато Е30
той въпросния още преди 2-3 седмици на сбирката на Бояна се оплакваше,че не си му дал 500лв..спрял си да вдигаш телефони и т.н. 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
jynkis написа:Договор нямам. Но колата не е и на негово име. Имам само един договор помежду ни за капаро още в началото.
Ако си сигурен,че е той си вземи парите и си му остави колата.Въпроса е колко време го моташ за парите и какво сте се разбрали...Ако е взел колата защо не ти върне парите,при положение,че си дал по голямата част и са останали 300лв.Да е дойдел и да си е свалил джантите примерно..как ще ти взима колата,нищо,че не е твоя и по талон не е и негова.Това ако ми го стори на мене някой при положение,че сме се разбрали ебати и дървото ще отнесе.Ако си го подвел той си е прав за себеси..
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
jynkis написа:.... Пак повтарям нищо на негово име няма.........
те документите може да не са на негово име, ама ако той има договор за покупко-продажба или нотариално заверено пълномощно от собственика по талон и реши да изреве, че са му откраднали документите на колата ти ще го ядеш...
вижте си оправете сметките и си прехвърли колата на твое име

Значи, ако си имал да му даваш още пари(няма абсолютно никво значение размера на сумата, става въпрос за ПРИНЦИП) и си обещал в определен срок да ги дадеш, но не си го направил и даже не си се обадил, да му кажеш, че ще закъснееш с плащането, а когато той те търси се криеш, точно ти сам си си виновен ! Даже се радвай, че не ти е метнал един бой, освен вземането на колата, щото такива криенета са най-путевската работа. Сега вече друг е въпросът дали нещата стоят така. Вземи дай малко доуточнения каква е била уговорката и дали наистина си се криел.
Значи не знам какво има предвид че съм се криел. Бяхме се разбрали до 10ти да му дам една част. Не бях в България няколко дни обясних му разбрах ме се за 10ти вчера ми е писал по скайп ще продължаваш ли да се криеш аз не съм се криел. Живея сам без работа съм на 21 години. Казах му че при първа възможност ще му оправя парите. Но той постъпи по най смешния начин. Никога не съм бил некоректен към който и да било и му казах че ако ги имам парите ще му ги дам.

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Значи ето ме и мене.. колата ти не е открадната.. спокойно.. Както ти казах когато я взе.. аз съм човек с принципи.. колата я взе на 17ти миналия месец.. като до преди това ми остави 280лв капаро.. след седмица на срока на капарото което просрочи с 1 ден но понеже ме предупреди си затворих очите.. плати ми 1340лв.. при което аз ти дадох талоните на колата с уговорката да оправим остналите 430лв в най-скоро време.. след 3 дена след като взе колата излопа диф който беше проверен и с ново масло.. аз купих диф и те дърпах до сервиза от бул. България до село Лозен в Събота след обяд където платих ремонта, смяната на дифа за да може на другия ден баща ти да видел здрава кола.. Както и да е оправих работата а можеше да се направя нали? След 10 дена ти писах в скайп че ми трябват част от парите при което ти дадох срок една седмица за ЧАСТ от парите.. но ти след края на този срок спря да вдигаш телефони.. покри се.. не отговаряш никъде като ти пиша.. Минават няколко дена при което ти се появяваш и казваш бях някъде извън БГ при положение че тела ти е включен и те мяркат из града.. Повярвай ми това че не съм от софия не означава че нямам агенти тук и ям доматито с корените.. Така.. обясни ми нещата пита ме още няколко въпроса отностно колата.. и се разбрахме че на дата 10.12.2010 ти ще ми дадеш 150лв които ти обясних че са ми необходими за да си платя наема за квартирата.. ти каза добре.. На 09.12.2010 ти се обаждам за да разбера дали остава оговорката при което ти пак се покриваш.. на 10ти сутринта ти звъня отново.. телефона ти отговаря "Абоната разговаря" След 3 мин ти звъня пак и ти не вдигаш.. Днес ти звъня пак и ти не вдигаш.. 5 мин след прибирането на автомобила ти ми пращаш СМС да ти се обадя.. Виж сега.. Понеже съм човек с принципи както казах.. и доста хора ме познават в този форум.. Ти давам срок.. до 21:30 на 16.12.2010г.. да ми дадеш парите и да си получиш автомобила както и резерния ключ който е в мен.. Ще те чакам на тази дата в този час на ОМВ БОЯНА където ще се проведе сбирката.. пред свидетели и камери.. и ще обещая пред всички че официално колата е твоя.. тогава вече като искаш през нотариуси и квито искаш ще минем.. 
П.С за всички неща имам документи и свидетели..
За твое спокойствие.. колата няма да се пипне нищо.. както си я оставил така ще си я вземеш.. дори с малко бензин вътре.. понеже нямаше никакъв..

За твое спокойствие.. колата няма да се пипне нищо.. както си я оставил така ще си я вземеш.. дори с малко бензин вътре.. понеже нямаше никакъв..
Последна промяна uricatoli на 13 Дек 2010, 21:16, променена общо 1 път
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв

Същата работа като Сони,взе колата не плати нищо,а после се сърди,че съм му бил развалял името във форума като казах,че издирвам колата. А ти пък направо сам се насираш пред форума.
- koki_e34
- Потребител
-
- Кара: BMW 520I
uricatoli написа:Значи ето ме и мене.. колата ти не е открадната.. спокойно.. Както ти казах когато я взе.. аз съм човек с принципи.. колата я взе на 17ти миналия месец.. като до преди това ми остави 280лв капаро.. след седмица на срока на капарото което просрочи с 1 ден но понеже ме предупреди си затворих очите.. плати ми 1340лв.. при което аз ти дадох талоните на колата с уговорката да оправим остналите 430лв в най-скоро време.. след 3 дена след като взе колата излопа диф който беше проверен и с ново масло.. аз купих диф и те дърпах до сервиза от бул. България до село Лозен в Събота след обяд където платих ремонта, смяната на дифа за да може на другия ден баща ти да видел здрава кола.. Както и да е оправих работата а можеше да се направя нали? След 10 дена ти писах в скайп че ми трябват част от парите при което ти дадох срок една седмица за ЧАСТ от парите.. но ти след края на този срок спря да вдигаш телефони.. покри се.. не отговаряш никъде като ти пиша.. Минават няколко дена при което ти се появяваш и казваш бях някъде извън БГ при положение че тела ти е включен и те мяркат из града.. Повярвай ми това че не съм от софия не означава че нямам агенти тук и ям доматито с корените.. Така.. обясни ми нещата пита ме още няколко въпроса отностно колата.. и се разбрахме че на дата 10.12.2010 ти ще ми дадеш 150лв които ти обясних че са ми необходими за да си платя наема за квартирата.. ти каза добре.. На 09.12.2010 ти се обаждам за да разбера дали остава оговорката при което ти пак се покриваш.. на 10ти сутринта ти звъня отново.. телефона ти отговаря "Абоната разговаря" След 3 мин ти звъня пак и ти не вдигаш.. Днес ти звъня пак и ти не вдигаш.. 5 мин след прибирането на автомобила ти ми пращаш СМС да ти се обадя.. Виж сега.. Понеже съм човек с принципи както казах.. и доста хора ме познават в този форум.. Ти давам срок.. до 21:30 на 16.12.2010г.. да ми дадеш парите и да си получиш автомобила както и резерния ключ който е в мен.. Ще те чакам на тази дата в този час на ОМВ БОЯНА където ще се проведе сбирката.. пред свидетели и камери.. и ще обещая пред всички че официално колата е твоя.. тогава вече като искаш през нотариуси и квито искаш ще минем..

Най-накрая едно разумно и смислено изказване !

Явно съм бил прав, че си заслужил и малко бой даже
Че и сам се накова с таз тема:mhihi:

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
И моля ако пусналия тази тема я чете.. Дамата която се обади току що и ми каза че е негова адвокатка.. да очаква утре обаждане от моя адвокат 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
от тук нататък се очаква само мнение на автора на темата
..кви адвокати кви 5динара бре 

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
uricatoli написа:...аз съм човек с принципи... Повярвай ми това че не съм от софия не означава че нямам агенти тук....
Аз само ще наредя няколко от тия >

- ///Явор
- Летящия холандец
-
VesoPesa написа:uricatoli написа:...аз съм човек с принципи... Повярвай ми това че не съм от софия не означава че нямам агенти тук....
Аз само ще наредя няколко от тия >![]()
![]()
![]()
![]()
ти май ще си почиваш известно време от форума

От името на 3ти човек : Първо: тази ти постъпка НИКАК не е корекна,независимо каква ви е уговорката!Ако беше толкова "принципен" човек,за какъвто се имаш НЯМАШЕ да постъпиш така!Голям па добряк се изкара,и Юлиян не е прав,ама той поне не се има за принципен!Второ :нали знаеш,че нещата не се решават така?!(то това си е до манталитета на човека
) .И мога да ти кажа,че за тея 400лв. ти нямаш право да си взимаш колата
защото ти е дадена повече от половината сума
и не си мисли,че си в състояние да поставяш условия
Защото колкото колата не е на Юлиян,толкова не е и ТВОЯ 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
алоооооо 3тия от многото....не чете ли какво съм написал...че ще ви таковам и детските постъпки...единия имал да дава 4-500лв..а другия що си я взел...я му звънни и се разберете,че почвате да ми писвате