Молба за помощ
Модератор: Общи модератори
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Молба за помощ
Напоследък много станах нагъл и все Ви моля за нещо, но това е наистина много важно за мен.
Малка част от вас знаят, че всъщност не само БМВ е в сърцето ми, а едно много специално за мен момиче, на което не можах да призная, когато му бе времето, че я обичам, но ми трябва малко време да свикна с това. Историята е стара, бяхме заедно вече два пъти, после тя имаше приятел и аз естествено нямах право да се меся. Но по коледа наистина стават чудеса - не се бяхме виждали от лятото, когато ме помоли да не се виждаме и чуваме заради ревнивостта на приятеля си, което аз разбира се уважих. И на коледа.....нямаше да се изненадам, ако бях видял дядо мраз на вратата, но когато тя се появи и ме погледна.........Сега вече съвсем съм загубил съня си. Но приятелите ме окуражават да й кажа, че все още я обичам и аз реших да го направя на 31 дек с един чудесен подарък и.....идеята на Иво от Банкя.
Искам да ви помоля, който има възможност, желание и авантюристична нагласа, на 31 декември, независимо от часа да прати на телефон 0887 ХХ ХХ ХХ следния текст:
" ти си най-искреното ми желание, най-хубавата ми мисъл, най-святата ми любов, за това ти оставям свободата да дойдеш при мен само, когато наистина ме желаеш.Ати"
Не знам какво ще стане, знам, че ще се зарадва тя, а останалото...ще ви пиша
Благодаря много на всички предварително и се надявам, да не съм ви досадил с моите изживявания.
Ати
Малка част от вас знаят, че всъщност не само БМВ е в сърцето ми, а едно много специално за мен момиче, на което не можах да призная, когато му бе времето, че я обичам, но ми трябва малко време да свикна с това. Историята е стара, бяхме заедно вече два пъти, после тя имаше приятел и аз естествено нямах право да се меся. Но по коледа наистина стават чудеса - не се бяхме виждали от лятото, когато ме помоли да не се виждаме и чуваме заради ревнивостта на приятеля си, което аз разбира се уважих. И на коледа.....нямаше да се изненадам, ако бях видял дядо мраз на вратата, но когато тя се появи и ме погледна.........Сега вече съвсем съм загубил съня си. Но приятелите ме окуражават да й кажа, че все още я обичам и аз реших да го направя на 31 дек с един чудесен подарък и.....идеята на Иво от Банкя.
Искам да ви помоля, който има възможност, желание и авантюристична нагласа, на 31 декември, независимо от часа да прати на телефон 0887 ХХ ХХ ХХ следния текст:
" ти си най-искреното ми желание, най-хубавата ми мисъл, най-святата ми любов, за това ти оставям свободата да дойдеш при мен само, когато наистина ме желаеш.Ати"
Не знам какво ще стане, знам, че ще се зарадва тя, а останалото...ще ви пиша

Благодаря много на всички предварително и се надявам, да не съм ви досадил с моите изживявания.
Ати
Последна промяна ati на 02 Яну 2006, 22:00, променена общо 1 път
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
От мен имаш подкрепа 

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

телефона ще и блокира , и аз ще си направа едно подсещане на нокиата да пратя на 31 XII - с твоя текст на 0887 09 96 98 

Последна промяна mitak_o на 28 Дек 2005, 17:46, променена общо 1 път

- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
Ще се насъбереме МНОГО!!!!
От мен имаш мин. 15 СМС. Аз ако не ти ударя едно рамо(или коляно - според случая)... 

Pepsun
"По-добре богат и красив, отколкото грозен и беден!"
"По-добре богат и красив, отколкото грозен и беден!"
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Ама то и аз да пратя ама няма ли да станем много ....а
момичето ще има да се чуди тоя Ати колко ли смс-са ще ми прати за една вечер 

- niko_first
- младши ентусиаст
-
немаш никви ядове
ако имаш предпочитания горе-долу по кое време да и бъдат пратени sms-ите

ако имаш предпочитания горе-долу по кое време да и бъдат пратени sms-ите

само гасссс на ИС-ката
- The Mravoiada
- младши ентусиаст
-
И от мен имаш един SMS. Според мен идеята ти е страхотно красива и романтична. Вярвам, че ще проработи. Успех!!!
There are moments
when the only thing that stands still
is time itself

when the only thing that stands still
is time itself

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Уха!
Трябва да се стягаме
И понеже, когато аз го правих имаше и хора, които пускаха смс от Интернет. Не пускайте смс от Интернет!!! Губи се цялата идея
Ати от мене ще имаш солидна подкрепа 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring