Откраднато Е30
Модератор: Общи модератори
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Re: Откраднато Е30
jynkis написа:От името на 3ти човек : Първо: тази ти постъпка НИКАК не е корекна,независимо каква ви е уговорката!Ако беше толкова "принципен" човек,за какъвто се имаш НЯМАШЕ да постъпиш така!Голям па добряк се изкара,и Юлиян не е прав,ама той поне не се има за принципен!Второ :нали знаеш,че нещата не се решават така?!(то това си е до манталитета на човека) .И мога да ти кажа,че за тея 400лв. ти нямаш право да си взимаш колата
защото ти е дадена повече от половината сума
и не си мисли,че си в състояние да поставяш условия
Защото колкото колата не е на Юлиян,толкова не е и ТВОЯ
Така към третото лице.. при условие че не си вдига телефона.. крие се и не спазва уговорки.. появява се само да пита за нещо по колата и пак се скрива.. според теб коректно ли е? А това за 480те лева.. вземи си кола на кредит.. плати 35 от 36 вноски и виж дали няма да ти я вземат.. + повярвай ми.. подсигурил съм се.. Има дата и час.. надявам се да си я спази.. Целият форум е свидетел.. И следващия път не се прави на адвокат.. не ти ходи..
отделно я го питай първото лице.. кой направи договора за капарото? Аз? ААА и защо? за да е спокоен той че ми дава или аз че вземам пари?

ЧЕТВЪРТЪК.. 16.12.2010Г 21:30 ОМВ БОЯНА.. ЩЕ ТЕ ЧАКАМ.. А РАЗВИТИЕТО ЩЕ БЪДЕ НАПИСАНО В ТЕМАТА.. АЗ ДО СЕГА ТЕ ТЪРСИХ.. СЕГА Е МОЯ РЕД ДА ПОСТАВЯМ УСЛОВИЯ А НЕ ДА ПИТАМ С МИЛИ ДУМИ КОГА ЩЕ МИ ВЪРНЕШ ПАРИТЕ.. АКО НЕ СЪМ ПРАВ.. ТО НЕКА НЯКОЙ ПО-УМЕН РЕШИ КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ..
Последна промяна uricatoli на 13 Дек 2010, 22:08, променена общо 1 път
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Явор написа:той въпросния още преди 2-3 седмици на сбирката на Бояна се оплакваше,че не си му дал 500лв..спрял си да вдигаш телефони и т.н.
Такааа, видях че се чака отговор само от "пострадалия", но дръжа да кажа: Абсолютно и напълно седя зад всичко, което е написал Заека по-горе. В течение съм на цялата история, през цялото време... Тъпа путкенска, пардон дришльофска и недомислена история

Радвам се, че историята се раздуха, за да бъде като урок на младите "ентусиасти" - за уговорки, обещания, стискания на ръка, честна дума и съответно дришльовско покриване, мълчание, невдигане на телефон и прочие... Такива неща не остават ненеказани

Искрено се надявам всичко да приключи добре, без излишни ексцесии и всеки да е доволен, малкия да си кара Е30 ката , Заека да си харчи парите

jynkis по горе, да те попитам - как се решават нещата? Да чакаш до га върже джанката някой да се сети да ти се издължи? Да обещава за найсти път и като дойде срока пак да се покрие? Точно така се решават нещата! В конкретния случай

Когато Зайо влезне и прочете всичко,нека ми пише в скайп или да ми се обади !!! за да не занимаваме всички с проблемите си!А и относно срещата на 16.12.2010г. няма как да стане там където ти казваш!ще бъде пред мой и твой свидетели на място,което уговориме!

- koki_e34
- Потребител
-
- Кара: BMW 520I
jynkis написа:Когато Зайо влезне и прочете всичко,нека ми пише в скайп или да ми се обади !!! за да не занимаваме всички с проблемите си!А и относно срещата на 16.12.2010г. няма как да стане там където ти казваш!ще бъде пред мой и твой свидетели на място,което уговориме!
тц,тц . . . стига се излагахте !

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
Ето хронологията по скайп.. а за свидетели.. нека вземе свои свидетели на бояна...
[1:43:39 AM] Зайо Байо: Къде си ве?
[1:45:19 AM] Зайо Байо: Ще продължаваш ли да се криеш?
[4:14:21 PM] S.W. Better Look Around: opa drasni kato si tuka ela kum 20:00 kum nas ako moje6 az sega se pribiram ot pleven.
[9:13:25 PM] S.W. Better Look Around: tuka l isi
[9:13:32 PM] S.W. Better Look Around: ?!?!
[9:14:04 PM] S.W. Better Look Around: Principnia kato si tolkova 4esten zemi pi6i
[9:14:59 PM] S.W. Better Look Around: Nikade i na nikakva boqna nqma da hodq.
[9:15:14 PM] Зайо Байо: каквото трябва ти е написано 5 пъти.. ЧЕТВЪРТЪК.. 16.12.2010Г 21:30 ОМВ БОЯНА..
[9:15:43 PM] S.W. Better Look Around: NA nikakva boqna nqma da hodq
[9:15:50 PM] S.W. Better Look Around: za6to ne doide6 da se razbereme A ?!
[9:15:52 PM] S.W. Better Look Around: strah li te e kvo
[9:15:53 PM] S.W. Better Look Around: ?!
[9:16:34 PM] S.W. Better Look Around: Ne si 4oveka deto 6e mi kazva kade da otida. 6e zagazi6 ako ne se razbereme obe6tavam ti
[9:18:55 PM] S.W. Better Look Around: i za kvo se prai6 na putka mi otgovori ?
[9:19:42 PM] S.W. Better Look Around: Uslovia ne moje6 da postavq6 za6toto ne si ot sofia i mnogo 6e pati6
[9:19:51 PM] Зайо Байо: ЧЕТВЪРТЪК.. 16.12.2010Г 21:30 ОМВ БОЯНА.. 480лв..
[9:20:05 PM] S.W. Better Look Around: a zza6to ne sega ?!
[9:20:08 PM] S.W. Better Look Around: (think)
[9:20:20 PM] S.W. Better Look Around: nikakva boqna
[9:20:22 PM] S.W. Better Look Around: hoi si na boqna
[9:20:59 PM] S.W. Better Look Around: are be are mucni
[9:21:28 PM] S.W. Better Look Around: principnia za6to ne otgovarq6
[9:21:40 PM] S.W. Better Look Around: nali sme hora u6 po tvoite dumi i trea se razbereme kato horata
[9:22:46 PM] S.W. Better Look Around: are be batee are kaji ne6to
[9:23:01 PM] S.W. Better Look Around: ili kolata ili mi vru6ta6 parite
[9:23:42 PM] S.W. Better Look Around: kazvam ti go nai seriozno i otgovorno 6e zagazi6 ideq si nqma6 s kakvo se zahva6ta6 mucni ne6to 4e 6e te sabirat po drujba.
[9:24:51 PM] S.W. Better Look Around: stra6en si

[1:43:39 AM] Зайо Байо: Къде си ве?
[1:45:19 AM] Зайо Байо: Ще продължаваш ли да се криеш?
[4:14:21 PM] S.W. Better Look Around: opa drasni kato si tuka ela kum 20:00 kum nas ako moje6 az sega se pribiram ot pleven.
[9:13:25 PM] S.W. Better Look Around: tuka l isi
[9:13:32 PM] S.W. Better Look Around: ?!?!
[9:14:04 PM] S.W. Better Look Around: Principnia kato si tolkova 4esten zemi pi6i
[9:14:59 PM] S.W. Better Look Around: Nikade i na nikakva boqna nqma da hodq.
[9:15:14 PM] Зайо Байо: каквото трябва ти е написано 5 пъти.. ЧЕТВЪРТЪК.. 16.12.2010Г 21:30 ОМВ БОЯНА..
[9:15:43 PM] S.W. Better Look Around: NA nikakva boqna nqma da hodq
[9:15:50 PM] S.W. Better Look Around: za6to ne doide6 da se razbereme A ?!
[9:15:52 PM] S.W. Better Look Around: strah li te e kvo
[9:15:53 PM] S.W. Better Look Around: ?!
[9:16:34 PM] S.W. Better Look Around: Ne si 4oveka deto 6e mi kazva kade da otida. 6e zagazi6 ako ne se razbereme obe6tavam ti
[9:18:55 PM] S.W. Better Look Around: i za kvo se prai6 na putka mi otgovori ?
[9:19:42 PM] S.W. Better Look Around: Uslovia ne moje6 da postavq6 za6toto ne si ot sofia i mnogo 6e pati6
[9:19:51 PM] Зайо Байо: ЧЕТВЪРТЪК.. 16.12.2010Г 21:30 ОМВ БОЯНА.. 480лв..
[9:20:05 PM] S.W. Better Look Around: a zza6to ne sega ?!
[9:20:08 PM] S.W. Better Look Around: (think)
[9:20:20 PM] S.W. Better Look Around: nikakva boqna
[9:20:22 PM] S.W. Better Look Around: hoi si na boqna
[9:20:59 PM] S.W. Better Look Around: are be are mucni
[9:21:28 PM] S.W. Better Look Around: principnia za6to ne otgovarq6
[9:21:40 PM] S.W. Better Look Around: nali sme hora u6 po tvoite dumi i trea se razbereme kato horata
[9:22:46 PM] S.W. Better Look Around: are be batee are kaji ne6to
[9:23:01 PM] S.W. Better Look Around: ili kolata ili mi vru6ta6 parite
[9:23:42 PM] S.W. Better Look Around: kazvam ti go nai seriozno i otgovorno 6e zagazi6 ideq si nqma6 s kakvo se zahva6ta6 mucni ne6to 4e 6e te sabirat po drujba.
[9:24:51 PM] S.W. Better Look Around: stra6en si

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
jynkis написа:Когато Зайо влезне и прочете всичко,нека ми пише в скайп или да ми се обади !!! за да не занимаваме всички с проблемите си!А и относно срещата на 16.12.2010г. няма как да стане там където ти казваш!ще бъде пред мой и твой свидетели на място,което уговориме!
Ти голяма мутра се извъди бе,пръцльо я се опипай да не си оцапал гащите.И кой си ти,на баба Злата шурея,аман от келеши.
Заека зор няма,що той да те търси,колата си е при него,и в Надин да иде,пак ще и вземе 400лв,а ти можеш

Намери парите,дай ги на момчето и да свършва цирка.
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Яворе...катинар
Просто работата от смешна отива към трагична - щели да го "събират из дружба"
, няма да е на бояна, а на друго място пред твои и мои свидетели
- еб@х аз тая размяна на куфарчетата с милионите
...за няк'ви си 400лв.
Към автора на темата - като нямаш пари каква кола си тръгнал да купуваш, бе, момче

Просто работата от смешна отива към трагична - щели да го "събират из дружба"

Към автора на темата - като нямаш пари каква кола си тръгнал да купуваш, бе, момче

- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Към автора на темата - да ти обясня, че имаш 2 опции: Ако изплатиш остатъка - имаш кола и нямаш пари; ако не го изплатиш - нямаш нито кола, нито пари.
Такова несериозно отношение малко хора ще търпят. Иди на ОМВ, никой няма да ти се смее.
Такова несериозно отношение малко хора ще търпят. Иди на ОМВ, никой няма да ти се смее.
I love the sound of V8 in the morning...
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
е -- си съотношението 1800 към 300 лв - той като е имал що не е върнал поне 1500 а? , отивай и в полицията и си япусни за ПЗО а той да си казва как си я е взел има си НК и НПК
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Кво да пуска,какво значение има дали дължи 4 или 400? Дължи пари и заека си е напълно в правото да си я прибере.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
daka1972 написа:е -- си съотношението 1800 към 300 лв - той като е имал що не е върнал поне 1500 а? , отивай и в полицията и си япусни за ПЗО а той да си казва как си я е взел има си НК и НПК
Чакай да помисля... Значи има 1 документ за платено капаро и срок за плащане на остатъка- нали така

Мо'е да ни сме от софията, амъ доматити не ги ядем с колцити все пак

- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
Прегледах набързо темата само....ОМГ
Я така като не можете да се разберете, аз прибирам Е30-ката при мен в халето (Враца), пък ако можеш си я вземи, о, ощетениЙ fgsldfkjgaskfj(или както ти е ника там)
Имаш време до....хмм....докато ми скимне да ида до София и да я отнеса. Оттам нататък можеш да си я получиш обратно само срещу шпер за Е90
И т'ва с адвокатите.....не си в положение, повярвай ми. 

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
за да не сте в медийно затъмняване давам останалата част от разговора ни от скайп.. а аз спирам да пиша и чакам срещата в четвъртък..
[9:31:41 PM] S.W. Better Look Around: ni6to nqma da kaje6 nali
[9:31:44 PM] S.W. Better Look Around: ....
[9:31:47 PM] S.W. Better Look Around:
[9:33:27 PM] *** Отклонен разговор с S.W. Better Look Around ***
[9:33:38 PM] Зайо Байо: слушай мойто момче.. от 4 години никой не ми дава пари.. а бачкам и ги изкарвам сам.. което съм си го изкарал съм го изкарал с пот на челото че и с мазоли по ръцете.. Ти като дадеш пари на заем нали искаш да ти ги върнат? колко срока ти давах за част от парите.. имаше цели 2 срока.. аз бях пич като не те заебах със счупена кола като ти взех диф и ти го оправих.. като не ти взех един лев за монтажа на дифа нито за дърпането до лозен.. Всичко си има начини.. аз не съм ти никакъв.. както и банката ако ти даде заем.. имаш си срок.. аз ще съм там.. вземи си който искаш за свидетел.. идваш носиш ми парите.. давам ти втория ключ и колата вече си е твоя и никой няма да ти я пипне.. както е била така ще ти се върне.. Мисля че бях достатъчно кратък и ясен..
[9:35:07 PM] S.W. Better Look Around: znam... za koeto sum ti blagodaren.... ako imah parite 6teh da ti gi dam... kazah ti go ve4e... no i ti ne trqbva6e da postupva6 taka..
[9:35:20 PM] S.W. Better Look Around: moje da ne sum prav.... no i ti ne si praiv
[9:39:18 PM] S.W. Better Look Around: kaji pone da izmislime ne6to dvamata da se vidime na 4etri o4i da si pogovorime
[9:40:06 PM] S.W. Better Look Around: tupo e tva... pone da se razbereme i da ostaneme priqteli... nqma smisal ot kakvoto i da bilo..
[9:40:51 PM] S.W. Better Look Around: tupo e pak ti kazvam naistina ot moq strana... no ti dadoh po4ti vsi4ki pari..
[9:42:16 PM] S.W. Better Look Around: navit li si taka
[9:44:01 PM] S.W. Better Look Around: 6te mi kaje6 li ne6to..
[9:45:52 PM] S.W. Better Look Around: dobre da mu ebam iakta nali iska6 da govorime kato horata da ima nqkav dialog mejdu dvamata...
[9:46:04 PM] S.W. Better Look Around: are kaji ne6to dai da si govorime kato normalni hora..
[9:47:01 PM] S.W. Better Look Around: pone kaji kakvo pravime
[9:47:18 PM] Зайо Байо: аз ти казах.. искам си парите и точка.. бях човек ама ти се базикаше..
[9:47:29 PM] S.W. Better Look Around: nikoga ne sum se bazikal zaio
[9:47:33 PM] S.W. Better Look Around: qvno ne me poznava6
[9:47:53 PM] S.W. Better Look Around: ne si do mene za da znae6 dali sum tursil na4ini za da ti se izdulja
[9:47:55 PM] S.W. Better Look Around: ....
[9:47:58 PM] S.W. Better Look Around:
[9:48:07 PM] S.W. Better Look Around: s taq boqna kak da ti go obqsna 4e i da doida kato nqma ot kade da gi namera tiq 6ibani pari nqma ot kade razberi me
[9:48:09 PM] S.W. Better Look Around:
[9:48:15 PM] Зайо Байо: аз не съм добрия самарянин.. в магазина не дават хляб ако кажеш че си пич.. кво праим за квартирата? на улицата ли трябва да съм? ее? кво праим..
[9:48:43 PM] Зайо Байо: няма да ти давам аз акъл.. умен си ще се оправиш.. повече нищо няма да ти кажа..
[9:48:46 PM] S.W. Better Look Around: ako bqh bokluk pomni6 li kakvo ti bqh predlojil idvai pri mene bez pari
[9:48:52 PM] S.W. Better Look Around: e blokluk l isum mi kaji
[9:48:52 PM] S.W. Better Look Around: ...
[9:48:55 PM] S.W. Better Look Around: ne pomni6
[9:48:59 PM] S.W. Better Look Around: znam 4e ne go pomni6
[9:49:33 PM] Зайо Байо: помня го.. ама ти да не мислиш че стават така работите? да си чувал за едни работи дето се наричат договори?
[9:49:57 PM] Зайо Байо: Правят се винаги.. както ти направих за капарото както и мислех да минем нотариус като ми доплатиш колата.. което пак може да стане..
[9:49:59 PM] S.W. Better Look Around: za koi dogovori ima6 predvid
[9:50:16 PM] Зайо Байо: за този че аз съм с квартира с договор.. разбери какво означава
[9:50:45 PM] S.W. Better Look Around: znam..
[9:51:27 PM] S.W. Better Look Around: kaji kakvo pravime...
[9:51:53 PM] Зайо Байо: намирай пари.. друг вариант не виждам..
[9:51:56 PM] Зайо Байо: лека
[9:52:20 PM] S.W. Better Look Around: i da namerq kak da ti obqsna 4e ne moje za 3 dni da gi namerq
[9:55:45 PM] S.W. Better Look Around: ti iska6... srokove.. ne moga da ti obe6taq srokove..
[9:56:53 PM] S.W. Better Look Around: utre ako isak6 ela v nas az sum sam da se razbereme ako si svoboden.
[9:57:27 PM] Зайо Байо: не съм свободен.. на работа съм.. ела в четвъртък на бояна..
[9:57:39 PM] S.W. Better Look Around: dobre i da doida kakvo pravime..
[9:58:02 PM] Зайо Байо: мисли мисли.. не си глупав..
[9:58:38 PM] S.W. Better Look Around: dobre az ti kazvam pak 4e nqma kak da gi namerq
[9:31:41 PM] S.W. Better Look Around: ni6to nqma da kaje6 nali
[9:31:44 PM] S.W. Better Look Around: ....
[9:31:47 PM] S.W. Better Look Around:

[9:33:27 PM] *** Отклонен разговор с S.W. Better Look Around ***
[9:33:38 PM] Зайо Байо: слушай мойто момче.. от 4 години никой не ми дава пари.. а бачкам и ги изкарвам сам.. което съм си го изкарал съм го изкарал с пот на челото че и с мазоли по ръцете.. Ти като дадеш пари на заем нали искаш да ти ги върнат? колко срока ти давах за част от парите.. имаше цели 2 срока.. аз бях пич като не те заебах със счупена кола като ти взех диф и ти го оправих.. като не ти взех един лев за монтажа на дифа нито за дърпането до лозен.. Всичко си има начини.. аз не съм ти никакъв.. както и банката ако ти даде заем.. имаш си срок.. аз ще съм там.. вземи си който искаш за свидетел.. идваш носиш ми парите.. давам ти втория ключ и колата вече си е твоя и никой няма да ти я пипне.. както е била така ще ти се върне.. Мисля че бях достатъчно кратък и ясен..
[9:35:07 PM] S.W. Better Look Around: znam... za koeto sum ti blagodaren.... ako imah parite 6teh da ti gi dam... kazah ti go ve4e... no i ti ne trqbva6e da postupva6 taka..
[9:35:20 PM] S.W. Better Look Around: moje da ne sum prav.... no i ti ne si praiv
[9:39:18 PM] S.W. Better Look Around: kaji pone da izmislime ne6to dvamata da se vidime na 4etri o4i da si pogovorime
[9:40:06 PM] S.W. Better Look Around: tupo e tva... pone da se razbereme i da ostaneme priqteli... nqma smisal ot kakvoto i da bilo..
[9:40:51 PM] S.W. Better Look Around: tupo e pak ti kazvam naistina ot moq strana... no ti dadoh po4ti vsi4ki pari..

[9:42:16 PM] S.W. Better Look Around: navit li si taka

[9:44:01 PM] S.W. Better Look Around: 6te mi kaje6 li ne6to..
[9:45:52 PM] S.W. Better Look Around: dobre da mu ebam iakta nali iska6 da govorime kato horata da ima nqkav dialog mejdu dvamata...
[9:46:04 PM] S.W. Better Look Around: are kaji ne6to dai da si govorime kato normalni hora..
[9:47:01 PM] S.W. Better Look Around: pone kaji kakvo pravime
[9:47:18 PM] Зайо Байо: аз ти казах.. искам си парите и точка.. бях човек ама ти се базикаше..
[9:47:29 PM] S.W. Better Look Around: nikoga ne sum se bazikal zaio
[9:47:33 PM] S.W. Better Look Around: qvno ne me poznava6
[9:47:53 PM] S.W. Better Look Around: ne si do mene za da znae6 dali sum tursil na4ini za da ti se izdulja
[9:47:55 PM] S.W. Better Look Around: ....
[9:47:58 PM] S.W. Better Look Around:

[9:48:07 PM] S.W. Better Look Around: s taq boqna kak da ti go obqsna 4e i da doida kato nqma ot kade da gi namera tiq 6ibani pari nqma ot kade razberi me
[9:48:09 PM] S.W. Better Look Around:

[9:48:15 PM] Зайо Байо: аз не съм добрия самарянин.. в магазина не дават хляб ако кажеш че си пич.. кво праим за квартирата? на улицата ли трябва да съм? ее? кво праим..
[9:48:43 PM] Зайо Байо: няма да ти давам аз акъл.. умен си ще се оправиш.. повече нищо няма да ти кажа..
[9:48:46 PM] S.W. Better Look Around: ako bqh bokluk pomni6 li kakvo ti bqh predlojil idvai pri mene bez pari
[9:48:52 PM] S.W. Better Look Around: e blokluk l isum mi kaji
[9:48:52 PM] S.W. Better Look Around: ...
[9:48:55 PM] S.W. Better Look Around: ne pomni6
[9:48:59 PM] S.W. Better Look Around: znam 4e ne go pomni6
[9:49:33 PM] Зайо Байо: помня го.. ама ти да не мислиш че стават така работите? да си чувал за едни работи дето се наричат договори?
[9:49:57 PM] Зайо Байо: Правят се винаги.. както ти направих за капарото както и мислех да минем нотариус като ми доплатиш колата.. което пак може да стане..
[9:49:59 PM] S.W. Better Look Around: za koi dogovori ima6 predvid
[9:50:16 PM] Зайо Байо: за този че аз съм с квартира с договор.. разбери какво означава
[9:50:45 PM] S.W. Better Look Around: znam..
[9:51:27 PM] S.W. Better Look Around: kaji kakvo pravime...
[9:51:53 PM] Зайо Байо: намирай пари.. друг вариант не виждам..
[9:51:56 PM] Зайо Байо: лека
[9:52:20 PM] S.W. Better Look Around: i da namerq kak da ti obqsna 4e ne moje za 3 dni da gi namerq
[9:55:45 PM] S.W. Better Look Around: ti iska6... srokove.. ne moga da ti obe6taq srokove..
[9:56:53 PM] S.W. Better Look Around: utre ako isak6 ela v nas az sum sam da se razbereme ako si svoboden.
[9:57:27 PM] Зайо Байо: не съм свободен.. на работа съм.. ела в четвъртък на бояна..
[9:57:39 PM] S.W. Better Look Around: dobre i da doida kakvo pravime..
[9:58:02 PM] Зайо Байо: мисли мисли.. не си глупав..
[9:58:38 PM] S.W. Better Look Around: dobre az ti kazvam pak 4e nqma kak da gi namerq